Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Морето, слънцето и ярките звезди, предвещават ни две черти ! ~бебеправене 394~

  • 27 841
  • 769

Анкета

Заглавие на следващата тема:

Опции:

# 765
Относно целувките, бих се ядосала доста! Ама наистина доста! Първо, защото е направено без мое знание и разрешение и второ (но не на последно място, разбира се), както каза АА, заради инфекциите. Няма да пуснат бащата на детето, примерно, но някаква си там ще си позволява да ми целува детето.
Виж целия пост
# 766
Офф. Тази болница дори не ми се коментира. Те си имат ФБ страница, на която задължително качват снимки на майката, бебето и доктора от раждането, а ако майката не иска да се снима, тогава се снима и качва бебето с доктора. Направо си е изискване от тяхна страна (на болницата).

Моляяяяя?!?! Само през трупа ми някой ще се снима с детето ми, ако не съм позволила. Как така не си съгласен и докторът се снима сам с бебето?!
Виж целия пост
# 767
Е, там е частна болница, щом искаш да си платиш за раждане там - явно се съгласяваш с всички условия.

Ето я им страницата, уверете се сами: https://www.facebook.com/MbalSvetaSofiaEood
Виж целия пост
# 768
За два дена сте изписали доста страници и наваксах набързо.
Dandelion честита, здрава и щастлива да си 🤗

При мен след 4 дена закъснение, вчера вечерта М реши да се появи. Броя го от днес и сега чакам да свърши, че да почвам новия цикъл с нови сили и опити. Заредила съм тестове за О и дано хвана пика с тях.

Говорехте си за разни мисли.. Сега ще ви споделя, нещо което не, че ме шокира, ама малко ме потиска всеки път като го видя. На път за работа стои една проститутка. От сутрин до вечер, на крак, по 10-12 часа. Всеки ден. Жената за втора година кара трета бременност. На крак. Изчезва само за две седмици покрай раждането и после пак е на пътя. Кой ги гледа тия деца, гледа ли ги въобще някой или се дават за осиновяване не знам. Хем ми е жал за жената, че може да иска да си лежи вкъщи и да си кара нормална бременност, ама на фона на всички трудности тук в темата, я виждам тази жена вече с третата поред бременност, която със сигурност не е планувана, изкарва я на крак в жега и в студ и си ги износва до край. Та като я гледам нея и си викам, че малко е нечестно нали, ама нека сме здрави всички и да ни се случва и на нас бременеенето. 🤗
Виж целия пост
# 769
НОВА ТЕМА Heart Exl
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия