Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кармичен партньор

  • 8 831
  • 58
Здравейте, момичета. Бих искала съвет от вас Преди доста години, може би 14-15, случайно забелязах на събитие мъж, който ми се стори интересен, привлекателен, някак си не можах да откъсна очи от него. Нищо не стана, не се запознахме дори. След година-две го срещнах отново, съвсем ненадейно. Пак краткотрайна среща, без никакви последствия, но отново нещо ми трепна и то дълбоко. След още около две години започнах нова работа. Един ден шефката ми спомена, че ще дойде племенника й, да й донесе нещо, племенникът дойде и...познайте кой беше:). После смених работата си, и тъй като се преместих при приятеля ми, ми се наложи да сменя града и професията. На новата работа започнах да се запознавам с хората от екипа и в едно от звената...о, небеса, пак моят човек! Знам, че звучи като филм, но не е.
Тук вече,  като колеги, се запознахме официално, водехме дълги разговори по всякакви теми, не само служебни. С всеки ден все повече ме впечатляваше със свия интелект, възпитание, широка обща култура, чар и т.н. Изглежда и той изпитваше подобни усещания към мен, защото постоянно търсеше компанията ми, забелязвах как ме гледа втренчено отдалеч, търси ме с поглед. През цялото време не сме прекрачвали никакви граници, въпреки че смятам и той и аз бяхме наясно с чувствата си, но и двамата обвързани.
Днес вече не работим заедно, но се движим в едни среди и често се засичаме.Като ме види тича към мен ухилен до ушите, говорим си дълго. Лошото е, че след всяка, макар и рядка среша всички стари емоции нахлуват в мен, все се надявам да го срещна, да си поговорим, дори да го зърна само за миг. Аз вече не съм обвързана, той още е и имам чувството, че само това го спира... Допитах се до няколко известни нумеролизи и таролози, които са категирични, че той е мой кармичен партньор,че двамата сме направо обсебени един от друг и няма начин тази връзка да не се случи. При други обстоятелства бих била ужасно щастлива от думите им, но се боря със себе си, именно заради жена му и детето. Нито искам да съм тайната жена, нито да му развалям семейството. В същото време това не се търпи вече, чувствам се като омагьосана след среща с него, а виждам, че и той е така...
Може ли да ме посъветвате, има ли начин да се откъсна енергийно от него или е писано тази връзка да се състои на всяка цена? Точно това е главното ми терзание, кармична връзка значи ли, че не може да бъде избегната в интимен план? Всичко вече минава границите на нормалното, не може на 40 г.след кратка и безобидна среща с мъж, да ходя като ударена с мокър парцал, да не мога да ям, да спя. Та аз дори на 20 не съм се чувствала така...
Виж целия пост
# 1
Кармична връзка означава, че имате да отработвате някава карма. Изобщо не е задължително да сте в сексуална връзка.
Виж целия пост
# 2
Ако беше толкова кармично, щеше да се е случило. Ти си се влюбила  от пръв поглед и години си копняла за него, той не те виждал и вече стана кармичен партньор. Пък последващото влечение от негова страна, ми нищо особено, нещо което често се случва в офисите, да се харесате с колежката и да пламне страст. Какво от това, щом той има жена и дете от нея. С нея са по кармични отношенията и винаги ще бъдат. А, как да се откъснеш емоционално, ми както като всяка друга раздяла, съсредоточваш се в нещо друго и се опитваш да го забравиш. Няма безболезнен начин.
Виж целия пост
# 3
Той не е станал "изведнъж" кармичен партньор, така ми обясняват хората, които се занимават професионално така. Не съм решила аз сама, а и материята не ми е позната, затова се допитвам. Точно защото темата кармичност никога не ме е вълнувала, питам тук какво означава и лск трябва да ги отработя тези уроци.
Не мисля,е е служебен флирт, все пак съм на достатъчно години, за да съм имала всякакви флиртове в живота, служебни, извънслужебни, влюбвания, семейство. Нищо от това ми състояние не прилича на тях.
Чак сега си давам сметка, че ме трябваше да споменавам въобще жена му и детето,но не съобразих,че веднага ще получа неприязън. Акцентът на темата ми е друг.
Виж целия пост
# 4
Не ме разбирай погрешно, не съдя, няма такова нещо, в живота всичко се среща и не се знае един ден от коя страна ще си, така че не те осъждам. Съжалявам ако така е прозвучало. Просто колко е кармично едно нещо, което те спохожда, човек който влиза в живота ти, но няма голямо присъствие. По тази логика всеки ти е кармичен партньор,  който е бил с теб за по-дълго от една нощ примерно... Вярва в съдбата, но често търсим някакви знаци и кармични зависимости, където ги няма, за да ни на нас добре. какво ти казаха по въпроса специалистите астролози. Какво е кармичното, като нищо не изживявате фактически. Ето ти си сама, той с жена си и детето.
Виж целия пост
# 5
И на мен ми се е случвало само веднъж да бъда неудържимо привлечена от мъж. Аз бях необвързано момиче, а той - женен със дете. Нищо не се случи, но не съм забравила този човек, защото беше много необичайно. В твоя случай явно прекалено много срещи са се случили, но наистина, което има да стане - то става. Щом не е станало, не е било писано. А да се бориш, за да развалиш на човека семейството, би ти натрупало доста лоша карма.
Виж целия пост
# 6
Ама на мен не ми е добре, на кой му е добре да чувства зависимост...
Аз по характер съм краен реалист и нулев романтик. Не съм преживявала нищо лично кой знае колко тежко в живота си, и любови и раздели съм ги забравяла за дни.
Тук чувството е много странно, имам потребност да съм в близост с този човек, да го виждам, да разговаряме, да сме заедно. Но не мога да кажа дори, че изпитвам сексуално влечение, а още по-малко пък си представям да се женя за него. Пък и откакто изпитвам това, вече 15 г.аз не съм стояла да въздишам по него, имала съм и сериозни и несериозни връзки и дори семейство.Но в какъвто и момент да съм, когато го видя, буквално се разболявам като трябва да си тръгна. Затова и не си обяснявам какво е това странно усещане. Като магия е. Това не съм аз просто. Много хора ми казват, трябва да си отработите кармичните уроци, чак като си ги науча, ще се откъснаот него. Една тароведка ми каза, че категорично й излизат карти на сродни души, пламъци-близнаци, нещо такова, от което никога не съм се интересувала и не мога да направя разлика между понятията.Ама никой не ми обяснява
а как да ги отработя тези отношения и какво трябва да направя😁
Виж целия пост
# 7
Има силна химия, но ако връзката Ви стане реална, той вероятно ще падне от пиедестала. Забраненият плод е по-сладък.

Можеш да го отработиш, като си създадеш правилната нагласа - страхотно е, че сте се докоснали и това е дар. Но в този живот до тук. Постави бариерата в себе си. Ти имаш очаквания и те те измъчват. Както, ако ти кажа да отвориш уста, за да ще ти поднеса парче торта - ти отваряш уста и чакаш. И е напрягащо да стоиш и да чакаш. А аз да не поднасям тортата.

Просто затвори устата... Всеки път, когато емоциите вземат връх - усмихвай се, сложи ръка на сърцето, благодари на Вселената, че носиш това хубаво чувство. И не проектирай напред. Не искай повече. Като глътка, която отиваш, и усещаш насладата.

Може би е твоето изкушение, изпитание. Ще устоиш ли?

Всичко между Вас ще се запази страхотно, ако не го консумиранте и не прекрачите прага. Защото вече имате семейства,  не е като на чисто.
Виж целия пост
# 8
Нито искам да съм тайната жена, нито да му развалям семейството. В същото време това не се търпи вече, чувствам се като омагьосана след среща с него, а виждам, че и той е така...
Може ли да ме посъветвате, има ли начин да се откъсна енергийно от него или е писано тази връзка да се състои на всяка цена? Точно това е главното ми терзание, кармична връзка значи ли, че не може да бъде избегната в интимен план? Всичко вече минава границите на нормалното, не може на 40 г.след кратка и безобидна среща с мъж, да ходя като ударена с мокър парцал, да не мога да ям, да спя. Та аз дори на 20 не съм се чувствала така...
Според мен си просто влюбена. Но решението трябва да го вземеш ти самата, с интуицията си, не с разум, логика, допитвания до хората. Човек има свободна воля да направи или не направи нещо, но последствията са си за него и в двата случая, т.е. трябва да поемеш отговорността, няма кой друг да я поеме.
Ако тази връзка е кармична, ще се случи. Какви уроци имаш да учиш, знае само душата ти. Може пък урокът ти да е да изпиташ как се чувстваш като 'тайната' жена.
Ти досега си била настрана, но тази повтаряемост на събитията, говори, че 'има нещо', което трябва да се случи между вас, вие се привличате енергийно. Може би, ако не е този, човек, и си кажеш, че и този път ще пасуваш, друг ще се появи в подобна ситуация, да кажем женен с дете, няма значение колега ли ще е или ще го срещнеш във фитнеса.

Кармични връзки не са задължително в любовната тема. Давам ти най-грубия пример, ако ти убиеш някого, създаваш карма и за да се 'изравни' по знак трябва да изпиташ и ти да кажем нещо подобно, напр. ставаш жертва на насилие.
Този човек може също да ти е т.нар. сродна душа. Защо не си направиш регресия и ще разбереш повече от душата си. Определено знаците не бива да се подминават.
Виж целия пост
# 9
Благодаря ви, изясниха ми се доста неща.
Точно тази повтаряемост ме притеснява.Ако съм влюбена, колко да съм влюбена, това са 15 години, през които всеки си има свой живот, свои проблеми, свои грижи, връзки с партньори, съеместни съжителства, през които нито се виждаме, нито се чуваме.  И изведнъж през две, през три години, засичаме се за пет минути и хайде пак тотално мисловно обсебване. Затова и отчаяно търся начин, не просто да не го виждам, защото явно няма как да не го видя повече, а като го видя да не изпитам нищо, да съм тотално освободена.
Да, според две тароложки( познаваме се, не че обикалям всеки ден по врачки), категорично ни се дават картите на сродни души и трябвало да се срещнем.Което пак ме води доникъде.
Виж целия пост
# 10
Обсебването може да не е свързано с кармата, както я разбира авторката. А и какво е кармата? Действия, противодействия и последствия.
Виж целия пост
# 11
Просто е остана химера за теб и това те терзае на подсъзнателно ниво. Още повече, че вече сте имали някаква емоционална връзка, но недоразвита докрай и това оставя в теб чувство на незавършеност. Понеже си била влюбена някога в него. "Съдбовните" срещи са оставили у теб усещането за кармичност, затвърдена от специалистите астролози, които си питала и пр.
По-добре се старай всячески да се отърсиш от влиянието му, пък ако ви е писано нещо, то ще стане, точно когато не го чакаш.
Виж целия пост
# 12
Кармичната връзка не означава само и единствено любов, сродна душа, която ражда връзка, хепиенд. Подобна химия астрологично е плутоново или скорпионски отбелязана. Рационално трудно можеш да кажеш стига. Не можеш да затапиш, заглушиш подобно енергийно привличане. Именно защото хората се свързваме основно и на първо място на енергийно ниво. Явно между Вас има силна енергийна връзка. Изживей чувството,  докато ти е нужна, тази връзка на енергийно ниво ще присъства и ще се чувстваш като омагьосана. Толкова колкото е необходимо, за да катализира в теб образно казано алхимичен процес. В твоят характер, гледна точка и отношение към нещо. Тогава когато не ти е нужна повече, ще дойде и момент на насищане и няма да те вълнува толкова.
Виж целия пост
# 13
Ако беше толкова кармично, щеше да се е случило. Ти си се влюбила  от пръв поглед и години си копняла за него, той не те виждал и вече стана кармичен партньор. Пък последващото влечение от негова страна, ми нищо особено, нещо което често се случва в офисите, да се харесате с колежката и да пламне страст. Какво от това, щом той има жена и дете от нея. С нея са по кармични отношенията и винаги ще бъдат. А, как да се откъснеш емоционално, ми както като всяка друга раздяла, съсредоточваш се в нещо друго и се опитваш да го забравиш. Няма безболезнен начин.


Кармичния партньор е човек който кармата го свързва с друг човек за да се научат на нещо  ,няма общо с любов и т.н.
Виж целия пост
# 14
Ако беше толкова кармично, щеше да се е случило. Ти си се влюбила  от пръв поглед и години си копняла за него, той не те виждал и вече стана кармичен партньор. Пък последващото влечение от негова страна, ми нищо особено, нещо което често се случва в офисите, да се харесате с колежката и да пламне страст. Какво от това, щом той има жена и дете от нея. С нея са по кармични отношенията и винаги ще бъдат. А, как да се откъснеш емоционално, ми както като всяка друга раздяла, съсредоточваш се в нещо друго и се опитваш да го забравиш. Няма безболезнен начин.


Кармичния партньор е човек който кармата го свързва с друг човек за да се научат на нещо  ,няма общо с любов и т.н.
И на какво точно си се научил от такава връзка... На търпение, на напразни надежди и сляпа вяра, че нещо може да се случи... Тя всяка връзка с хора и събития в живота на човек е кармична тогава. Тук, баш на любов се надява авторката. Който вярва в кармата знае, че съдбовните връзки не само емоционални. Хората, които влизат ви живота ни има различна роля. Едни са ни роднини, други приятели, трети просто преминават през живота ни и следа не оставят... Всеки имал своето присъствие, пък дали е кармично, истината е, че са вярванията и догадки за мисията ни на земята.
Може да ти и духовната половинка, но ако все се разминавате, какво следва от това...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия