Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Царево

  • 666
  • 5
Здравейте, някой ще сподели ли какво е положението с коронавирусът в Царево..
През уикендът имам резервация за кратка почивка в хотел, но предвид ситуацията се чудя дали въобще да тръгна... 🤔😶
Виж целия пост
# 1
Какво очакваш да е положението?
Корона има навсякъде, а не само в Царево.
Виж целия пост
# 2
Морето в момента е един инкубатор за Корона и не само. Всичко е натъпкано и наблъскано едно в друго. Никой не се вълнува от мерки, хигиена и дистанция. След още една седмица всички ще се приберат за началото на учебната година и ще ревнат, за червени зони и заразени. Нормално.
Виж целия пост
# 3
Аз до 22 август бях в Царево за близо 2 месеца. Ами какво да ти кажа никакви мерки не се спазват. Маски се искат само в СБА и Лидъл навсякъде другаде не искат по никакъв начин маски. Заведенията се пълня на 100% Ако искаш да седнеш да вечеряш на заведение най-късно до 20 часа след това ако нямаш резервация да седнеш е почти невъзможно. Това е възможно най-актуалната информация която мога да ти дам от преди няколко дни. И един не искан съвет не ходете на централния плаж защото е меко казано ужасен. Има твърде много камъни в водата. Надявам се да съм ти била полезна.
Виж целия пост
# 4
Юли месец бяхме на къмпинг в района и пазарувахме в Царево. Мерки все едно няма, в Лидъл се влиза с маски и от време на време се налагаше да изчакаме, ако се препълни вътре и таблото светне в червено. Заведенията бяха пълни и в условията отпреди пандемията.
Съвет дали да ходите не мога да дам, хората имат различно мнение за мерките и за прилагането им...
Виж целия пост
# 5
Аз бях в началото на месеца и потвърждавам. Вечер по главната и на центъра е страшна блъсканица, заведенията се пълнят , маски се носят от единици.
Евентуално да сте в някоя по-отдалечена къща/квартира и да си готвите предимно; на море рано сутрин и по-късно следобед.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия