Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 19

  • 13 324
  • 129
От сърце желая много късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover Heartpulse

Линкове към старите теми:
Виж целия пост
# 1
Благодаря, Сиси! Дано ни е на късмет!
Виж целия пост
# 2
Благодаря Сиси, въпреки бебчето пак намери време за нас. Бъдете много щастливи Gift Heart
Нека тази тема бъде по успешна за всички борещи се момичета Flowers Four Leaf Clover
Нека всяка от нас намери правилния път в трудната борба и да осъществи мечтата си да стане майка Hands Pray
Виж целия пост
# 3
Сиси, благодаря, че намираш време за нас!

Успех на всички и много късмет! Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата, Сиси! Да бъде много успешна и положително резултатна за всички ни! 🍀
Виж целия пост
# 5
Здравейте, дами! Преди да се ваксинирате е хубаво да си направите тест за наличие на антитела. Може вече да сте се сблъскали с вируса и да нямате нужда от ваксина. Вирусът непрекъснато мутира, дали тези ваксини ще са толкова ефективни?
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата Simple Smile

Относно ваксините, аз се ваксинирах с Пфайзер и док каза, че може да се започне с ИВ след 30 дни от втората игла, но най- добре да се изчака 2 месеца. Доколкото разбрах, все още няма единно становище и всяка болница излиза със собствени препоръки кое е най- добре според тях.
Моята мотивация за ваксиниране беше заради тестовете преди всяка процедура - освен че са допълнителен разход, но си под постоянен стрес дали няма да дадеш положителен резултат.
За ефективността им, според мен са като грипните ваксини - може да се разболееш или да не се разболееш, без да има усложнения от ваксина/грип.
Виж целия пост
# 7
Минавам да споделя резултата от прегледа заради кървенето. Задържан фоликул 30 мм в единия яйчник и 20 мм в другия. Лигавица добра, 5 мм и кръв в шийката, която ще изтече. Защо се е задържала, не разбрах. От трансферите знам само, че ми е малко крива, но тя си е била такава цял живот, едва ли 4 хистероскопии и една скалпелна ще доведат до промяна във физиологията Simple Smile
Правя някакви фоликули, но кой, кога излиза - и без овулация... Май не ми се връща към ЕЦ. Освен да ги мъча в Плевен, поне да ме таймират?
Виж целия пост
# 8
То на този етап не е и редно да се правят категорични заключения. Ваксините са в 3та фаза на клинично изпитване до края на 2022 - началото на 2023 година. Ще почакаме да разберам какъв ефект имат. Вероятно за това всеки си прави собствени заключения и дори се чудя с каква лекота се отправят препоръки от лекари и клиники. Гледам и ESHRE са започнали абзаца с това, че няма данни как се отразяват ваксините на репродуктивното лечение и бъдещата бременност.
Скрит текст:
There is a lack of information on the possible effect of COVID-19 vaccination on assisted
reproduction treatment or future pregnancy.
Сиси, благодаря за темата. Heart
Виж целия пост
# 9
Сиси, благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
И имам предложение, момичета Wink Време ни е, на всички задържали се в тази тема (не че не я харесвам), да се изнасяме към други, свързани с бременност, раждане, кърмене и те такива майчински "проблеми" Flowers Four Leaf CloverHands PrayPeople Baby
Виж целия пост
# 10
Моля, мили момичета! Heart Hug
Стискам силно палци на всички ви от сърце! Късмет! Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 11
И аз се ваксинирах, но с Астра Зенека още преди да започнат да ваксинират с иРНК. Втора игла в началото на май. Също съм с мутации и тромбофилия. Слава на Бога всичко засега е наред. Не съм взимала кръворазреждащи.
Виж целия пост
# 12
Добро утро момичета
Записвам се да ви следя
Виж целия пост
# 13
Здравейте, момичета, изписвали ли са ви след пункция нещо за предотвратяване задържането на фолкули на следващия цикъл? На мен ми се е случвало да имам задържани фоликули на следващия месец след пункция, което е пречка за нова стимулация или трансфер.
Виж целия пост
# 14
Feriya, не ти препоръчвам пункция веднага на следващия месец, дори и на ЕЦ. А особено, ако ще е стимулиран се препоръчват поне 3 месеца възстановяване, плюс качествена храна и добавки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия