Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Затъмнения 26.05-10.06.2021г

  • 1 011
  • 1
Още от древни времена затъмненията са наблюдавани и изучавани, но Птолемей пише най-подробно как да определим тяхното влияние. Предстоят две затъмнения в знака Близнаци, пълно Лунно затъмнение на 26.05.2021г в 14:13ч., и Слънчево затъмнение  на 10.06.2021г. в 13:52ч. За определяне силата на влияние на Затъмненията според Птолемей, първо те трябва да са видими от територията на страната,  второ да се намират в ъглови положения в картата на страната -на АСЦ или МС, влиянието на затъмнението е най-силно,  възможно е и когато, Слънцето  на лидера на страната е в градуса на затъмнението.  
В личните карти се изследва градуса на затъмнението засяга ли Светилата, или пренаталната сизигия.
Затъмненията не са видими от България, и според Птолемей влиянието им няма да бъде силно. Тъй като не е известна точна карта България, и не може да се направи преценка за силата на влияние на тези затъмнения. Картата на лидера не е известна, така че интерпретация няма как да се прави…
Лунното затъмнение е по оста 06гр. Стрелец-Близнаци, , а Слънчевото затъмнение е в Близнаци, това са човешки знаци,  то влиянието им ще засегне хора, поради това, че са  подвижни знаци промените се случват половинчато, или остават недовършени. Продължителността е 3:07ч, или влиянието, каквото и да е т ще бъде 3 месеца, поради това, че пада от ъгъл силно влияние няма да има. Това затъмнение се управлява от Меркурий защото се взима предвид Светилото, което е над Хоризонта. Меркурий е западен, почти стационарен, силата на влияние е ослабена, следователно ефектите от затъмнението ще бъдат слаби, Сатурн  и Юпитер са източни, но Сатурн е ретрограден, а Юпитер е с ниска скорост, и двете планети са падащи от ъгъл, то влиянието ще бъде слабо за страната.  Темите които ще засяга това затъмнение, са информация, контакти, договори, търговия, обучения, и финанси. Луната отива в Южна ширина, то голяма част от информацията в следващите месеци, ще бъде изкривена, лъжлива.  Дни в които да сме с по-голямо внимание, това са 24 и 25.05 и 27, 28, и 29.05.
Слънчевото затъмнение, отново не е видимо от нашата територия, продължителността му е 3:51ч., влиянието му ще бъде проявено след 8 месеца-декември 2021г, Меркурий и Сатурн, като управители са ретроградни-не могат да управляват, но влиянието им ще се изяви в проблеми в информационната сфера, намаляване на цените на имотите, заради промяната на фазата на Меркурий вероятно младите хора ще станат по-активни,  но тъй като единствен Юпитер може да управлява затъмнението  вероятността от законодателни промени е голяма, но ще стават бавно, планетите са „стари“ и неефективни. Не е изключено да се появи  информация във връзка с изкуственият интелект и ваксините.
Не се препоръчва в периода 24.05-13-06.да се стартира ново начинание, защото може  да не бъде завършено, но така също, ако решим да се откажем от плана си, то ще ни коства големи усилия..
Въоръжете се със спокойствие и търпение в дните около Затъмненията, ако имате много енергия изразходете я със спорт, а може и с почистване от ненужни вещи , а защо не и от мисли , и нека Звездите бъдат с вас!
Виж целия пост
# 1
Слънчевото затъмнение е на мидпойнтите Плутон/Уран и Плутон/Сатурн. Предполага се, че там където слънчевото затъмнение, Плутон, Уран и Сатурн изгряват, в кулминация са, залязват или са в антикулминация, слънчевото затъмнение вероятно ще е по-изразено. Или на тези локации,  на които въпросните в релокационната карта на слънчевото затъмнение по някакъв начин излизат на преден план. Изброените е възможно да са зони с повишена сеизмична, свлачищна и вулканична активност. Неблагоприятни метеорологични явления - урагани. С вероятност за напрежение, разместване на пластове, коренни промени, организационни и управленски рокади. На ниво комуникация, обмен на информация. Конфликт на информационно ниво, национални интереси и споразумения и спогодби (Близнаци) (слънчевото затъмнение, Меркурий в Близнаци и Венера в Рак споделят градус - антисия). Възможни са информационни разкрития, които евентуално да станат причина за дипломатически скандал.

Например по целия паралел 37,38 северна географска широчина. Една от локациите е  Калифорния, Сан Франциско. Там изгрява Уран и е в кулминация Плутон. Слънчевото затъмнение изгрява в Южна Дакота, Небраска, Канзас.  В Индия  Уран залязва, а Сатурн  е в антикулминация.
По меридиана 158 -159 източна географска дължина - едновременно изгрява Марс, залязва Плутон и Уран е в антикулминация. Като локация - намира се някъде в Тихия океан. Там и слънчевото затъмнение е в антикулминация.
Слънчевото затъмнение е в кулминация по меридиана 15 - 17 източна географска дължина. На тези локации и Нептун залязва. На него се намират Швеция, Хърватска, Босна и Херцеговина, Чехия, Австрия, Унгария, Италия, Полша, Либия, централна Африка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия