Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Семестриално завършила и бригада В Америка

  • 423
  • 4
Здравейте,студентка съм семестриално завършила, но няма изгледи  да си взема дипломата,тъй като и изпитите и преподавателите  ми са ужасни,това не значи,че ще се откажа,напротив,но бих искала да си възползвам от възможността да отида в Америка до 28 годишна възраст,тъй като толкова е възрастовата  граница. ТА въпросът ми е следният,възможно ли е да запиша второ висше предвид,че.първото не съм завършила като например УНСС, за да мога догодина живот и здраве да се пробвам за Виза? 🤔
Виж целия пост
# 1
Може, но можеш да имаш проблем на интервюто за виза. На такава възраст обикновено гледат като потенциални емигранти (работила съм във фирма за студенстки бригади). Другото, което е, че е възможно да не можеш да запишеш висше държавна поръчка предвид семестр. завършеното такова. Това вече трябва да се провери, но предполагам ще държат да е платено.
Виж целия пост
# 2
Тоест шансовете са ми минимални..
Виж целия пост
# 3
Те изискванията може да са се променили, не знам, най-добре да пуснете един мейл със запитване до конкретен университет и описване на ситуацията със семестриалното завършване, за да ви кажат как стоят нещата, а паралелно с това попитайте в някоя от фирмите за студентски бригади за шансовете за успех при такива условия.
Виж целия пост
# 4
Можеш да се пробваш, но според мен ще ти излезе скъпо, защото вече си похарчила правото си на бакалавър държавна поръчка. Таксите платено са около 1000/семестър. Ако наистина отиваш на бригада, а не се готвиш да емигрираш, и този втори бакалавър ти е само за бригадата - това значи още две хилядарки за избиване отгоре на другите разходи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия