Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В момента чета ... 71

  • 31 848
  • 690

Важно!
Желателно е когато споделяте впечатление от дадена книга да внимавате как го правите. Това предупреждение не цели въобще да ви откаже от споделяне или питания, напротив! Но често, все още под въздействието на емоцията от прочетена книга се прибързва в споделянето. Нека коментирането на ключови моменти, развръзка, убиец и въобще всичко, свързано със съдържанието, което би разкрило важна информация, да бъде поставяно в скрит текст! За целта, вмъкнете текста, който искате да скриете между скобите [спойлер][/спойлер], на латиница - spoiler. Уважавайте правото на непрочелите все още книгата да й се насладят максимално, когато решат!
Как да поставите картинка в мнение:
- когато желаете да покажете корица на книга, която четете, е необходимо да копирате, сложите адреса на картинката между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между img и /img, поставени в скоби - [имг] [/имг]. За намаляване на изображението, ползвайте img height=250 или img height=300, след това адреса и накрая /img, съответно пак със скоби, ето и пример:
[имг хеигхт=250]http://....................jpg[/имг]

Виж целия пост
# 1
Пу, първа в новата тема. Записвам се с "Олив Китридж" - много моя книга! Сега съжалявам, че не съм я почнала по-рано. За два дни я преполових и не мога да се спра, а ми се иска по-бавно да свърши. Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Сигурна бях, че ще ти допадне, Дидка Simple Smile
Между другото има и втора част - "Olive, again". Дано скоро ни зарадват и с нея издателите.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата тема на Happy Mijjj Simple Smile

Аз съм на Кралството на Несбьо, малко студ в тоя пек Wink Книгата ми харесва много. Нетипична е за автора, но много увлекателно разказва. И героите страшно ми допадат. Преполових я, а като я приключа ще дам отново мнение.
Виж целия пост
# 4
Зачетох Изкушение с дъх на лимони на Антъни Капела. Много ми е уютна книгата. По принцип много се вълнувам от годините покрай Втората Световна война, а това е  история случила се именно тогава. Има любов, вкусни италиански ястия, италлианската провинция в пълния си блясък. Много приятна лятна книга.
Виж целия пост
# 5
"Снежно цвете и тайното ветрило"
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата!
Приключих "Свекървата" и ако трябва да съм честна не останах чак толкова впечатлена.
Първата половина ми беше много интересна. Харесва ми похватът, при който дадена ситуация се вижда през очите на различни герои. Не всички автори се справят добре с това, но тук много ми допадна как се е получило. Обаче втората половина и краят... Не знам, сякаш не ми достигна нещо. Някак си при разкритието какво всъщност се е случило нито се изненадах, нито успях да изпитам някаква емоция. В началото на книгата не беше така, героите искрено ме вълнуваха- разбира се главно Даяна, към която имах противоречиви чувства. 😀
Все пак реших да дам 3.5/5.
За "Кралството" чакам още отзиви. Несбьо толкова ме разочарова с последните си книги, че съм в дилема.
Малко извън темата, но реших да продам част от книгите си- първо, защото аз не препрочитам и второ, за да освободя място. И всъщност установих, че твърде малко книги са ми харесали достатътчно или имат някакъв сантиментален спомен за мен, за да ги запазя. Дано за в бъдеще са повече. 😀
Виж целия пост
# 7
Благодаря за темата 🌺

Аз продължавам с "Кашмиреният шал" малко бавно ми върви,но нямам много време.


Точно онзи ден си мислех да ви питам кой са топ 5 книгите , които никога не бихте продали/разменили и ще стоят на челно място в библиотеката ви?
Виж целия пост
# 8
„Мама греши” започва интересно, дано така да продължи
Виж целия пост
# 9
Благодаря за новата тема!

Чета "И пета ще умре". Нещо не ми върви, прескачам излишните описания. Случват се едни и същи неща и това малко ми досажда, но ще я довърша.
Виж целия пост
# 10
Лили, на мен пък тази ми е любимата част от поредицата. "Шестото покварено дете" доста по-трудно го избутах. 😀
Забравих да напиша, че продължавам с   
"Осем перфектни убийства" на Питър Суонсън.
Виж целия пост
# 11
След отзивите на Миж и Месечинката, започнах "Наемателката".

Благодаря за темата!
Виж целия пост
# 12
Благодаря за новата тема! Hug

В момента чета "Магазинчето за шоколад и мечти" на Мануела Инуса. Четеше ми се нещо леко и лятно. На половината съм, не бих казала, че съм кой знае колко впечатлена. Малко ми е вятърничева, както и другата от поредицата, която четох, но става за разпускане.
Явно си падам повече по драмата - Хувър, Шен и т.н.
Видях, че ще излиза нова книга на Сара Джио. Много й харесвам книгите и бих я прочела с удоволствие.
Виж целия пост
# 13
Много красиво оформена тема, каквато се полага на естети, които не забравят богатството на литературата! Ежедневен празник за душата!

Благодаря, Happy Mijjj ツ! 🌸🌷🌸

Аз дочитам няколко, защото ми липсва концентрация за това, което би ме зарадвало да прочета в момента, но желая да “поразчистя” първо Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Благодаря, Миж. И на мен ми направи впечатление красиво оформената тема. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия