Пъзели 32

  • 24 343
  • 759
# 750
Vox май беше писала, че не продава пъзели. Аз щото се наточих на един от нейните, но така ми е останало в ума Simple Smile

Ето го моя Голд. Шантава, но приятна картинка. Размяташе се из групите 2-3 дена, май никой не го искаше. Аз го взех за няма и 10 лв. Парченцата наистина изглеждат много плътни, ще бъде удоволствие.

Виж целия пост
# 751
Може ли линк към фейсбук групата?
Виж целия пост
# 752
Направо напиши в търсачката на фейса думата пъзел и ще ти излязат. Аз се натиках в пет групи - Пъзели, Сподели ми пъзел, Любители на пъзели, Puzzle Bulgaria sales, Продажба и размяна на пъзели. Май тия бяха. Гледах кои имат повече членове.

П.п. И онзи гнусен Божидар се подвизава в едната. От другите са го изхвърлили, но админката нехае. Май в Любителите беше.
Виж целия пост
# 753
Още един от мен. Down at the allotment, 1000 части на Falcon

Гледам доста красиви пъзели по 500 части сте взели. Аз почти не взимам такива. Редя ги за два часа и ми се струва скъпо да дам 15 ле за два часа:) С другите убивам поне 4-5 часа.Simple Smile
Виж целия пост
# 754
Много ме кефят Фалконите с техните ретро картинки Simple Smile
Виж целия пост
# 755
Vox май беше писала, че не продава пъзели. Аз щото се наточих на един от нейните, но така ми е останало в ума Simple Smile

Ето го моя Голд. Шантава, но приятна картинка. Размяташе се из групите 2-3 дена, май никой не го искаше. Аз го взех за няма и 10 лв. Парченцата наистина изглеждат много плътни, ще бъде удоволствие.Този да не е моя Simple Smile Аз го редих и после го продадох на една дама от фб групата. Много го харесвам и като картинка, и като качество. Някои не харесват Gold puzzle, че парченцата са гланцирани, но пък аз точно това харесвам. Струва ми се, че гланца ги запечатва и ги прави по-твърди и устойчиви.
Виж целия пост
# 756
Може и твоят да е, нищо чудно Simple Smile

Аз май ще поръчам още веднъж преди края на промоцията. Онези малките Мастъри по 500 части са по 7-8 лв. Сигурно ще ги купя всичките.
Виж целия пост
# 757
Хахаха, и аз сложих още 4 в количката, въпреки че бях решила да чакам черен петък. Все още удържам фронта и не съм ги поръчала.
Да се оплача от зяплювците в нашия Еконт. Днес отивам в Еконт да изпратя една поръчка, но не попитах дали има нещо за мен. Те ми знаят даже и тел. номер и като ме видят пред вратата да си чакам реда и вече търсят моята пратка. И си тръгвам аз оттам и след 1 час влизам в профила си в озон, а там пише, че пратката ми е в моя офис. В понеделник когато има хора и ще се наложа да чакам, бая ще ги навикам. Събирам по 1 и 2 лв в една кутийка и после им ги нося и те много доволни, ама сега си заслужават мъмренето Wink
Виж целия пост
# 758
Аз май ще спирам скоро с 500те части, нещо ми малеят.
Виж целия пост
# 759
Момичета, готова е новата тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия