Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пробиване на уши при възрастен

  • 200
  • 6
Здравейте!

Преди 5 дни ми пробиха дупка на ухото, външна част, почти до хрущяла. Не ме боля,  не се зачерви, нито поду. Инструкциите бяха след 4-5 дни да започна да въртя обецата, както и да я движа напред назад.

Проблемът е, че когато го правя, започва да ме боли, а след като извърша ,,упражненията”, започва да ме боли хрущялът. Така не мога и да спя на тази страна.
Нормално ли е? Моля, тези които са си пробивали ушите в по-късен етап да споделят. Притеснявам се да не е станала някаква инфекция, макар че няма други признаци. От студиото казаха, че все пак ухото в чувствително. Болката се появява само при пипане, не е силна, а по-скоро тъпа.
Всякакви съвети ще са ми от полза.
Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Нормално е да те боли известно време, месото тръгва да зараства около обицата и за това те боли, реално го "откъсваш" от нея Simple Smile Дадоха ли ти нещо за мазане? Можеш да сложиш някакво подхранващо олио преди мазане и след, за да попадне между месото и обицата и да пречи да се захване, но аз бих подпитала в студиото да ми препоръчат те.
Виж целия пост
# 2
Нормално е, ще мине. Ако стане инфекция - ще се възпали. Ако се възпали не само вие ще разберете, но и всички около вас.

Капвайте капка кислородна вода преди да въртите обецата и спрете да се паникьосвате.
Виж целия пост
# 3
Благодаря Ви! Дадоха ми гел, с който дс се мажа. Спазвам всички мерки, но тази болка ме тревожи, защото преминава по целия хрущял. Препоръчаха ми и да напоя тампон с отвара от смрадлика.
Значи не е станало инфекция?
Притеснява ме това, че болката започна едва сега…
Виж целия пост
# 4
Хрущял боли Simple Smile ама много боли, докато не се подуе зверски и не започне да секретира няма ядове. Кислородната вода също е мнооого добър съвет, бях забравила за това.
Виж целия пост
# 5
Хм благодаря! То не е хрущяла, ами в непосредствена близост до него. В студиото ми казаха, че болката отшумява в първите дни, но при мен сега започна…благодаря Ви за съветите и дано не е инфектирано.
Възможно ли е при раздвижването на обицата, да станал някакъв проблем? Или просто реакция на кожата, която зараства?
Понеже дупките са две една до друга, болката идва от тази, която е до хрущяла близо? С другата нямам проблем.
Виж целия пост
# 6
Нищо ти няма, всичко ще мине, успокой се.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия