Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добри автошколи в центъра на София?

  • 1 134
  • 4
Здравейте, първо се извинявам ако има скорошна такава тема, въпреки, че уж проверих и последната беше от 2019г.  Следващия месец навършвам 17 години и 9 месеца и съм решила да започна шофьорски курсове. Проверих школите, четох отзивите, но все нещо не ми достига да избера школа, тъй като мненията много си противоречат. Някои школи имат чудесни отзиви във Фейсбук страниците си, а когато видя отзивите в гугъл, нещата седят съвсем различно (явно трият лоши коментари). Също така за някои школи няма никакви качени отзиви и не мога да си изградя никакво мнение. Та пускам темата, за да попитам тези, които наскоро са взели книжки или пък просто са наясно как седят нещата, да ми препоръчат школи и инструктори в град София (по възможност в центъра и околността). Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Аз нямах проблеми с Браво 66. Инструкторът ми хареса и всичко мина гладко.
Виж целия пост
# 2
Аз нямах проблеми с Браво 66. Инструкторът ми хареса и всичко мина гладко.
Много благодаря! А дали може името на инструктура, за да знам към кого да се обърна?
Виж целия пост
# 3
Силно препоръчвам Автошкола София - http://avtoshkolasofia.com/. Аз бях при Станислав и съм изключително доволна. Обяснява добре, спокоен е и с чувство за хумор, което е много полезно, когато си се спекал. Другите инструктори също са готини.
Виж целия пост
# 4
Привет, бих препоръчала Атев Ауто и по-конкретно самия Генадий Атев. Школата се намира срещу мол Сердика, ако това ви звучи като център. Човекът е готин, доста строг, но определено прави всичко по силите си да ви научи да карате, а не просто да ви вземе парите.
Доста стресиращ беше за мен процесът по изкарване на книжка, но пък ми се създаде усещането, че имам много добра основа да бъда адекватен шофьор, а не заплаха за себе си и околните.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия