Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Домакини 76 / Лятно ни е

  • 32 113
  • 736
# 735
Лейди,ако не е тайна какво ще приготвиш?Много харесвам приготвени подаръци,в които има вложени мисъл и емоция,не конфекция.Обаче на мен хич не ми се отдава.
     Сноу,ти къде живееш,ако не е тайна?
   Родителите ми имат апартамент в Плевен,но през лятото са на село.Със съседите в Плевен почти не комуникират,изпокараха се навремето за глупости помеждуси/леле,как се пише тази дума?!/
    Ние , у наше село, нищо не правим без съседите.Кана вино не се пие без тях.Редвон осутрин намирам на отрадата армаган - тиквичка,домати,яйца,мекици,баница.Откато разбраха,че дъщеря ми е бременна,всичко,каквото се готви се носи и за нея.Ако ще да яде.И аз така правех с тяхната дъщеря.Този съсед ме учи на животновъдство.
   От другата страна си имам една леля Мая , която е моят гуру в градинарството.Синът ми като беше малък й казваше мама Мае-уникално добър човек.
   Когато отсъстваме те имат ключ за у дома,грижат се за животните,за градината,обират ми краставиците и боба.
   Коато децата бяха малки ,излизахме с тяхна съседната улица на пързалка.Веднагически от някъде се появяваше тенджера с мекици,кифли и кана вино.Бабите много ни се радват, на нас по-младите , и все гелдат с нещо да ни зарадват и окуражат.Ние пък помагаме за дърва,за нещо тежко,когато има да се върши,за пазаруване през пандемията.Има и лоши хора , но са по-малко.
    Оооо, и да не забравя петъчния боб на комшийката срещу нас,ценни семейни приятели.И на нейният крем-карамел,на който дължим две юначето в махалата.
     Живея в Монтана, в квартал само от къщи,много селски тип,на времето е било село,в последствие градът е изграден около него.
Виж целия пост
# 736
Добро утро!
Заповядайте в новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1363454.new#new
Някой да сложи кафе, че на мен не ми дава 2 поредни поста
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия