Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подаръци и изненади за сватба

  • 1 720
  • 16
Булката ми е много близка братовчедка и ще се радвам да ми даде идеи за изненадана за младоженците на самата сватба и нестандартни подаръци (освен пари, разбира се).
Виж целия пост
# 1
Подобни изненади на чужда сватба са много рискови, защото обикновено младоженците и конкретно булката си имат някаква представа как ще протече всичко и една непредвидена промяна в сценария може да се окаже стресираща и да съсипе настроението.
Виж целия пост
# 2
Съгласна съм, но младоженците обичат такива неща и ще се зарадват, а и може би ще измислим някокъв подарък, който нашстина да ги изненада. Все пак благодаря за мнението Fever Ray!
Виж целия пост
# 3
Някаква музикална изненада! В смисъл да дойде любим изпълнител, да изпее една песен. Или някой не толкова известен, да изпее нейна любима песен. Или гайдари...
Виж целия пост
# 4
Игра с гостите дс познаят кой е на снимките и клипче с фотоси от детството.
На една сватба за изненада бяхме поканили момиче и момче проф.танциори и те включиха младоженците по много интересен начин. Много им хареса.
Виж целия пост
# 5
Абсолютно недейте да се месите в чуждо тържество със сценарий и стриктна програма кое след кое е. Не знам как си го представят хората това изобщо. 
Виж целия пост
# 6
Кой е казал, че ще се месим в тяхното тържество и изобщо програмата, която са замислили и меко казано го изкарахте, че ще се прави представление от театъра. Самата идея беше да дадете предложения и идеи ако имате, за да ги зарадваме с нещо по-различно може би от към подарък, който да ги изненада! Не е нужно дори да се коментира и да има някакъв замисъл, че ще се провали с това ,,програмата" им!
Виж целия пост
# 7
Може хореографски ансамбъл народни танци Simple Smile може да поиграят малко самостоятелно, след което към хорото да могат да се включат и гостите Simple Smile Става много хубаво и весело.

Може заря.

Иначе може примерно ваучер за wizzair.
Виж целия пост
# 8
На нашата сватба ни направиха три изненади-тати изпя песен (почти изцяло написана от него), а колегите ни от университета, които присъстваха носиха бели престилки и изиграхме “лекарско” хоро. Третата беше организирана от водещите по време на сватбата (без ние да знаем)-по външен вид са си харесали няколко от гостите и им бяха раздали реквизит (шапки, перуки, китари) и пресъздадоха някои известни изпълнители абсолютно импровизирано и без подготовка. На сватбата, на която кумувахме направихме изненада “голо” хоро Grinning и подарихме карикатура на четирима ни. Аз бих Ви насърчила да направите изненада, ще донесе само положителни емоции и ще се запомни! Казвам го като човек, който организира сватбата си до минутата и знаех кое кога следва и колко продължава и дори с три изненади всичко се случи навреме.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за изчерпателния отговор Simple Smile
МаМа-Ураган
Виж целия пост
# 10
Само да не стане като на една от последните сватби, тъщата поканила танцов ансамбъл, а свекървата поканила... танцов ансамбъл.
Идват ми и двете групи в 20ч едновременно, заявявайки че трябва да почнат веднага, щото имат и други участия нея вечер и бързат. Някакси се разбраха след 5 Мин скандал кой да почне първи, след което изнесоха абсолютно една и съща програма- тъпани, кукерски маски, преобличане на младоженците, игра с гостите. Един след друг. С тия носии гостите изпаднаха в чудене защо гледат нещо еднакво, не можаха да различат танцьорите. Та леко с изненадите.
Друга изненада, сервирана ми в деня на сватбата, ми струва 100лв от моя джоб. Кумата решила че ще подарява тайно огнено шоу. Те пък тропнали с крак, че диджея бил длъжен да им осигури озвучане на тяхното шоу. В моята практика, работя с асистент с втора кола,.който прави изнесения ритуал, събира техниката и си тръгва. Заради изненадата, се наложи да му платя хонорар, за да остане да озвучи огненото шоу, защото било изненада и аз не съм го включил в основната цена.
Та нека има изненади, но нека и още някой да знае за тях. Всичко, което отнема над 4 минути, бърка сценария и може да съсипе графика на водещата, ресторанта, фото и видео и т.н.
Виж целия пост
# 11
Благодаря, Рокстар, точно това имах предвид. Но който не е организирал и не е запознат със спецификата на такова събитие е лесно да си мисли "Ма аз изненада правя, за хубаво е."

Аз например няма да имам никакви традиционни глупости на сватбата, даже и хоро няма да имам. Е, ако някой си помисли, че може да ми тупне един танцов ансамбъл с носии в средата на програмата, си заминава заедно с тях.
Виж целия пост
# 12
Ами хората, които каниш на сватба знаят предпочитанията ти и ще знаят, че не обичаш народна музика и хора, така че няма да докарат ансамбъл. А дори изненадата да не е точно по вкуса на младоженците, те ако са възпитани, ще се усмихнат и ще я приемат учтиво без да направят сцена Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Не говорим за сцени и възпитание, а за тържество, което е на булката и младоженеца и което те си преценяват как да протече, за да им остане най-хубав спомен. Честно, не виждам защо не се разбираме Simple Smile Пак казвам, Рокстар го е описал чудесно.
Виж целия пост
# 14
Хора, благодаря Ви за мненията! Но никой не се е хванал за танцов ансамбъл и разбира се, че тази изненада точно е не само рискована, но и необмислена според мен. Съгласна съм, че някой хора не обичат хората и въобще народната музика, в моя случай е харесвана, но въпреки това чак такива грандиозни неща не бих предприела!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия