Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 24

  • 20 915
  • 579
Добре дошли в тема 24 за обмяна на информация свързана с пазара на отдаването и наемането на имоти. Отново с пожелание за успех и взаимна коректност както между наемодатели и наематели, така и между потребителите в темата.


Последни теми :

Виж целия пост
# 1
Отдадох в Банишора, за 500 лв с 2 депозита
🌞
Виж целия пост
# 2
Румка, браво Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Супер, Румка. Мерси за инфото. Тъкмо ме ориентира какво се случва в квартала с наемите. Бързи ли го отдаде и сама или с брокер?
Виж целия пост
# 4
Имаше ли пазарлък за сумата?
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата, PapaPanda!

Румка, поздравления! Имаше ли коментар от страна на потенциалните наематели за депозита в размер на два наема?
Виж целия пост
# 6
Ние започвахме 2005 да се занимаваме с т.нар еърбнб. Тогава и букинг нямаше, какво остава за еърбнб. Както и да е, вкарахме родата в драма как така няма да живеем в наследствен апартамент, а ще го работим и живеем под наем. Купихме си на зелено където ние си искаме, поживяхме под наем докато го построят. Ап. 1 си работеше. През 2016 купихме ап. 2 с Джереми, голяма покупка беше, хем ниска лихва, хем ддс приспаднахме. Отново ремонт и да работи. Хванахме последния влак преди вдигането. 2018 пак се оглеждах и изпуснах 2 оферти, пазара вече беше полудял , а аз не бах в кондиция за преговори, търсене и т.н. Взехме ап. в Гърция обаче, и там даваме под наем през сезона. Сега разбира се е тежко с ковид и то доста. Звънят ми от агенции дали не продаваме.... странно ме се стори, но вече 3 пъти се случва, има много търсене и малко предлагане. Цените в такъв случай няма как да паднат. Иначе на мен мечтата ми е пансион, така му казват в Австрия, май даже съм писала и тук. Мечтаех си преди ковид, сега вече е абсурд.
Виж целия пост
# 7
Здравейте, налага ми се да отдавам апартамент под наем в Надежда 2. Апартаментът е двустаен, преустроен на тристаен. Правен е освежителен ремонт миналата година по това време, включително сменена дограма. Състои се от дневна с усвоена тераса, направена на кухня, стая, голяма спалня със закрита тераса, голям коридор, мокро помещение и баня с тоалетна. Предполагам, че ще го пуснем напълно обзаведен. Състоянието е много добро.
Как вървят цените към момента? Искам да се подпише задължително договор и да се декларира към НАП. Какви спънки мога да срещна и какво да гледам?
Виж целия пост
# 8
един въпрос към отдаващите през ФБ, минавате ли през Marletplace или си поствате отделно обява в групи, то май не може вече? Нещо все ми се навира този Marketplace, и ми слага неговите си шаблони за попълване на обявата. От конкретната група ли зависи? Преди май можеше да се напише като пост, няколко думи, няколко снимки и готово.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за новата тема, записвам се, за да получавам нотификации. Румка, и аз чакам да чуя как отдаде
Виж целия пост
# 10
Въпреки голямото предлагане на имоти под наем за момента, в бъдеще цените ще продължат да растат,особено след 2024г.
Виж целия пост
# 11
Въпреки голямото предлагане на имоти под наем за момента, в бъдеще цените ще продължат да растат,особено след 2024г.
А каква е причината, особено след 2024 да растат?
Виж целия пост
# 12
Вероятно има предвид като приемем еврото. Аз мисля, че с него или без него е все тая. Цените така или иначе само скачат.
Виж целия пост
# 13
Отдадох в Банишора, за 500 лв с 2 депозита
🌞
Как вървяха наемите, преди Ковид за подобен апартамент?
Виж целия пост
# 14
Моите сърби ще се изнасят. След почти 5г престой.
Купили си ЕПК в Дружба за 120к евро.

Явно, че високи цени, ниски наеми, но хората си искат да си купят тяхно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия