Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ваканцията след ОСМИ клас - част 5!

  • 22 617
  • 743
# 720
Сега, ако ще си говорим сериозно, Ралица Василева за мен е топ журналист.

Всеки си знае какви граници е готов са премине и какви компромиси да направи, за да постигне целта си.
Виж целия пост
# 721
Давам си сметка, че имам висок праг на търпимост към хората, рядко някой ме дразни.
За разлика от големия ми син- обажда ми се, че нямало да излезе до магазина с малкия, защото бил по чехли и нарочно говорел като беззъб циганин. Да съм направела нещо по въпроса.
Виж целия пост
# 722
Аманда, ами да излезе без чехли 🙂
Виж целия пост
# 723
Аз нещо не мога да си харесам жена-журналист. Обаче Георги Милков е на първо място в класацията ми.
Виж целия пост
# 724
Аманда, ами да излезе без чехли 🙂
Е да,ама ще трябва и да не говори,а това ще е пи-трудно постижимо.
Виж целия пост
# 725
Светле, жестомимичен превод може да се осъществи.
Виж целия пост
# 726
Гола вода съм на тема журналисти, не гледам телевизия и не ги следя.
Виж целия пост
# 727
Харесвам Полина Паунова. Още когато започваше я бяхме кръстили "малката пиранка" Simple Smile
Виж целия пост
# 728
Момичета слагам в скрит текст нещо като драфт на писмо за ФЕГ ако се реши да се прави нещо

Скрит текст:
ДО
ГОСПОЖА ЕМИЛИЯ БОГДАНОВА,
ДИРЕКТОР НА 9ФЕГ „АЛФОНС ДЬО ЛАМАРТИН“


   УВАЖАЕМА ГОСПОЖО БОГДАНОВА,

Пишат ви родители на бъдещи деветокласници в ръководената от Вас гимназия, притеснени от наскоро излъчения репортаж по Канал 1 на ……във връзка с продължаващия строеж в двора на гимназията и предстоящия ремонт вътре в настоящата сграда. От краткото интервю, което беше излъчено с Вас разбрахме, че поради започващия ремонт в старата сграда, с оглед прилагане мерки за енергийна ефективност, е твърде възможно някои от випуските да не стартират предстоящата учебна година присъствено, а онлайн. Определено ли е при това положение за кой/кои випуск/и става въпрос? Надяваме се това да не засегне бъдещите деветокласници, с оглед на почти изцяло дистанционното обучение за тях през учебната 2020/2021 г. в така важния за овладяването на езиковите знания 8ми клас, както и предстоящите нови класни ръководители на по-голямата част от випуска и многото нови учители, които ще имат с включването през 9ти клас на всички общообразователни предмети. Не на последно място поради наложените противоепидемични мерки през изминалата учебна година, които доведоха до дистанционно обучение, класовете и учениците в тях до голяма степен не успяха да се социализират.


С уважение:
Родители на бъдещи деветокласници през учебната 2021/2022 г. 
Виж целия пост
# 729
Мони, добре е. Добави един въпрос и за срока на този ремонт, поради който се налага това ДО.
Виж целия пост
# 730
Устно я заплашете с инспекторат и медии( задължително).
Виж целия пост
# 731
Не знам. Аз от първа ръка мога да ви кажа колко зле може да се чувства нарочено дете на активен родител. И това без никого да съм заплашвала.
Виж целия пост
# 732
Same
Обаче тя специално е страхлива, така че препоръчвам такъв курс на действие
Виж целия пост
# 733
За ФЕГ. Добавка. Изивнявайте, че пиша тук, но така повече хора ще го видят, а и някой може да има и друга идея.

Скрит текст:
ДО
ГОСПОЖА ЕМИЛИЯ БОГДАНОВА,
ДИРЕКТОР НА 9ФЕГ „АЛФОНС ДЬО ЛАМАРТИН“


   УВАЖАЕМА ГОСПОЖО БОГДАНОВА,

Пишат ви родители на бъдещи деветокласници в ръководената от Вас гимназия, притеснени от наскоро излъчения репортаж по Канал 1 на ……във връзка с продължаващия строеж в двора на гимназията и предстоящия ремонт вътре в настоящата сграда. От краткото интервю, което беше излъчено с Вас разбрахме, че поради започващия ремонт в старата сграда, с оглед прилагане мерки за енергийна ефективност, е твърде възможно някои от випуските да не стартират предстоящата учебна година присъствено, а онлайн. Определено ли е при това положение за кой/кои випуск/и става въпрос? Надяваме се това да не засегне бъдещите деветокласници, с оглед на почти изцяло дистанционното обучение за тях през учебната 2020/2021 г. в така важния за овладяването на езиковите знания 8ми клас, както и предстоящите нови класни ръководители на по-голямата част от випуска и многото нови учители, които ще имат с включването през 9ти клас на всички общообразователни предмети. Не на последно място поради наложените противоепидемични мерки през изминалата учебна година, които доведоха до дистанционно обучение, класовете и учениците в тях до голяма степен не успяха да се социализират. В същото време в появилите се публикации в Интернет пространството от 09.08.2021 г. кметът на гр. София г-жа Йорданка Фандъкова по време на последната проверка в гимназията по отношение на ремонта е посочила, че въпреки „сериозните дейности като цялостна подмяна на топлосистемите и електромрежите…се създава организация и график, по който да се работи и няма да се пречи на учебния процес.“
Моля, за Вашия отговор как ще стартира учебната година в 9ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“за всичките випуски и какъв е крайният срок за приключването на строителните и ремонтни дейности?С уважение:
Родители на бъдещи деветокласници през учебната 2021/2022 г.  

П.П. Утре ако трябва ще го дооправям и ще го пусна в групата за обсъждане ако са съгласни да го пратим. Не мисля, че е нужно някой да заплашваме. Аз лично искам отговори и то не в последния момент!
Виж целия пост
# 734
Така е добре. Канал 1 на БНТ са ти ....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия