Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Покажете си детските стаи - тема 28

  • 9 645
  • 170
# 30
Ikea. Май Stuva се казваше серията.
Виж целия пост
# 31
Нашите за момента са така.
Скрит текст:
Скрит текст:
Трябва да вземем и някаква библиотека за книгите, че с този кош е доста кофти.
Като цяло моите деца нямат много играчки, свободното време гледаме да сме навън.

Ние сме със същия тип рафт, но 8 отделения. Едното е за книги.
първо беше обърнат с дългата част успоредно на пода, сега е завъртян като библиотека. Играчките са и в кутии, и открито на рафтовете. Удобно ни е на всички.
Виж целия пост
# 32

Откъде може да се вземе такова фолио?
Мога за Пловдив да дам координати. Ако проявявате интерес - пишете.
Фолиото, което сме сложили не оставя лепило след махане. Ние първоначално бяхме сложили само под бюрото. След това го махнахме и сложихме по-голямо, за са обхване и площта под един контейнер и не се е налагало да нагряваме. След свалянето нямаше никакви следи.
Виж целия пост
# 33
Стува са пейките да
Виж целия пост
# 34
Здравейте,  какви са недостатъците на двуетажно легло, освен смяната на чаршафи.
Баткото е на 10год, късно ли му е за втория етаж, малката е на 1,6 год.
Предпочитам стандартни легла, но мястото е ограничено.  Двуетажно от Икеа гледам. До каква възраст би било разумно да се спи на втория етаж?
Виж целия пост
# 35
Докато не почне да си удря главата Simple Smile

Горещо е горе близо до тавана. Това е минус.

АЗ не бих сложила такова, колкото и малко да е мястото. В малка стая това двуетажно ужасно захлупва. На картинка и в голям салон изглежда ок, но като го натикаш в кутийката - съвсем различно е вече.
Виж целия пост
# 36
Аз съм много доволна от kURA, по ниска е от стандартното двуетажно и определено не захлупва, верно че стаята е голяма, но спестява много място, в случая както са 3 деца и една детска на този етап, са незаменими легла.Всъщност почти целият ни апартамент е обзаведен с ИКЕА, гениални са в това да предлагат хубав дизайн и да пестят място.   Има много хакове за това легло и е с мега изчистен дизайн. Може да погледнеш вариантите за по-големи дечица как са аранжирани интериорно. Много зависи и от декорите дали ще отвори стаята или ще я "захлупи". Както се вижда горе, са сложени на дългата страна на стаята и това също не е случайно. Както и дава възможности за много комбинации и вариации, това специално. Няма допълнителни стълби, но е мега стабилно. Малките са на 2,6 г. /т.е от раждането си са имали достъп до легълцето/ Каката го има от както беше на 5. Доста е стабилно и обезопасено.

Ето няколко интересни, комбинирани момчешки стаи, правилото е да не са тъмни стените, да се използват малко цветове и комбинирани мебели от една серия, за да не се захлупа дизайна и пространството. На последната с барбароните, за малкото дете, бих сложила повече цветове на долното легло и шкафове с врати, за да избегна натрупаването на външни цветове и елементи. Общо взето дали ще е захлупено, зависи основно как ще се аранжира, не дали е двуетажно леглото.
Скрит текст:Виж целия пост
# 37
При липса на място, а наличие на две деца е добър варианта с двуетажно легло.
Ние у дома сме също с модела Kura от Икея, като го подобрихме с помощта на хаковете от интернет 😀. Показвала съм го преди.

Заприлича на този вид:
Виж целия пост
# 38
Ето и други варианти при ограничено място (двуетажното легло създава затруднения при слизане в сънено състояние):
Скрит текст:
Виж целия пост
# 39
Благодаря за идеите, чудни снимки!
Ние имаме единични Malm, пак от Икеа, но искам да вмъкна в стаята и едно диванче 125см, на което да сядат да гледат тв, или като дойдат други дечица, да не са по леглата все. Е както и да ги въртя тези легла, няма място за диванчето. Затова се чудя, да ги сменя с двуетажно.
Ето снимки, от ляво се намира голям гардероб, от дясно е бюро и шкаф за играчки +тв. Тоест няма да размествам останалата част.

Виж целия пост
# 40
Благодаря за идеите, чудни снимки!
Ние имаме единични Malm, пак от Икеа, но искам да вмъкна в стаята и едно диванче 125см, на което да сядат да гледат тв, или като дойдат други дечица, да не са по леглата все. Е както и да ги въртя тези легла, няма място за диванчето. Затова се чудя, да ги сменя с двуетажно.
Ето снимки, от ляво се намира голям гардероб, от дясно е бюро и шкаф за играчки +тв. Тоест няма да размествам останалата част.А защо не си направите ето такова диванче. Може да го направите колкото искате широко и да се мести лесно из цялата стая.

Виж целия пост
# 41
Не бих променила леглата. Предложеното разгъваемо диванче ми харесва или може по някой барбарон да им вземете (някой детски - този е само за илюстрация):
https://jysk.bg/dompotrebi/detski-mebeli/barbaron-kolind-60x90x6 … D1%80%D0%B1%D0%B0
Виж целия пост
# 42
Честно казано при малка стая не бих я затрупвала с мебели допълнително, това диванче ми се види абсолютно излишно. Не виждам проблем да са "по леглата", слагаш повечко големи възглавници и готово.
Виж целия пост
# 43
То диванчето го имаме, беше в стаята докто бяхме с кошара, сега стои в коридора и го прескачаме, затова му търся място.
Пък и е разтегателно, като за гости идеално. Ще го мисля още, не съм харесвала двуетажно легло никога, но сега се замислям.
Виж целия пост
# 44
Не бих заменила удобни стандартни легла, за да сложа такова на два етажа + диванче за евентуални гости, които така или иначе има къде да сядат по сегашните легла.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия