Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

  • 18 838
  • 751
# 750
Заповядайте в Новата тема
Виж целия пост
# 751
Jinx, аз миже би преди съм споделяла за кооперативите. В блога също имам много подробна статия, не мога сега да ровя да я намеря.

Каката беше на кооператив 4 години. За мен това е най-доброто, което може един родител да даде на детето си. Сега правим огромен компромис с принципите си, но писто физически няма да смогнем и ще трябва да се лишим от свободно време с децата, ако искаме пак да посещават кооператив. Много ангажимент е.
Повечето имат учители, не се налага дежурене от родител (освен ако няма мн болни учители и тн), но не е да отидеш, да го оставиш и после просто да си го вземеш. Най-малкото често взимането е траело по 30 минути - да си доиграят децата, ти да се видиш с който възрастен си засякъл, пък да поприказваш с учителката, ако е още там, пък я да видя има ли нещо за пране, я да затегна това болтче..... лятото сме откарвали до 21ч Simple Smile
Дори и да ина кетъринг и чистачка, всеки родител има ангажимент - един организира храната, друг плаща сметките, трети следи за ремонти, разни такива. Абе все едно 10 семейства сте в управлението на една градина. Но е хубаво.


За прясното мляко и аз това щях да кажа - пастьоризирането не е за препоръчване. Ние имаме близка микробиолог, тя даже за възрастни казва, че е безсмислено.


Dagny, колко мило ми стана като прочетох за кърменето, макар и толкова тъжно.
Аз кърмя само вечер, уж махнахме това за приспиване, но започнаха от няколио дни към 22.30 да се будят и да сучат..... пробвам от време на време да не ги доприспивам с кърмене, ама настава голям протест.  Не знам. Трябва да видя някоя друга статия, че нещо започнах да се изморявам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия