Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Граждански брак в Бургас

  • 1 022
  • 4
Здравейте дами, моля за малко инфо, тъй като не живея в България и не съм от Бургас, искам да попитам къде издават медицинските за граж3дянски брак? За колко време стават? И всичко на едно място ли е? На годеникът ми баща му ни запази дата, но дамата не му е обяснила особено добре,  та ще се радвам на всякакво инфо. Доста ми е оскъдно времето което ще прекарам в България, та всичко трябва да го оправя по най-бързият начин. Благодаря Ви!
Виж целия пост
# 1
Медицинските се издават в поликлиника и се заплащат. Точно сумата не помня, но не е голяма. Бързо стават. На сина ми му издаде личната лекарка и не го праща по други кабинети. Бързо става, все пак попитай на самото място. Можеш да звъннеш в някоя поликлиника, която ти е удобна. И аз не съм от Бургас, та затова не пиша за конкретна поликлиника.
Виж целия пост
# 2
Ние ги правихме в Ел Масри, единствено взимат кръв и до няколко часа всичко е готово 🙂
Виж целия пост
# 3
И ние в Ел масри отивате и казвате че искате изследвания за брак нещо като пакет нз как го водят те си знаят, за двамата май отиваше близо 100 лв всичко.Дадохме само кръв.Става много бързо.
После ходихме и до психото мисля че и от  там някакъв документ искаха,трябва да са ви дали бележка с изследванията които искат ...(помня ясно защото ми стана лошо като ми взеха кръв аз съм  си такава 😃кекава и докато стигнем до психото ми светна)
Виж целия пост
# 4
Благодаря, момичета!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия