Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нормално ли е това в една връзка...

  • 6 430
  • 80
Здравейте, момиче на 20 съм, приятеля ми също е на 20 и сме във връзка от разстояние вече 2 години почти. Та... Тази вечер той случайно ми сподели как като излиза с приятелите си си говорят кое момиче биха изчукали (с извинение), с коя биха го направили. На шега го попитах :" И ти ли говориш коя би.. сега като си във връзка?" и той просто ми отговори с :"Ами да, това е нормално". Шокирах се, стана ми неприятно и той почна да ми казва как преувеличавам и че било нормално да си говорят такива неща, независимо, че е във връзка. Почувствах се като парцал, а всеки ден ми казва как само аз съм го привличала... Sad  А той говорел с приятелите си коя би опънал и било нормално. Моля ви кажете, преувеличавам ли? Нормално ли е наистина, при положение че не прави нищо с други (пише ми от сутрин до вечер, снима ми къде е..). Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
Не, не е нормално. Много гадно отношение към жените е това - и половинката, и въпросните други жени. Все едно не си човек, а парче месо в магазина. Аз не бих уважавала вече такъв човек, а това би убило любовта скоро.
А за връзката от разстояние - или се съберете скоро и решете ще има ли перспектива, или кой от където е. Това са 2 години и от опит - продължите ли дълго така, няма да ви бъде.
Виж целия пост
# 2
Може би всеки мъж има хипотетични мераци и към другите жени, различни от половинката му, но не е нормално да ти го разказва и натрапва. Неуважително е и говори за комплекси, както и желанието му да набие такива в теб.
Виж целия пост
# 3
Това, което гаджето ти си говори с други хлапета е напълно нормално. Всички млади момчета мечтаят да изчукат повечето млади момичета. Това си го мечтаят и много зрели мъже, но са достатъчно отракани за да знаят, че гаджетата им биха се обидили и биха ги напуснали ако им го споделят и затова си мълчат пред половинката.

Повечето мъже точно такива работи си говорят, в изключително мъжка компания, разбира се, по Коледните партита, прощалните вечери на младоженците или просто поредният запой.

Та, приятелят ти е напълно нормален, не особено влюбен (в тебе) и доста незрял и без опит с жените. От типажа момчета, на които трудно някоя би пуснала само за единия секс.

Замисли се има ли смисъл да излизаш с него. Ти си в момента на най-вървежната женска възраст. Повечето леко по-зрели мъже биха се радвали да излизат с тебе, галейки самочувствието ти и отваряйки ти вратите на красив и лъскав свят. Пиша за мъже на 25-35г, зрели, със самочувствие, опит. От тях може да научиш и получиш много и да останеш с прекрасни спомени.

Синът ми е на 19г и никой от приятелите му не гледа на момичето до него като сериозна връзка с възможност за развитие. Повечето ходят с първото момиче, което им се върже.

На твое място бих скъсала с въпросния и бих излизала с други мъже, по-отракани, перспективни и интересни.
Виж целия пост
# 4
тоя същия ли е дето искаше клипове и снимки и обясняваше как можел да опъне майка ти....ако е същия още ли не си се оттървала от него...ако е друг..как пък г и намираш такива?!
Виж целия пост
# 5
Връзка от разстояние 2 години не е пълноценна връзка.
Нормално е в мъжка компания да се говорят такива работи.
Не е нормално да го споделя с теб.Това е неуважение и несъобразителност.
Невена е права-приятелят ти е незрял и не е влюбен.
Виж целия пост
# 6
Нормално ли е наистина, при положение че не прави нищо с други (пише ми от сутрин до вечер, снима ми къде е..).
Да си мечтае и говори с аверите коя би опънал е нормално, но подчертаното не е нормално... Искаш да кажеш, че ти пише през 2 минути по цял ден и ти си сигурна, че няма възможност да реализира желанията си с някоя друга? Аз не бих била толкова сигурна.

Като не те кефи как ти говори и как се държи, зарязвай.
Виж целия пост
# 7
Точно на тези години връзка от разстояние не е никаква връзка, а в случая е комбинирана с неуважение към теб.
Иначе е нормално мъжете, независимо от възрастта им да си говорят глупости в мъжка компания, за да изглеждат много нахакани. Не е нормално някой от тях после да си коментира подобни теми с гаджето.
Виж целия пост
# 8
И аз така мисля - будалкате се и двамата. Това не е връзка.
Виж целия пост
# 9
Нормално ли е да питаш нещо толкова очевидно?! Естествено, че тъй нареченото ти гадже не се държи нормално. Този е някакъв неуверен и простоват глупак, който цели 20 години не се е научил как да се държи пред хора, та няма и да се научи.
А ти като пусна тази тема, какво ще направиш, ще му кажеш, че бг-мамите са казали, че не е нормално ли?
Виж целия пост
# 10
тоя същия ли е дето искаше клипове и снимки и обясняваше как можел да опъне майка ти....ако е същия още ли не си се оттървала от него...ако е друг..как пък г и намираш такива?!
Същия е. Сякаш съм се обсебила и виждам, че човека не е за мен и трябва да скъсам с него (всички ми го казват), но просто не мога и не мога да го оставя. Sad
Виж целия пост
# 11
Нормално е да коментира с други момчета, но не да коментира с теб, поне малко уважение. Имаше цитат, не помня на кого "Не казвай на своята жена, че някоя  друга е по-добра от нея", нещо такова.
За връзката от разстояние няма да коментирам, защото не питаш за нея.

Ами почвай да излизаш с други, ще видиш ,че има и по-свестни. Просто на среща, нищо повече.
Виж целия пост
# 12
Изключая предишни теми и изказваня на въпросния, и коментирам конкретното поведение. Да, нормално е. Мъжете са стадно ориентирани и ще се учудиш (явно) колко различни могат да са сред други мъже. В компания те имат нужда да се впишат, да се докажат пред другите, и особено да докажат статута си спрямо женските. Друга тема как може да се категоризира такова поведение, и че обикновено колкото по-"слаб" е един представител, толкова по-силна е нуждата да се конформира. Но тук говорим за 20 годишно момче, което трудно да има изградени ценности и принципи, пък камо ли смелост да ги отстоява, дори когато позицията на стадото е срещу  тях. А в случая и няма и за какво, нормално е момчетата на тая възраст да искат да чукат де що мърда. Да не иска да го прави, и да не го заявява, би го превърнала в аусайдер. А той има нужда от мъжка валидация. Така че, искането да прави такива неща и говоренето им с приятели, не е проблем. Проблемът за теб е, че ги споделя с теб, и ако тръгне да ги прави. Първото говори, или че грам не те уважава и няма респект от теб, или че е толкова прост, че не се усеща. А може би знае, че каквото и да прави, ще му се размине?
Виж целия пост
# 13
И аз потвърждавам, нормално е да се говорят големи простотии в мъжка компания, особено отделена от жените. Мм е тираджия и при тях явно върви лафа - "ах, аз горкия, издържам жена си, пък тя живот си живее". За кой коя би треснал вероятно също си говорят, но поне има акъла да не ми го разказва.
Виж целия пост
# 14
А вие изобщо виждали ли сте се на живо, срещали ли сте се, или само така, от разстояние?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия