Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подаръци и изненади за сватба

  • 2 892
  • 18
# 15
Изненада на самата сватба по-скоро не. Ако някой го направи на моята и не ми допадне най-малкото ще ми съсипе настроението и вечерта (колкото и близък да е). Виждам колко нерви и стрес е да се организира и определено никой не искам да се набърква в програмата.

Някой спомена заря. Ако решите това трябва да проверите със заведението. В нашето категорично в договора пише, че е забранено.

Помислете да им подарите някое хубаво преживяване или нещо, което да символизира новото семейно начало.
Виж целия пост
# 16
Като скорошна булка абсолютно се присъединявам към мненията, че изненадите са доста рискови. Ако все пак знаете, че идеята Ви е по вкуса на младоженците, може би се посъветвайте с някого, който знае повече за програмата им, за да прецените дали ще се впише или коментирайте със самите тях дали ще има време. Не знам дали сте учатсвали в организацията на сватба, но от личен опит и такъв на приятели, които се жениха скоро, особено при по-големите сватби има график по часове и минути кой ритуал след какво е. Много е възможно и самите младоженици да са подготвили вече нещо за своите гости.

Откъм прагматичната страна - много често фотографите и видеографите са наети за определен брой часове, след което младоженците им дължат такса овъртайм в размер на 50-150лв/час. Колкото повече се проточват ритуали и изненади, които трябва да бъдат заснети, толкова по-голяма е таксата. Същото би могло да важи и за локацията.

Имайте предвид също, че изненадата може и да се хареса на младоженците, но не и на всички гости. Да, знам, че младоженците са най-важни в този ден и знам, че не може да се угоди на всички, но все пак сватбата е празник и гостите го правят такъв.

Именно за това, лично за мен беше в пъти по-важно да има време за танци и купон, отколкото дали някой ще ме изненада с нещо, което на мен би ми харесало. Добре, че имаше няколко човека, които подпитаха дали бихме се зарадвали на някаква изненада, абсолютно отказах.

Готин подарък също може да бъде полет с балон, ваучер за почивка, ваучер за дегустация, масаж за двамат и т.н. Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Ето една идея

Ароматна сапунена кутийка.
Виж целия пост
# 18
Гледах на няколко места - картина със златен прах. В Интернет има доста клипчета и оферти. Изглежда интерсно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия