Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала / Тема 7/ Края на пътя идва....

  • 19 352
  • 722

Анкета

Любимия ви актьор/актриса от сериала?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

Жанр: Драма
Продуцентска компания: Avşar Film
Продуцент: Шюкрю Авшар
Режисьор: Джевдет Мерджан/ Гьокчен Уста / Шенол Сьонмез/
Сценарист: Сърма Янък 1-25 еп / Тунус Тасчъ 26-27 еп/ Айсун Ердоан, Седа Чакър Авундук, Йозлем Якаджъ, Байкут Бадем 28-39 еп/
Фикрет Кушкан - Агях
Мине Тугай - Шениз
Дениз Уур - Сехер
Озан Долунай - Дженк
Симай Барлас - Дамла
Беркер Гювен - Недим
Бахар Шахин- Джерен
Сера Кутлубей - Джемре
Идрис Неби Ташкан - ДживанСюжет
"Жестокият Истанбул" ще представи една борба за оцеляване, простираща се от Антакия до Истанбул. От една страна стои Агях Карачай (Фикрет Кушкан), собственик на логистичен холдинг, който живее заедно със семейството си на брега на Босфора в огромно имение, а от друга - Сехер (Дениз Уур) и нейните близки, които идват от далечна Антакия, борейки се за оцеляването си.
Агях решава да ожени племенника си Недим, който живее при семейството и е в инвалидна количка, за жена от Артвин, от където са неговите корени. В същото време от Америка се завръща синът на Агях - Дженк.

Предишни теми:Виж целия пост
# 1
Сериалът е супер. Единствено не ми харесва това, че Дженк и Агях умират. Не беше честно така. Дженк от всички герои беше най-много изстрадал.
Относно актьорите- харесвам Фикрет Кушкан, Мине Тугай и Озан Долунай.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата. Страхотни гифчета и снимки. Heart Eyes Обаче каква кукла му бяха сложили на Дженк снощи в серията... Явно родителите на детенцето са се изплашили от короната и не са го дали за снимките.

За Ягях просто е нямало как да измислят друг край. Трябвало е набързо да го убият, за да удовлетворят желанието му да не снима повече. За Дженк явно е нямало време тепърва да измислят ново развитие на героя му. Най-отрицателните образи, Джерен и Шениз е напълно възможно да са били предвидени с този край. Все пак Шениз какво да я правят, а Джерен също не би се смирила, а и не я виждам щастлива с Дженк. С този край дават някакъв шанс на детето на Дженк да получи онова отношение, което Недим не е получил. Макар другият шанс, който можеха да дадат беше на Дженк. Да отгледа детето си така както неговия баща не е. Можеше Дженк да си грабне детето и да замине с него, но турците обичат драмите и сълзите.
Някъде из фейса мернах много грозен коментар. Как можело Джемре и Недим да се хилят и да са така щастливи във финалната сцена? Ами все пак тази сцена се развива поне 6-7 години по-късно. Трябва ли и те като всички цял живот да страдат, а да обрекат и децата на нещастие? Дамла и Дживан също са заедно е щастливи. Нека поне някой да получи щастие в този сериал. Защото до момента всички герои са нещастни по свой си начин и причини.
Аз много мразя сериали с лош край като Забраненият плод и С Русия в сърцето. Любовта винаги трябва да побеждава накрая. В живота не винаги става така, поне сериалите да са положителни.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата. Гласувах за Мине, Озан и Бахар, но ако имаше 4та опция, щях да гласувам и за Фикрет Кушкан.
От финала единствено се радам за Дамла и Дживан. Напълниха ми душата само те. Боби, и аз мразя сериали с лош край и мога да кажа, че този сериал беше точно такъв.
Виж целия пост
# 4
Единия който съм гласувала е ясен на всички - Озан. Причината да изтърпя всичко.Добре че го видях точно него като Дженк и видях как прие всичко така навътре и го изживяваме още и боли горчи и не минава.
Бахар Шахин - Млад талант оставял ме без думи многократно.Не харесвам поведението и в реала,но талант та дрънка.
И тук за три се колебах между Мине, Фикрет и Симай,но гласувах за Симай
Някак поущреител и станах.
Много има да учи но ми хареса развитието и в сериала като игра затова я подкрепих.
Бих подкрепила и Беркер особено за първите 18 серий но....няма как само трима реших нещо като златно три.

Аз обожавам лошия край но стига да ми остане в паметта.
Може да са щастливи с усмивки,но Недим не цял и го виждам в очите на Беркер като игра
За него продължава въпроса:
 Де да можеше да не си на онази лента....
Да не бяхме прекарвали времето си така.
Може би вини себе си дори за случилото се...
Пред Джемре винаги беше Дженк и това е най-добрият край за Джемре така тя получи Недим иначе никога той нямаше да дойде при нея в това съм убедена...
Виж целия пост
# 5
Актрисите, които хич, ама хич не ме впечатлиха са Сера и Дениз Уур (гледах я в "Огледален свят", беше уникална, а тук пълна скръб). Дори Нериман и Нуртен се представиха по-добре от тези двете. Беркер не го харесах, но става.
Виж целия пост
# 6
[video][/video]Естествено гласувах за Озан - брилянтен. На второ място за Мине. Толкова и отива този образ, че мога да и простя всички прегрешения.
* Джемре във вчерашния епизод я бяха облекли отново ужасно. Разбирам, че е на 23 в сериала, но тези твърде къси рокли и стоят твърде зле на нея. И на финала е с подобно облекло, нищо, че е уж е 7 години по-късно.
Пък и заради желаниетова на Фикрет Кушкан да напусне сериала, изобщо не ми се връзват и сцените с него. Липсата на разговор с Шениз, не отиде да и каже, каквото има. Очаквах, че след като се вразуми ще оправи нещата. Ще сложи Джерен на мястото и, ще реши проблемите на семейството като цяло. Стожерът се изгуби след неговата смърт.
Боби, съдбата на детето на Дженк е най-несправедлива. Наблюдавайки Недим  и Джемре през целия сериал, като добавим, че Джемре прилича на Сахер това е най-лошият вариант за родители точно на това дете.
Виж целия пост
# 7
Гласувах за Озан и Бахар. Замислих се за трети и не си харесах. Сера е слаба. При нея има хубаво сърцевидно лице, но накрая дори тоалетите й са зле или й стоят зле.
Обичайно това се забелязва при мъжете в реалния живот. С различните жени изглеждат различно, дори се подмладяват или състаряват. Тук така е с Джемре. С Дженк изглежда различно и излъчването й е различно. От момента, в който се разбраха да се разведат, има деградация. Преди няколко епизода, с Недим ходиха някъде, тя слезе от колата и му каза, че това не означава нищо. Беше с шлифер и бели маратонки и си казах - това облекло пък защо?
Замислих се и друго. Защо изтрепват половината каст на финала, но оставят бабата? Ако има отрицателен герой, просто отрицателен, без мотив, е тя. Там нява причина да ламти и използва другите. Няма предистория. Тя просто е такава. И оцелява. Защо?
Шениз е забременяла, рискувала е мизерия, не го развиха, но стои като мотив. Сехер също, при нея обаче се е случило. Бедно семейство. Двете майки са преживели едно и също и са направили различен избор в живота си. Интересен паралел. Агях и Мюмтаз, те също са имали еднакво детство, но са станали различни. Дженк и Недим са преживели тормоз от Шениз, но са станали различни. Джерен и Джемре са имали бедно детство, но са станали различни. Тук също не го развиха - тайната на Джемре вероятно е свързана и с това, защо Джерен е такава, защо е недолюбвана от майка си. Но ги има тези паралели, които обаче отиват под ягодите с края.
Мисля и че са имали предварително заснети "убийства" на героите, за всеки случай. И после са заснели как се стига до там. Защото в тези епизоди има случки извън времето и пространството и случки-загадки. Например снощи. Лекарствата на Дженк след болницата. Извинете, как така никой в болницата не каза на семейството му за тумора? Че той ходи и с Джемре, как тя не му видя рецептите? Как никой от лекарите, като й каза да сменя превръзките, не й каза за тумора? Тотална измислица.
И Дженк на кого искаше да звъни като му призля? На Агях, който още няма да умира?
А Джерен как точно смята да си изплати заема, който снощи каза, че е изтеглила? Тя работи принцеса.
Да си кажа пак. Не харесвам финала. Последният епизод може да се залепи за всеки филм и ще е все така нелогичен. Да не говорим, че филмът завършва с Дженк на плажа. Другото е... лепенка за рани на микимауси. Няма причина да е там
Виж целия пост
# 8
Диди, благодаря за новата тема. Hug Прекрасно оформена и обновена е. Опитала си се да угодиш на всички и си се съобразила с предпочитанията и вкусовете на всяка от нас. Поздравления! Heart

Не е тайна за никого, че Озан и Бахар откраднаха сърцето ми. Много се радвам, че започнах този сериал и ги открих. И двамата са страшно талантливи и с удоволствие гледам сцените с тях. Не е лесно да пресъздадеш такива многопластови и трудни образи като Дженк и Джерен, които и на всичкото отгоре през по-голямата част от сериала страдаха. Двамата се справиха блестящо. Безспорният им талант, съчетан с тази красота, която притежават, ги прави още по-незабравими. Heart EyesБахар за мен е една от най-добрите турски актриси, а тепърва има да се развива още повече.На трето място ми е Симай. Идеално й пасна ролята на Дамла Карачай. От това момиче просто лъха някаква класа, която не всички я имат. В началото ролята й не изискваше кой знае какво, но с времето образът й се разви, а към края на сериала ме изненада доста положително. А и все пак е млада, има още да учи.

Виж целия пост
# 9
Здравейте момичета 🙂
Диди, Благодаря за новата тема 💐
Връщам се да ви чета Simple Smile
... Без да се замисля Simple Smile гласувах за Озан... Уникален образ изгради като Дженк...
Другите за мен са Агях и Мине...
Мине е ужасна в тази роля, толкова ужасна, че добре, че съм я гледала в Меджезира Simple Smile)))
Виж целия пост
# 10
Диди, първо благодаря за новата тема, с кеф да я изпишем. Аз гласувах за Озан, Бахар и Мине. Мисля, че идеално паснаха на тези си образи ! Много талантливи са и ме впечатлиха с играта си. Сера за мен е безлична и еднаква, такъв тип актьори хич не ме впечатляват. Беркер също беше страхотен в ролята на Недим. Останалите също се справиха добре. Чакам с нетърпение новите им проекти !
Виж целия пост
# 11
Лека нощ от мен. За вас, добро утро.
Озан и Пеликан са ходили на кино
Виж целия пост
# 12
Идрис има вече 1 млн в инстаграма си

Ново от МинеОзан и Бахар по времето на ПатрулаБеркер /невиждани от сета на Алев АлевВ инстаграм виждам искания Озан да влезне в Последно лято с Алперен Дуймаз би било хубаво ама като какъв ще го играе там?
Грошовете още не са ни ясни даже....Ако питаме феновете те гласят всеки свой любимец
Ново от СераА Озан имам чувството ,че вече насила се снима с девойката...

Нещо което не сме се питали до сега едни други а ми интересно всяка каква дума би определила
Опишете героите от сериала само със една дума.
Виж целия пост
# 13
Доколкото разбрах за Грошовете, тези дни подписаха със сценариста. Дотук обявяват кой няма са участва в тях - според личните съобщения на актьорите. А от маската на Озан не се вижда още ли брадясва или не 😷
Снощи пак попаднах на клип за последния разговор на Джемре и Дженк. Как се гледат като влюбени ученици - всеки внимава да не си срещнат погледите. И Джемре си плаче и уж се усмихва, ама не й е до усмивки...
Интересно ми е как ще нарежат последния епизод. В оригинала е доста дълъг
Виж целия пост
# 14


Бори само момента в който и казва - хошчакал и замлъква толкова болка има в гласът на Озан,че настръхвам очакваш да и каже съвсем други неща ,но използва наименованието мед.сестра....
Защото само това му се полага....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия