Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Маг

  • 857
  • 1
Извинявам се за невежеството ми но наистина се чудя с какво се занимава един маг какво означава по точно
Виж целия пост
# 1
Извинявам се за невежеството ми но наистина се чудя с какво се занимава един маг какво означава по точно
Маг означава човек, който се занимава с магия или някакви магични дейности. Думата магьосник е същата, но просто е по-дългия вариант. В българския език имаме маг, магьосник, вълшебник, вещер, вещица като общо взето е едно и също, но интуитивно и подсъзнателно, дали от приказките или от друго е прието, че вълшебник и магьосник се занимават с добри неща и имат добри намерения, докато вещер и вещица правят магии, с които да влияят на свободната воля на другите и да ги ограничават в живота.
Общо взето няма разлика кой човек как ще се нарича, защото това е просто някаква дума и в случая са важни делата, както се казва в Библията - по делата ще ги познаете. Всички хора, които се занимават с магия, окултизъм и езотерика и не зачитат свободната воля на другите работят за черната ложа и черното братство или мрака и обратното. Кой какъв псевдоним ще си сложи няма значение. Пълно е с разни ясновидки и ходжи, които ти казват, че не правят лоши неща ама аз съм бил свидетел, как ти казват - ние не правим лоши неща, ама ако еди кой си човек ти прави проблеми, ако искаш, аз ще го закова и така той ще се успокой и няма вече да ти прави проблеми. Или друг ходжа, който пред мен му се обадиха и той по телефона каза, че знае какво и къде да напише на касата на вратата, което той не предполагаше, че аз зная, че си е чиста черна магия. И така всъщност 95 или 97 %от хората, които се занимават с такива неща, правят Нещата против свободната воля на другите и въобще не предполагат, че служат на черните братя и смятат, че едва ли не това е безобидно. И именно поради тази причина почти няма хора, които да могат да развалят и неутрализират външни влияния, защото всички те и правят такива с които се зацапват дълбоко и кармични а за разваляне трябва чистота. Това може да се види от самата Библия и от живота на Господ Исус Христос и неговите ученици и апостоли. Никъде не пише някой от тях да е убил някого, да го е набил, да му е направил магия или каквото и да е било против неговата свободна воля. И благодарение на това те могат да помагат на другите и то апостолите не могат да правят всичко, което Господ може, защото са на друго ниво и нямат нужната чистота.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия