Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тренировки в домашни условия - 113

  • 21 624
  • 461
# 195
Днес - ден 15 от Ironborn и Daily squats challenge плюс Slim and Tone your Legs & Glutes | Resistance Band Home Workout Simple Smile
Виж целия пост
# 196
Отчитам ден 7 от Стронг. Нещо малко ми дойде, да не повярваш. Smile
Виж целия пост
# 197
Момичета, здравейте, пак ви изпуснах, ама пусто отпуск - общо взето гледах само до киндела да опирам.

Две седмици страстен мързел и усещане за тъпчене с храна и разни аперолчета, винца и бирички.
Изненадващо съм качила едно кило и половина, обаче се чувствам като баба Меца с тройно шкембе.. а имах такива едни приятни релефчета..
А си влачих разбира се постелката, един куп ластици и какво ли не..

И сега не мога да се наканя да почна..уфф.. ама го приемам като нужда от зареждане (хахаха).. - всяко идиотско деяние си има своето философско обяснение..!

А Сиднито беше чудна булка Simple Smile
Виж целия пост
# 198
Вчера правих Week 2 Day 1 // Full Body Workout with Weights + 10 MIN BOMBASTIC BOOTY Памела https://www.youtube.com/watch?v=AFxHeJP--j4
За днес ако успея ще правя ден 2
Виж целия пост
# 199
Днес почивка -стреч и фоумролване.

Две седмици страстен мързел и усещане за тъпчене с храна и разни аперолчета, винца и бирички.
Изненадващо съм качила едно кило и половина, обаче се чувствам като баба Меца с тройно шкембе..
Какво говориш + два кг съм,само от уикенда на една вила 🤣😂🤣
Виж целия пост
# 200
Днес за отчитане само това,което ми е по програма (16-ти ден от Ironborn и Daily squats challenge),нямах сили за друго,много бях изморена от други задачи.Ще го броя за почивен ден Simple Smile.
Виж целия пост
# 201
Днес ден 7 Strong glutes and abs - два пъти един след друг😂😂😂 Ми така де то това 30 минути какво е. Че и 5 мин от тези 30 са загряване. Добре ми се отрази повтарянето, усетих, че съм тренирала Simple Smile, че два дни почивах.
Май дните за почивка, ще са фиксирани в четвъртък и неделя?? Така ли е??
Виж целия пост
# 202
И аз така разбирам -три тренировки почивка ,две тренировки почивка.
Добавям 30 Мин плуване .
Виж целия пост
# 203
Днес ми се пада ден за почивка или алтернативна активност след 3 последователни тренировки от Епик 3 на Карълайн.
Направих 30 минути пауър йога със Сидни и 10 км разходка по пресечен терен - с любимия се разходихме от плаж Перла до Маслен нос и обратно - поуморихме се, но беше страхотно!
Разбира се, коктейлът с джин и обилната, макар и здравословна вечеря компенсираха калориите, но кой ти мисли за тях в това прекрасно циганско лято Grinning
Утре сутрин - цяло тяло.
Виж целия пост
# 204
Днес - бърз корем с Алекс, когото едва ли ще следя занапред. Симпатичен е като треньор, като дори ми харесва това, че отделните интервалите не са под таймер (все едно тренираш с познат и не следите съвсем точно времето), но има твърде малко подходящи за мен тренировки.
Самата тренировка не е лоша, за средно ниво е. Усеща се, че мускулите са работили, без да е особено трудно.
https://youtu.be/nVyfFm37X6Q
Виж целия пост
# 205
Да се отчета и аз следваканционно-
Час рамо + малко бицепс
40мин йога.

Утре краци/глутеус и пак йога.
Виж целия пост
# 206
Вчера се  прибрах много късно и не отчитам нищо. Но пък навъртях след работа над 10 хил крачки.

Ветрена, колко време е в едната посока от Перла до Маслен нос? Това е един от най-любимите ми плажове, но съм ходила пеша само от Бегликташ.
Виж целия пост
# 207
Ветрена, колко време е в едната посока от Перла до Маслен нос? Това е един от най-любимите ми плажове, но съм ходила пеша само от Бегликташ.

Около 4.5 км е в едната посока, дават го за 55  минути, но ние бяхме малко по-бързи. На носа пообиколихме горе по фиордите, хапнахме плодове на Мидения плаж, снимахме. Малко над 2.5 часа беше цялата разходка с почивките 😊

Допълвам се с днешната тренировка - ден 4 от Епик 3 на Карълайн. Беше наистина страхотна, за цяло тяло с комплекси от по две упражнения. Простичко и стройно организирана, много предизвикателна. Заслужих си утрешния ден за почивка Grinning
В неделя се пада 30 минути HIIT, погледнах я и ми се зави свят от варианти на бърпита и всякакви подскоци. Ще я заменя с нещо друго - пак HIIT, но с по-приемливи за мен упражнения. А може и просто нещо за глутеуси - по-тежичко и по-малко интензивно.
Виж целия пост
# 208
За днес ден 17 от Ironborn и Daily squats challenge плюс 30 минути на велоeргометъра и 15 на кростренажора Simple Smile.
Виж целия пост
# 209
Вчера не успях да тренирам, но за днес:
- Week 2 Day 2 с Хедър, добавих си
- https://www.youtube.com/watch?v=ZwuBNeeyR44&list=WL&index=1 10 мин АБ корем с Мери/Мари
- https://www.youtube.com/watch?v=wdVKpmNMW1Y 10 мин АБ корем с турската Пам. Доволна съм от допълненията, особено втората имаше нови за мен упражнения.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия