Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подложки за чинове - от къде да бъдат закупени?

  • 818
  • 11
От къде можем да закупим подложки за чинове- и изобщо какво представляват - като за ядене или като за рисуване?  И друго- чиновете са заоблени - трябва ли подложките да бъдат изрязани? И как става това?
Изобщо всякаква помощ за подложките е добре дошла!
Виж целия пост
# 1
Днес купих от Джъмбо
Виж целия пост
# 2
В книжарниците продават. Изглеждат като тези за хранене, но по-големи. Има и такива, които под непромокаемия слой са с нещо като твърд картон.
Виж целия пост
# 3
А размерът стандартен ли е?
Виж целия пост
# 4
Не, има различни размери. Напишете в някоя от по-големите онлайн книжарници "подложка за бюро" и ще видите какво представляват. Ако ви я искат за часовете по рисуване и технологии в училище, най-обикновените без картон ще ви свършат работа.
Виж целия пост
# 5
Чета, че някои майки купуват мушами. Аз купих от Лидл твърда, но май няма да я ползва в училище, защото трудно ще се събере в шкафчето му. Мисля също мушама да взема, за да я сгъва. Все пак в шкафчето ще са всичките му учебници, тетрадки, помагала, боички и т.н.
Виж целия пост
# 6
Вземам от Джъмбо еднократна покривка за маса и режа по размер да покрива целия чин. Така, ако са две деца на чина, няма да си бутат подложките и ще си покрият цялата маса. Не се пързаля, а залепва по чина. Като се нацапа, просто я хвърля и режа ново парче. Така знам, че няма да омаже целия си шкаф и нещата вътре.
Виж целия пост
# 7
При нас имат общ голям шкаф за материалите по изобразително и технологии - бои, чаши, дъски за пластилин и т.н не стоят в личните при учебници и тетрадки, за да не цапат.
Виж целия пост
# 8
За какво ви трябва тази подложка? Ако е за бюрото вкъщи, вземете от този тип:Има ги в Лидл, Кауфланд, книжарници.

Ако е за рисуването в училище, не са удобни. След доста чудене и различни варианти, стигнах до извода, че най подходящи са мушамите за маса от пазара/Бриколаж/домашни потреби. Изрязва се малко по-широка, да виси около 15-20 см. от всяка страна. Удобно е, сгъва се, чисти се лесно и изобщо е добър вариант.
Виж целия пост
# 9
А подложките за хранене дали са удобни? За часовете по рисуване ще се ползват само, така разбрах аз.
Виж целия пост
# 10
Логиката е да покриват целия чин, за да не се цапа. Подложката за хранене е колкото блока за рисуване, не е достатъчно голяма.
Виж целия пост
# 11
И ние купиме от Джъмбо, в крайна сметка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия