Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Покажете си детските стаи - тема 28

  • 21 036
  • 362
# 15
При мен по подновен паркет останаха черни следи - може и от зацапани колелца да е било, но при предишния лак ги нямаше. Мисля си, че на лак не случихме - преживях го, ама в началото много се ядосах. После и конкретният стол се счупи - следващият няма да е на колелца.
Виж целия пост
# 16
Под бюрото съм сложила самозалепващо прозрачно фолио - предвидено е за залепяне на реклами и надписи на пода на помещения с голям човекопоток. Почти незабележимо е, изключително издръжливо на надиране и след махане не остават следи. Като търсих, ги видях подложките в Икеа и Юск, но са груби, грозни и скъпи. Тогава ми препоръчаха фолиото и съм мноого доволна.
И аз с голяма молба! Нужна ми е регулируема стойка за голям графичен таблет, че "гълта" половината бюро. Таблетът тежи 10.4 кг и стойката трябва да позволява пълно хоризонтално положение от и вертикално прибиране към стена, когато не се ползва. Дали някой има или знае къде мога да намеря такава стойка?
Виж целия пост
# 17
И при нас е същият проблем с графичния таблет. Не знам колко тежи, но е 24 инча и заема половината бюро. Стойката е добра идея!
Виж целия пост
# 18
Верно ли графичен таблет тежи 10,4 кг? Какво е това чудо?
Не мога да помогна, но се впечатлих.
Виж целия пост
# 19
В какво съхранявате играчките? Скоро се местим, и за сега в стаята на детето има само легло и гардероб.
Виж целия пост
# 20
В кутии за съхранение на играчки. Играчките са нещо преходно за детето. Стават безинтересни, "израства ги". Предават се нататък заедно с кутиите или се унищожават. Следващите играчки вече не се държат в кутии. Търсете временно решение като за 2-3 години.
Малките деца не умеят и нямат интерес да подреждат големи шкафове или витрини за играчки. Родителите се опитват да ги научат, че това е важно, но по-удобно е да се рови в кутия и всико да се бута в нея, когато мама помоли стаята да се подреди.
Виж целия пост
# 21
Ето в такова от Икеа
Остана наследствено от брат и, на него му го бях взела за да си разделя леготата, беше само с плитките контейнери, но сега за малката смених 4 от тях с 2 дълбоки, за да може да се събират повече в контейнерите, иначе в плитките са разделени на тема, в едното са барбита и подобни кукли, в друго чантите и очилата, в трето големите бебета и т.н, в дълбоките всякакви останали, малката е на 3г и за момента се е научила и тя да си ги прибира по местата.
Виж целия пост
# 22
Пейка-контейнер.


Понеже детето е малко, в едното крило на гардероба, на нейната височина съм оставила рафтовете и чекмеджетата да са за играчки също. Когато поотрасне, ще запълва постепенно това с дрехи, а играчките ще намалеят като количество.

Откритите рафтове и дълбоки тави изглеждат удобни и красиви, но не мога да им хамалувам да ги бърша непрекъснато от прах.
Виж целия пост
# 23
За контейнерите има капаци Simple Smile
Иначе и ние имаме така пейка, но за момента е пълна с други неща 🤦‍♀️
Малки дрехи и подобни, които чакат някой да ги снима и да ги продава 🙈
Виж целия пост
# 24
Аз съм от мега мързеливите, и капаците биха ми дошли вповече да ги бърша. Joy Relaxed Innocent

Стига ми, че има бюро с три рафтчета и детска кухня. Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 25
Нашите за момента са така.
Скрит текст:
Скрит текст:

В пластмасовите кутии са нещата за кухнята, нещата за рисуване и дребни играчки на малката. В черния контейнер са игри на каката. Периодично сменям играчките. Другите са в кашони в килера. Малката много пръска и това за момента се оказа най-удобната организация. Предстои да ги разделим в две отделни стаи и тогава вече ще търся други варианти. Трябва да вземем и някаква библиотека за книгите, че с този кош е доста кофти.
Като цяло моите деца нямат много играчки, свободното време гледаме да сме навън.
Виж целия пост
# 26
Под бюрото съм сложила самозалепващо прозрачно фолио - предвидено е за залепяне на реклами и надписи на пода на помещения с голям човекопоток. Почти незабележимо е, изключително издръжливо на надиране и след махане не остават следи.
Откъде може да се вземе такова фолио? Засега още не се е надрал паркетът, но като гледам какво е в дневната под другия стол.... паркетът е абсолютно за циклене и лакиране. Не че скоро ще му се случи това щастие, но поне в детската да го опазим.
Виж целия пост
# 27
Месечинке, от рекламна агенция е фолиото. Не остават следи след махането, ако по време на махане се нагрее. Тогава по- голяма част от лепилото ще си остане по самото фолио.
Виж целия пост
# 28
Моята понеже е голяма , прибрах играчките в чували с вакуум и в гаража.
Мисля да взема пердета ,че в момента голо ми изглежда.
Виж целия пост
# 29
От къде е купена пейката-контейнер?
Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия