Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ПРЕПОРЪКА ЗА ОРТОПЕД-ТРАВМАТОЛОГ СОФИЯ

  • 322
  • 2
Здравейте! Моля за препоръка за добър специалист ортопед-травматолог за гр. София.
Става въпрос за жена на 28 г. - удар при падене на коляно февруари месец, силен оток, който след мазане с репарил изчезна. Имах силни болки, но отлагах прегледа. Чаках да мине...  Месец април ходих на преглед, казаха ми, че ортопедично коляното е ок, но болката я имаше /основно при продължително седене, пътуване в кола/. В кабинета имаше ехограф, но не ме прегледа на него, нито назначиха рентгенова снимка. Назначиха ми изследвания /за ревматизъм, хладимия, подагра -да не би друга да е причината за болката/, които бяха наред.  С времето болката намаля. Преди месец реших да подновя домашни тренировки и установих, че изпитвам болка в дясното коляно, като застана на колене. Отделно от това се е образувало нещо като лек оток /топче/ точно на капачката. Моля за съвет и препоръка за добър специалист. Благодаря! Бъдете здрави!
Виж целия пост
# 1
Аз препоръчам д-р Фурлакис. Мисля, че можеше да се запише час при него и от SuperDoc платформата.
Виж целия пост
# 2
д-р Ивелин Костадинов - https://www.24zdrave.bg/bestdoc/7048429. Прекрасен лекар. При него ни изпрати д-р Фурлакис точно за коляно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия