Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Болка при поставяне на Арсен.

  • 293
  • 7
Здравейте.В вторник отидох при зъболекар със силни болки в Долен ляв зъб.Оказа се както се изказа доктора."жив зъб" Не знам какво значи това,но ми сложи Арсен и ми каза след една седмица ела.На самият ден ме боля няколко часа след това спря да боли.Но от няколко дена изпитвам болка при тракане зъб в зъб или при опит да се храня.Въпроът ми е.Нормално ли е да не боли?Нали уж е сложен Арсен да умъртви нерва.Или все още е жив зъба.Докога така ще ме боли.Пия Аулин и не отпуска,но като мине действието на аулина и се почва пак.Аки нерва не е умъртвен какво следва.Ново слагане на Арсен или вадене на нерв д упойка.Благидаря.
Виж целия пост
# 1
арсенът трябва да се извади (отрова е), кога ти казаха да идеш пак на зъболекар, цяла седмица ли, странно, обикновено 2 дни? Нервът следва да се е умъртвил и да ти го извадят и него.
Виж целия пост
# 2
Сега за понеделник имам час.Но странно защо два дена вече изпитвам болка при условие,че нерва трябва да е умъртвен[.То е ясно,че ще се махне и арсена и нерва.i][/i]
арсенът трябва да се извади (отрова е), кога ти казаха да идеш пак на зъболекар, цяла седмица ли, странно, обикновено 2 дни? Нервът следва да се е умъртвил и да ти го извадят и него.
Виж целия пост
# 3
защото този мъртъв нерв изпуска газове, пулсира и затова чувстваш болка. Трябва да се изчисти каналчето и да се запълни, а зъбът да се пломбира.
Обикновено спешните кабинети дават първа помощ, в твоя случай слагане на арсен, но за изваждането и  лечението трябва да се погрижи личния ти зъболекар, или кой да е друг (не спешен). Съветът ми е да не чакаш, иди още днес. Може да не си разбрал/а кога трябва да ти го махнат.

Аз живея в чужбина, тук вече не слагат арсен, ами ти слагат една упойка и ти вадят веднага нерва и ти правят и запълването още веднага.
Виж целия пост
# 4
Това е ,че не съм в града в който е личният ми лекар.Чак в понеделник ще се случи всичката тази манипулацията (вадене на нерв,чистене на каналчетата бломбиране на зъба),но чак в понеделник.Затова ще си търпим болката.
Виж целия пост
# 5
Напълно те разбирам. Знам каква е болката от умъртвяване на нерв.
Гадничко си е, няма спор!
Но ще се наложи да потърпиш. Нимезила също много помага.
Миналата година ми вадиха оперативно мъдрец. Повярвай болката беше нетърпима и нимезила много ми помогна.
Понякога самото умъртвяване на нерва си боли. Все пак е живо нещо, както се казва.
Успех и търпение!
Виж целия пост
# 6
Нимезил и Аулин е едно и също лекарство-Нимезулид-изписва се от лекар/зъболекар
Виж целия пост
# 7
В повечето бели страни арсенът е забранен, а някъде дори не са чували за него. Съветвам всеки един човек никога да не позволява да му се поставя арсен, а да си поиска директно упойка и моментално вадене на нерва. Мой приятел щеше да умре от арсен, такава реакция направи, че се озова в спешното. Аз като чуя зазъболекар, който все още използва арсен и директно си тръгвам от кабинета.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия