Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Етажната собственост може ли да изгони съсед?

  • 3 474
  • 53
# 30
Те нито са физически болни, нито са стари.
Жената има някаква форма на шизофрения. Наследствена. Доколкото разбирам, майка й също е била с шизофрения. Мислех, че мъжът е нормален, но той се оказа по-луд и от нея.
Виж целия пост
# 31
Надали ще упеете да направите нещо по законов ред.Единствения изход е или да продадете апартамента,или да наемете някои по-едрички момчета да ги сплашат.
Виж целия пост
# 32
Май нямате полезен ход. Ужасно звучи всичко.
Сетих се, че в сутрешния блок на Нова даваха подобен случай. Съсед, тормозещ живущите- там с нож се разхождаше, имаше видеа от камери как ходи и слухти по вратите- хората ги беше страх.
Може би, ако им пишете и излъчат репортаж някои институции биха се самосезирали.
Това ми хрумна като идея.
Виж целия пост
# 33
Е да, но няма да е много морално и да насадят новите собственици на тоя скрит ад. Съмнява ме да обявят проблемните съседи и да продадат солидно под пазарната цена като компенсация. Да не стане така след една такава продажба, новата собственичка да пусне същата тема тук и на нея също да кажете да продава. И така до безкрай...
Виж целия пост
# 34
Трудно ми идват идеи във вашия случай. Това с къртача е скандално. Ако имате възможност, може би да отидете на друго място за 3-4 месеца да се охладят страстите и да видите като се върнете как ще е положението.
Виж целия пост
# 35
За тези оплаквания се водят дела. Полицията само идва, говори и приключва, тя не е съд и функциите ù са други.
Ако не искате да водите дела, вече не знам.
Виж целия пост
# 36
Дори да гласуват съседите, което не ми се вярва много, не е гаранция, че те ще напуснат дома. Знам за случай, в който си имат хората протокол за изгонване на съсед, той не си тръгва, съседите се обръщат към съдия да уважи протокола, но той отсъди, че щом това е единствения имот на низвергнатия съсед, нищо не може да се направи. А и щом живота ви е ад с тези хора, не знам как сами не сте решили да се махнете от там. Струва ли си наистина да понижавате качеството на живот, само за да им натриете носа вие да излезете победители на тъпа война?
Виж целия пост
# 37
Ние сме с подобна ситуация, само че в малко по - лайт вариант. От опит казвам, че оправия няма. Сега продаваме жилището и ще се преместим в къща. Спокойствието е най- ценното нещо. Няма смисъл от трепане на нерви години наред. Институциите няма да ви помогнат с нищо, на нас също не помогнаха.С луди хора не можете да излезете на глава.
Виж целия пост
# 38
Няма оправя! Това с извеждането е огромна бумащина и накрая твърде възможно да е без резултат.
Вадете едно медицинско, че са ви направили нещо и да ги прибират да ги лекуват. Поне 2 3 месеца ще имате спокойствие.
Виж целия пост
# 39
И на какво основание го вадят това медицинско? Не прочетох съседите да са посегнали физически на авторката или на някой друг от семейството.
Виж целия пост
# 40
В нашия блок изгонихме един съсед беше 2 пъти запалил апартамента.
Виж целия пост
# 41
За физически действия не знам, но за психически тормоз, нищо не може да се докаже.
Виж целия пост
# 42
Как къртач през тавана реже тръба за вода, и водомер върти...
Нещо се обърках.

Иначе аз съм за бой и саморазправа. Плащам да ги спукат от бой... и чакам пак.да ме ядосат.
Виж целия пост
# 43
Уха, то вярно няколко човека мислим като тебе, ама по-деликатно го намекнахме, докато ти си го каза директно😅. Аз това което разбрах е, че онзи простак е пробил дупка през тавана и е счупил тръбата. Сега е редно потребителката да му дърпа панцера пред вратата, да му нарисува нещо на входната врата, та да ги ядоса, а накрая една мутра, която си знае работата.
Виж целия пост
# 44
Само че винаги насилието провокира ответно насилие.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия