Политиката в България - Тема 5

  • 429 538
  • 15 934
С края на изборния ден (Местни избори 2023) идва време за поредното издание на политическата тема.

Гласувахте ли? Доволни ли сте от резултатите? Какво следва от тези избори, както за Вашия град, така и за националната власт?

Вие сте. Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Не се интересувам от политика,но гласувах,доволна съм от резултата.
От активността,не .
Виж целия пост
# 2
Гласувах. Още няма данни за моя град. 😕
Виж целия пост
# 3
Гласувах срещу кандидат.
Не знам дали съм доволна.
Времето ще покаже.
Виж целия пост
# 4
Гласувах. Доволна съм и то много, че сегашният си тръгва, надявам се новият да не ни разочарова.
Виж целия пост
# 5
Гласувах и съм доволна от резултатите!
Виж целия пост
# 6
Гласувах, разбира се. И няма как да съм недоволна, защото изглежда че Терзиев ще победи. Но няма и как да съм особено доволна, защото резултатът на Григорова за мен е много тревожен. Многото гласове за нея показват, че доста хора вместо да бъдат отблъснати от абсурдните и хардлайнерска комунистическа риторика всъщност са я припознали за техния човек. Аз си мислех, че тя направи гаф с тази хард линия, ама явно не е било така. Спечелила е пенсионерите и придошлите от провинцията млади, които нямат софийската дясна настройка, а са недоволни по много причини. Също така е взела гласовете на всички "неуспели в живота", които жадно търсят виновник за положението си извън себе си. Абе, лошо за София като цяло. А и войната и консолидацията на русофилите някак по индукция подсили левицата и я сплоти.  Та така - левичари и комунисти, възражденци и сърдити гербери направиха вота много оспорван. За сега без успех, ама утре? Пък после ни питат защо децата ни са в чужбина и защо ги насърчаваме. Че то си е риторичен въпрос...

П.П. А иначе едва ли мислещите хора вярват колко са искрени "защитниците на малкия човек" . И Корнелия, че и Григорова - докато бичуваше богатите и корупцията си е уредила жилищния въпрос, както се оказва Wink Досега не вървеше да се приказва за това, ама вече не може да се мълчи.

https://news2.bg/2023/11/kak-obiknovenata-vanya-grigorova-si-pos … do-golf-igristhe/
Виж целия пост
# 7
Гласувах и аз, убедено срещу Григорова и с леки резерви към Терзиев. След всичко, което Григорова изговори през седмицата - как нямало да има елитни училища и щяла да превръща следващото поколение в шлосери, не знаела чий е Крим и щяла да махне знамето на Украйна от СОС - бях сигурен, че не искам тя да е кмет на София. Към Терзиев имам ниски очаквания, но дори нищо да не направи, пак ми изглежда сравнително по-малко вреден от Григорова.

Ако Терзиев надмине ниските ми очаквания - много хубаво. Ако не, поне децата няма да пеят “9ти септември, 9ти, 9ти” за добро утре в училище.

Приятно съм изненадан от Варна и Благоевград. Като цяло избирателната активност е пълна трагедия и е редно политиците да се замислят защо избирателите са толкова погнусени.
Виж целия пост
# 8
Гласувах, не зная още резултатите за моя град. Надявам се да е моя кандидат победител.
Виж целия пост
# 9
https://fakti.bg/mnenia/829987-cik-obmisla-glasuvane-s-kafe-mashini

ЦИК обмисля гласуване с кафе-машини

Дано да е майтап и да не е истина.


За кмет на моята община още няма инфо.
Виж целия пост
# 10
Гласувах за Терзиев. Още съм на тръни за крайния резултат. Обаче и аз съм шокирана от високия процент на Вана Григорова...
Виж целия пост
# 11
Приятно изненадана съм от София и Варна, при нас (във Варна) нещата още са на кантар, но се надявам жителите да вземат адекватно решение, поне един път.
Виж целия пост
# 12
За мен и двамата кандидати не са десни.
Това няма и значение. Важно е какво ще направят и какво няма да направят.
Виж целия пост
# 13
Не знам скоро да е имало толкова неприятен политик за мен като Портних. Показността му на събития на местна благотворителна кампания е отвращаваща, идва с вечния син костюм, вади пари и се оглежда има ли фотограф наоколо. Бил отворил 700 места в детските градини! Някой друг път. Синът му учи в Льо Розе, едно от най-скъпите, че да не е и най-скъпото училище с такса 300 000 лв на година. Всички знаем кой стои зад него и се надявам това да се промени.
За Коцев имам надежди, въпреки истините и градските легенди за семейството му. Но Портних повече не можех да го гледам просто.
Виж целия пост
# 14
Споделям мнението на ЧС и се надявам високият резулат на Ваня Григорова да е заради протестното гласуване. Моят град никога не е имал червен кмет след 89-та година и се надявам това никога да не случи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия