Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

  • 106 459
  • 2 166
# 2 085
Аз да се оплача от лазанята,която беше на промоция мин.седмица - за пореден път ми киселее , в срок е до 08,10 ,но и трите вида,които бях взела ,видях,че са надути вече и ги опекох тази вечер.Киселее и това е ! Приключвам с тази лазаня .
"надути" значи, че защитената атмосфера е вътре. т.е. читаво е.
киселеенето може да е  и от короната. тя променя вкуса. направи си ПСР тест  rotfImbo

Няма нужда от ПСР, а от малко готварски умения да си направи вкъщи сама лазаня или пица. ...
Друга основна съставка освен уменията, даже по-важна е времето. Simple Smile
Виж целия пост
# 2 086
Аз да се оплача от лазанята,която беше на промоция мин.седмица - за пореден път ми киселее , в срок е до 08,10 ,но и трите вида,които бях взела ,видях,че са надути вече и ги опекох тази вечер.Киселее и това е ! Приключвам с тази лазаня .
"надути" значи, че защитената атмосфера е вътре. т.е. читаво е.
киселеенето може да е  и от короната. тя променя вкуса. направи си ПСР тест  rotfImbo

Няма нужда от ПСР, а от малко готварски умения да си направи вкъщи сама лазаня или пица. ...
Друга основна съставка освен уменията, даже по-важна е времето. Simple Smile
Лазанята не е трудоемка, когато е с готови кори. Даже е като аламинут. Един сос трябва само.
Виж целия пост
# 2 087
Само, ама време си трябва. Права е Морена.
Виж целия пост
# 2 088
Как са пуловерите от днес?
Виж целия пост
# 2 089
Мариновани те свински ребра много ли са люти?
Пише в сладко люта марина та, а не обичам люто.
Благодаря!
Виж целия пост
# 2 090
Пикантни са, но не прекалено според мен. Вчера друга опаковка пекох и почти не се усещаше люто, предната бяха по hot.
Виж целия пост
# 2 091
Защо не казвате за таз новост?!? И по-хубави съм яла, но да речем, че и този става.
Виж целия пост
# 2 092
Маринованите свински ребра много ли са люти?
Пише в сладко люта марината, а не обичам люто.
Въпрос на усещане за лютивината, а и колко люто се е паднало в опаковката. Wink
Виж целия пост
# 2 093
Харесваме пиците от италианската седмица. Другите не. По принцип всякакъв вид полуфабрикати рядко влизат у дома. Веднъж и кори за лазаня месих от немай къде.
От новата брошура нищо особено не харесах, но видях, че има смесител, май някой искаше Simple Smile
Виж целия пост
# 2 094
evhen, на каква цена е тази вкусотия
Виж целия пост
# 2 095
Аз да се оплача от лазанята,която беше на промоция мин.седмица - за пореден път ми киселее , в срок е до 08,10 ,но и трите вида,които бях взела ,видях,че са надути вече и ги опекох тази вечер.Киселее и това е ! Приключвам с тази лазаня .
"надути" значи, че защитената атмосфера е вътре. т.е. читаво е.
киселеенето може да е  и от короната. тя променя вкуса. направи си ПСР тест  rotfImbo

Не бяха надути ,когато ги купих . Ако беше от короната ,то всичко щеше да ми е кисело,не само тая лазаня.
Виж целия пост
# 2 096
Някой да е купил от лед лампите?
Виж целия пост
# 2 097
Преди време някой попита, но не видях отговор, та сега и аз: Имате ли опит с оксиметъра от днес, пускали ли са го досега и доколко е надежден като показания?
Виж целия пост
# 2 098
Да, от замразеното тесто за пици правя така мързеливо и мекички, за пици също е добро, но не мога да постигна с него резултат като на тесто от пица на пещ, каквато съм хапвала в добри пицарии. Пробвала съм и да меся тесто, което да пека върху каменната плоча от раклета във фурната, за бърз вариант понякога ползвам и готови пици, и готовото тесто за пици, но няма как да се получи като липсват определени условия такъв искан резултат.

За истинско италианско тесто за пица, се ползва едно специално брашно, което все търся в Лидъл, но няма. Иска ми се да заредят. Ето го:

Виж целия пост
# 2 099
Да, от замразеното тесто за пици правя така мързеливо и мекички, за пици също е добро, но не мога да постигна с него резултат като на тесто от пица на пещ, каквато съм хапвала в добри пицарии. Пробвала съм и да меся тесто, което да пека върху каменната плоча от раклета във фурната, за бърз вариант понякога ползвам и готови пици, и готовото тесто за пици, но няма как да се получи като липсват определени условия такъв искан резултат.

За истинско италианско тесто за пица, се ползва едно специално брашно, което все търся в Лидъл, но няма. Иска ми се да заредят. Ето го:


А може ли рецептата по която правиш тестото?
Въпросното брашно в другите вериги има ли го?
На мен ми е много мерак с домашно тесто да направя пица.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия