Има ли собственици на хранителни магазини?

  • 2 207
  • 25
# 15
Таня, занимаваме се със зърнопроизводство и зърносъхранение. Нямаме ISO 9001. Аз се бях интересувала миналата година от въвеждането на добри производствени практики, но тогава ми казаха, че са задължителни за преработвателите на селскостопанска продукция. Сега, обаче, разбрах, че от януари 2007 г., ще касаят и нас.
Фирмата, която ми предлага да ги изготви каза, че ще се погрижи и за сетифицирането им.
Виж целия пост
# 16
http://www.virtuose-bg.net/bulgarian/haacp/haacp_intro.html
Виж целия пост
# 17
ХАСП не са ли Добрите производствени практики?
И аз съм на такава вълна, но в друг отрасъл. Утре имам среща с човек, който се занимава с изготвянето на такива, само че на мен ми искат доста повече от 1000 лв.

извинявай за какъв обект става въпрос?
Виж целия пост
# 18
ХАСП не са ли Добрите производствени практики?
И аз съм на такава вълна, но в друг отрасъл. Утре имам среща с човек, който се занимава с изготвянето на такива, само че на мен ми искат доста повече от 1000 лв.

извинявай за какъв обект става въпрос?

НЛО
Виж целия пост
# 19

 Joy Joy Joy Joy


мормот1, ако питаш сериозно, Сафо малко по-горе е отговорила.
Виж целия пост
# 20

 Joy Joy Joy Joy


мормот1, ако питаш сериозно, Сафо малко по-горе е отговорила.

не се смей,на мен ми изработи хасепа фирма за много по-малко пари
Виж целия пост
# 21
Не се смея на теб Simple Smile
Смея се за НЛО-то Simple Smile
Представям си отстрани нашия разговор Simple Smile Wink

А при теб за какъв обект става въпрос и колко ти взеха?
Виж целия пост
# 22
магазин за пакетирани храни-400 лв.
Виж целия пост
# 23
магазин за пакетирани храни-400 лв.

Сериозно ли за магазин, чак хасъп искат?????
Мислех, че може да мине със системата за самоконтрол, като се подобри малко.

И като съм почнала с въпросите Wink
Наръчник, процедури, инструкции имате ли? А декларация от ръководството? Оценка и избор на доставчици?
Ще серифицираш ли системата, или само така за спазване изискванията на закона?
Виж целия пост
# 24
по-принцип по облекчен режим,но искат всичко-хигиена,входящ контрол,начин на съхранение,транспортиране,всичко се описва,бяла манта все едно е аптека,стъпка по-стъпка кое как се прави,системите за самоконтрол отпадат,мисля че е в сила от април месец за нови обекти,а от 1.01.2007 за всички обекти с храни и производители на храни,в последно време по хоризонт слушам само за това говорят,било много важна точка за приемането ни в европейския съюз
Виж целия пост
# 25
ХАСП не са ли Добрите производствени практики?
И аз съм на такава вълна, но в друг отрасъл. Утре имам среща с човек, който се занимава с изготвянето на такива, само че на мен ми искат доста повече от 1000 лв.

извинявай за какъв обект става въпрос?

НЛО
Crossing Arms
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия