Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

  • 15 626
  • 683
# 675
Марая вече се видях в чудо с това повръщане. Вече минаха почти 3 часа и все още не е повърнал. То нали и аз се заразих и ми се гади, дори от миризма на ядене, камо ли да трябва да пия антибиотик.
Вече съм съгласна да му го слагам на инжекции само и само да не повръща. Така по цяла нощ не спя и го дебна да не повърне. Тази сутрин съм като пребита и направо не мога да стана от леглото.
Виж целия пост
# 676
Savova, дават го с бърза абсорбциа. А ако при него повръщането си е като странична реакция няма какво много да направиш ........Питай левкуващия дали има такъв, който се усвоява още в  устата или да му изпишат нещо и против повръщане. Дори и да може с храна, млечните продукти могат да предизвикат гадене и повръщане.
Виж целия пост
# 677
Моя звяр е с диария отново... През 2 - 3 седмици й се разстройва коремчето и по цяла нощ сменям памперси и мия Д..
За капак днес падна навън, буквално от 1 педя височина, разби си устата и си счупи преден зъб... В дни като този, не ми издържат нервите, честно.
Виж целия пост
# 678
Лайка, леко раждане 🙂

Аз давах Зинат, по 2 мл на 12 часа. Също дава повръщане като страничен ефект, но за щастие при нас само му се повдигаше и все едно ще повръща, но след това му давах вода и се оправяше. Давах му със спринцовка и просто насила му отварям устата и набутвам към бузата отвътре.

Кити, дано се оправи малката.

По колко гд вода пият вашите, понеже моят много се буди през нощта да пие, но реално повече от 500-600 мл за деня не пие.
Виж целия пост
# 679
Кити, поне е по-малкото зло, можеше да се набие навътре. Имате лИ детски стоматолог? А от какво се разстройват разбрахте ли? Да не е някаква непоносимост?
Виж целия пост
# 680
Понякога пие по 200мл, друг път - 500мл. Тя пие и 2 пъти мляко по 120мл.
Кити, съжалявам за случилото се. Ще водиш ли малката на стоматолог?
Виж целия пост
# 681
Предполагам трябва да я заведа, не знам как се постъпва в подобни ситуации. В нашия град няма детски стоматолог, трябва да търся в София.
Чувала съм за набиване навътре и какви последици може да има... Ужас! Но все пак не мога да си простя, че на 1 година вече е с изпочупени зъби. А падането беше от клекнало положение, съвсем безобидно.

Не знаем от какво й се разстройва коремчето. Подозирах, че портокалите и мандарините й дразнят, но този път не е яла.
Виж целия пост
# 682
Хариста, тази сутрин го водих при личната и каза да го давам с каквото може, само и само за да го изпие. Гаденето е не само от самия антибиотик, но и от вируса който има. Аз нали се заразих от него и съм с ужасно гадене и главоболие.

Кити, ужасно съжалявам за станалото. Туй да забременееш и да родиш, не било нищо в сравнение с това което преживяваме в момента Simple Smile. Честно казано за всичко бях подготвена, ама чак толкова не предполагах.

Ellocin, 500мл на ден са нормално количество. Моя дори и 200 едвам пие.
Виж целия пост
# 683
Момичета нека Вихренето продължи тук 🤶🧑‍🎄🎅
https://bg-mam.ma/t/1390692
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия