Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За тези, които четат любовни романи № 39

  • 46 345
  • 743

Ето линк и към старите теми:

За тези, които четат любовни романи №1
За тези, които четат любовни романи №2
За тези, които четат любовни романи №3
За тези, които четат любовни романи №4
За тези, които четат любовни романи №5
За тези, които четат любовни романи №6
За тези, които четат любовни романи №7
За тези, които четат любовни романи №8
За тези, които четат любовни романи №9
За тези, които четат любовни романи №10
За тези, които четат любовни романи №11
За тези, които четат любовни романи №12
За тези, които четат любовни романи №13
За тези, които четат любовни романи №14
За тези, които четат любовни романи №15
За тези, които четат любовни романи №16
За тези, които четат любовни романи №17
За тези, които четат любовни романи №18
За тези, които четат любовни романи №19
За тези, които четат любовни романи №20
За тези, които четат любовни романи №21
За тези, които четат любовни романи №22
За тези, които четат любовни романи № 23
За тези, които четат любовни романи № 24
За тези, които четат любовни романи № 25
За тези, които четат любовни романи № 26
За тези, които четат любовни романи № 27
За тези, които четат любовни романи № 28
За тези, които четат любовни романи № 29
За тези, които четат любовни романи № 30
За тези, които четат любовни романи № 31
За тези, които четат любовни романи № 32
За тези, които четат любовни романи № 33
За тези, които четат любовни романи № 34
За тези, които четат любовни романи № 35
За тези, които четат любовни романи № 36
За тези, които четат любовни романи № 37
За тези, които четат любовни романи № 38

Приятно четене Grinning
Виж целия пост
# 1
Гея, благодаря за новата тема!
Аз изчетох втората книга от новата поредица на Лекси Блейк - "Без спомен", но нещо не ми харесват /нито първата "Под закрила"/ нито тази.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за новата тема Гея Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Много тъпо това с дописването и редактирането на пост. Не излиза като ново известие. Случайно погледнах в новите теми и видях, че има тема № 39.
Прочетох "Бенет мафия" на Тижан. Не ми допадна. Тегава, някак хаотично написана. В последните стотина страници стана малко по-динамична, но не и логична. Ей тъй от нищото се разясниха ключови моменти, без преди това да е и загатнато. Да не говорим, че главната уж оперативен работник, преминала обучение, пък редовно й прилошаваше и губеше говор и картина.  Не знам дали в оригинал е така, или просто преводът не го бива. Не знам и дали някога ще я препрочета, засега нямам намерение.
Имам няколко нови книги за четене, колебая се дали да продължа с Шен, или да подхвана исторе на Гаруд/Гарууд (как всъщност е правилно да се изписва?).
Виж целия пост
# 4
Яна, аз се извинявам, просто в момента, в който пуснах пост и видях, че сме на 51ва страница и реших да пусна новата тема Sad
Виж целия пост
# 5
Аз се извинявам, Гея! Моля те, не го приемай като упрек към теб! И други потребители се оплакват в модераторската тема, навсякъде така е променено. Дано възстановят предишния начин - и при редакция/допълване на пост, да се появява известие за нов отговор.
Виж целия пост
# 6
О не не, не го приемам като упрек. Просто не се усетих, че няма да излезе промяната Sad Изобщо толкова много неща има, които не работят както трябва Sad Исках да си копирам първия пост, за да не го пиша, едва успях Sad
Виж целия пост
# 7
А, и това също. Оплакваха се, че трудно става оформлението на темите, особено ако трябва да се допълни със следващ пост от автора с новаа информация или уточнение. Уж се работи по въпроса.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема! Hug
В момента съм подхванала ето тази поредица:
https://www.rulit.me/author/pirsn-meri
Вече съм на втората книга.  Аз не очаквах нещо особено, но ...за изненада ме увлече. Епично фентъзи с любовен тийн елемент. Това предното изречение беше голямо клише, но е вярно. Аз обичам много доброто фентъзи,
Скрит текст:
(още откакто открих Толкин и Властелинът и винаги малко съм съжалявала, че там няма повече любовни моменти, но пък  книгите си имат достатъчно други хубави неща, а и героите са разкошни, така че не е болка за умиране)
, а пък ако има и любовен и приключенски елемент
Скрит текст:
(като с поредицата "Мечът на истината", която обичам много ...е с някои изключения, но като цяло героите много ми легнаха на сърцето)
 още по-добре.
Последно ето на такова нещо подобно се насладих преди време. Много ми хареса първата книга, във втората имам малко възражения, но като цяло много ми хареса. И стилът на писане на авторката и това как е представила една от любимите ми литературни героини (много различно), което одобрявам и приключението...харесаха ми много.
https://www.rulit.me/books/all/1/date?search=%D0%B0%D1%85%D0%B4%D0%B8%D0%B5
Виж целия пост
# 9
Да се запиша и аз за новата тема.
Бенет мафия на мен ми хареса, но както бях писала щеше да е по-хубава ако главната не припадаше постоянно.
Грешката на Ел Кенеди също ми харесва. Напомня ми за Красиво безрасъдство на Шен - типични тийн са.
Книжно братство под прикритие на Адамс е като първата - весела, забавни ситуации и диалози. Идеална за разтоварване е.
Виж целия пост
# 10
Да се запиша в новата тема и аз. Благодарско!
Нещо съм забила последните месеци. Мисля да пробвам Британецът , чете ми се нещо силно увлекателно като Колийн Хувър или Мегън Марч.
Виж целия пост
# 11
Прочетох "Британецът", бих й дала 3 от 5. Началото ми изглеждаше обещаващо, но към средата ми стана безинтересно, действието се повтаряше и повтаряше, те само се обичаха,мразеха и убиваха. "Този мъж" определено ми хареса повече.
Преди това прочетох трилогията "Jack&Jill ", някой тук във форума я беше препоръчал. Хареса ми, малко по- различна книга. След това реших да пробвам с нещо друго от автора (Jewel E. Ann) , избрах си "One" и се оказа,че е за сестрата на един от героите в трилогията. За съжаление не ми хареса толкова.
Сега се колебая какво да започна и мисля да пробвам "Хрониките на избавените", дано не ме разочароват.
Виж целия пост
# 12
Благодаря и аз за новата тема. Аз след скучното "Френско булчинско магазинче ", минах на Бет Кери, ама доста стресиращо ми идва тази сексуалност, много хард на моменти. Натрупах доста за четене и ще видим след секс маратона на Кериту какво ще подхвана.
Виж целия пост
# 13
Да препоръчам на всички поредицата за Бриджъртън, Джулия Куин. Има и сериал, който сега гледам. Много много ми хреасват книгите,грабна ме и сериалът.На третата книга съм.
Вече официално любими. Най-много харесах историята на Пенелопе и Колин.
Виж целия пост
# 14
Благодаря за новата тема.

Тези дни прочетох https://www.goodreads.com/book/show/58119375-black-knight и мисля, че поне засега е книгата, която най много ми хареса от поредицата. Ужасно мъчно ми беше за Ким докато четях, не можех да разбера как никой не вижда знаците. Всъщност бях доста ядосана на Ксандър, защото той виждаше какво става, знаеше за проблемите й, но обсебен от собственото си объркване, предпочете да я тласне към ръба вместо да й каже голямата тайна /за която между другото се досетих каква може да е доста преди да я разрият/. Като цяло обаче много ми хареса.  Скоро смятам да видя и книгата за Ронан, макар че не знам защо той ми е леко скучен персонаж.

Сега почивам малко от поредицата и съм започнала https://www.goodreads.com/book/show/44804802-eleanor-grey минах около 60 % от нея, но не съм сигурна дали ми харесва засега, а по принцип много обичам авторката. В началото започна добре, посмях се, поплаках си, тийн версиите на главните бяха супер сладки, когато се подкрепяха. Възрастните от друга страна не съм сигурна, че харесвам. Особено Грей, който се е превърнал в точно това, което тийн версията му мразеше най-много. И не знам защо много ме дразни факта, че главният е лудо влюбен в покойната си съпруга, някак главната изглежда просто като заместител в тази история.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия