Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпроси за шпакловка с мрежа

  • 308
  • 4
Здравейте, живея в къща стройтелство от 60те години. Имаше стая, която не е извазвана, къщатата е гредоред. Мазилката беше груда. Може би на варова оснома незная. Извиках майстор каза ок ще я направя. Стените са много криви. Започна да прави шпакловка с мрежа, но грунд не съм забелязала да слага, а и незнаех.  Това съществено важно ли е? Плюс това мрежата прозира на места. Ще се заличи ли от латекса?
Виж целия пост
# 1
Не, няма да се заличи от боята. Това е някаква врътка на тия "майстори", за да си спестят последния слой, който дефакто си е шпакловането и изравняването. И нас ни преметна точно то този начин един "майстор".. "ааа то боята ще покрие мрежата". Ще покрие дрънци! После викахме друг да довършва. Ох, още се ядосвам, чее изобщо му платихме на тоя.
Виж целия пост
# 2
Прозираща мрежа може наистина да не личи след боята, ако се изшкури хубаво. Тогава шкурката оставя идеално равна повърхност и това се прикрива от боя, въпреки, че мрежата се различава върху мазилката.
Виж целия пост
# 3
При нас в една стопанска постройка ни слагаха мрежа, която се укрепваше с шишове в стената, за да се заздрави самата стена. Отгоре измаза и шпаклова фино, защото боята все пак е части от милиметъра и с нея не могат да се коригират неравности.
Виж целия пост
# 4
А трябваше ли да грундира стените преди да започне, защото стените не ги е грундирал. Стата е с грапава мазилка мисля че на варова основа. Използвал е лепило за гипсо картон, което не е гипсошпакловка.? Тва нещо да не вземе да падне след 2 месеца?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия