Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дюни Роял Ризорт 2021 г.

  • 48 530
  • 761
# 735
И аз резервирах в последния момент. За информация да споделя, пуснах запитвания към 4 ТА, гледах и в Буукинг. В Холидей планет ми дадоха най-добрата цена 😊
И аз чрез Холидей планет резервирах.

В кой хотел?
   И аз за Пеликан, за септември, както писах по-горе. Досега сме били в Белвил и в Марина Бийч.
  За цените тази година, мисля че и с ранни записвания са малко по-високи от миналогодишните. През 2021 имаше ласт минит, но ние ги изпуснахме, защото до последно избирахме между Гърция и Дюни, и си платихме директно в хотела за Марина бийч.
Виж целия пост
# 736
Щом има резервирали за Пеликан тази година означава ,че ще го отворят със сигурност!!!Много ме радва информацията!
Виж целия пост
# 737
То и миналата и по миналата имаше но не отвори.Прехвърляха хората в Марина и Роял.
Виж целия пост
# 738
Налага се да сменя датите за нашата резервация. Трябва да издърпаме с една седмица по-рано престоя си. Писах на Холидей Планет. Много се надявам,че няма да има проблем...

Обновявам: не съм очаквала да ми отговорят в неделя,но хората от агенцията са писали,че няма проблем. Без неустойка. Без да губя отстъпката за ранни записвания... А това е втората промяна по резервацията,която правя (първата беше смяна на хотела).
Имам и огромна резервация през Визит (26 човека), за която бях посъветвана да направя отделна резервация за всяка стая,че ако се наложи да се прави някаква промяна,да не изгори отстъпката за ранни за цялата резервация.
Разбира се,че при избора на агенция, най-важно за мен е цената,която ми дават. Но  тези неща също са важни. Все пак резервираме толкова по-рано,че е абсолютно възможно да се наложи някаква промяна.

За първи път ползвам услугите на Холидей Планет, но за сега се оказва,че са доста коректни и бързи в отговорите.
Виж целия пост
# 739
Имам мейл от Калисто:
"Хей чухте ли новината: Марина Роял Палас ще отвори врати на 20.05.2022, а Холидей Вилидж и Белвил отварят на 10.06.2022 г. Всички резервации на Холидей Вилидж, Белвил и Пеликан с дати на пристигане до 09.06. ще бъдат ъпгрейдавани в Марина Роял Палас.
До отварянето на Марина Бийч, резервациите за този хотел, също ще бъдат премествани в Марина Роял Палас."
Виж целия пост
# 740
Има ли някъде информация кога ще отвори Марина Бийч?
Виж целия пост
# 741
Може ли срещу заплащане да се ползва вътрешният басейн на Марана Роял Палас?
Виж целия пост
# 742
Може ли срещу заплащане да се ползва вътрешният басейн на Марана Роял Палас?
Трябва да питаш на място.Ти за кой хотел имаш резервация и от кога?
Виж целия пост
# 743
За Марина Бийч от 11.06. Ще питам на място, но исках да разбра как е процедирано до сега. Накъде четох, че май не може да се ползва, дори срещу заплащане, което ми е странно. Не ми е особено важно. Ако става добре, ако не здраве да е.
Виж целия пост
# 744
А някой има ли инфо Пеликан дали ще отвори тази година?
Миналата година бяхме настанени в Марина Бийч, добре беше, но малко ми липсваше спокойствието на Пеликан.
Виж целия пост
# 745
Накъде четох, че май не може да се ползва, дори срещу заплащане, което ми е странно.

И точно така трябва да е !
Виж целия пост
# 746
Накъде четох, че май не може да се ползва, дори срещу заплащане, което ми е странно.

И точно така трябва да е !
Искаш да споделиш личен опит, или? В повечето големи хотели, влючително и в чужбина, където съм била басейни и СПА (без масажи разбира се) може да се ползват от всички. Ако тези услуги не са ти включени в цената, то може свободно да си ги доплащаш на място. Не виждам проблем. Ако трява да ограничиш броя на посетителите, се прилага маректингова стратегия на високата цена. Както казах все ми е тая, просто попитах. Като гледам как се развиват нещата, вероятно ще ме настанят в Марина Палас, така че и без да ми се налага да плащам ще мога да ползвам всички екстри.
Виж целия пост
# 747
Да, не искам да давам ххх лева на вечер и някой дал Х лева да ми досажда на главата.
Изобщо вериги, които си допълват бюджета с еднодневни спа пакети директно ги отсвирвам.
Виж целия пост
# 748
Басейнът в МРП е студен, всички слизащи за въшния басейн минават от там, винаги е тъмно и на мен не са ми приятни за ползване, заедно с още един леден малък.
Виж целия пост
# 749
fatalina Ако времето е хубаво няма да си помислиш за закритият басейн.На Дюни морето е плитко и много бързо се затопля водата и никой не го ползва този басейн.За това и комплекса е толкова предпочитан за семейства с малки деца.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия