Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Абитуриентски страсти 2022г

  • 35 753
  • 443
Здравейте, може и да е рано за такава тема. Ще имам абитуриентка. Бабите и дядовците са най-развълнуваните. Очакват почерпка и снимки за спомен. Аз очаквам тя да направи избор на тоалет. Засега сме избрали една модна къща в Асеновград с голям избор на силуети и цветове. Не сме се интересували какво ще е модерно. Не знаем и дали ще има обичайното изпращане, но за нас и най-близките определено искаме да има празник. Споделете при вас какви са страстите.
Виж целия пост
# 1
Раничко е, но пък винаги е любима тема за много потребители Blush
Виж целия пост
# 2
Коя е модната къща?
Виж целия пост
# 3
Булвеси е къщата. Раничко е, но това е като подготовката за годишния летен отпуск - избор на място и емоции докато дойде момента.
Виж целия пост
# 4
Ох, тази година и аз съм в темата. Още от сега ме хваща страх да не се изтърси с анцунг както ми казва от години.
Виж целия пост
# 5
Ще следя темата, както и последните години, моята малка дъщеря ще е абитуриентка догодина, т.е. 2023, но винаги с удоволствие разглеждам децата.
Ние от сега сме избрали цвят- кралско зелено, за модел и т.н ще мислим догодина.
В момента решаваме накъде ще е след завършване, навила се е за скандинавските страни и иска да учи в Дания или Швеция, да видим.
Виж целия пост
# 6
И нас ни тресе абитуриентско вълнение. Девойката е много претенциозна и не знам как ще изберем тоалетите. Но само да сме здрави и с кеф ще се готвим за този хубав празник.
Виж целия пост
# 7
Най-сетне и аз дочаках да наближи този момент. Макар, че годината ще е тежичка, подготовка за матури, кандидатстване. Но абитуриентските страсти и нас полечка ни завладяват. Девойката също е страшна претенция, не може да реши още нито цвят, нито модел. Добре, че не иска рокля "торта", че тогава ще падна SmileSmileSmile
Проблем малко ще са обувките понеже е с голям номер...Но има време, следя темата!
Виж целия пост
# 8
И аз в темата с девойка. При нас проблема е, че си представяме определен модел( взаимстван от интернет, разбира се) и дума не може да става да се пробва нещо различно от това, което си представя. От сега усещам как ще ми се късат нервите....Ще търсим да ни шият рокля от картинка...думи нямам!
Виж целия пост
# 9
Привет на всички дами и мами !

Миналата година изпращахме кръщелницата. Имайте предвид, че има затруднения с доставките на платове и всичко останало, особено ако ще е нещо по-специално.

Най-добре ще е да започнете да търсите отсега, а на младата дама ще трябва да и се напомня да не напълнява или поне докато не отмине абитуриентската, за да не се окаже изведнъж, че не се побира в роклята.

Иначе е хубаво отсега да се капарира ресторант, защото с мерките и забраните - нищо не се знае. Дали ще работят, при какви условия ще работят и така.

Във всеки случай - ще трябва да се развържат кесийте.

Успех и поздрави !
Виж целия пост
# 10
Мислим /засега/ на самото "изпращане" в деня /вероятно ще е през седмицата/ да сме само с бабите и дядовците - почерпка, после ако има въобще някакво официално мероприятие - да отскочим. А в съботата да поканим най-близките и приятели за същинската почерпка някъде в къща за гости с нощувка, т.к.ще сме събрани от няколко краища от Бг. Все отнякъде трябва да се започне с идеите...а какво ще стане..
Виж целия пост
# 11
Да се запиша и аз в темата с момче бъдещ абитуриент (божеее доживях Joy). Мисля, че няма да имам проблем с него относно облеклото, но с аксесоарите към него.... е друга тема. Тъй като е кей поп танцьор ще има подобрения в тази насока по костюма и ризата. Ще му мисля като му дойде времето.
Засега сме дали капаро за ресторанта и знаем датата, и  мисля да се съберем с родата и приятелите на този ден , да го изпратим и купона да продължи.
Ще ви следя с удоволствие Blush
Виж целия пост
# 12
Много харесвам темата и всяка година я следя. Simple Smile
Виж целия пост
# 13

Най-добре ще е да започнете да търсите отсега, а на младата дама ще трябва да и се напомня да не напълнява или поне докато не отмине абитуриентската, за да не се окаже изведнъж, че не се побира в роклята.

Успех и поздрави !

Това никога не съм го разбирала. Ако човек по принцип няма проблеми с теглото си, то би трябвало да се случи нещо много крайно, за да напълнее рязко и да не може да влезе в дрехите си.
Виж целия пост
# 14
Релевантен е съветът, при моята племенница обаче стана обратното, рязко свали килограми и до последно (вечерта преди бала) трябваше да се преправя роклята. Матури, изпити.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия