За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 23 514
  • 741
# 300
Бихте ли споделили сполучлива рецепта за Френска селска торта с печене на блатове, а не с готовите от руския магазин. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 301
Купих си кашкавал, разфасовка 2,200 кг. Проблемът е, че не можем да го изядем толкова бързо и той започва да мухлясва отвън. Предният път се наложи три пъти да го изрязвам и хвърлям. Може ли да се замразява кашкавал или на нищо няма да прилича после?
Може, нищо му няма.
Виж целия пост
# 302
Благодаря. Значи ще замразя част от него.
Виж целия пост
# 303
Скрит текст:
Бихте ли споделили сполучлива рецепта за Френска селска торта с печене на блатове, а не с готовите от руския магазин. Благодаря предварително!

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_16.html
Виж целия пост
# 304
Бихте ли споделили сполучлива рецепта за Френска селска торта с печене на блатове, а не с готовите от руския магазин. Благодаря предварително!
По тази рецепта за блата а в крема слагам пудра захар вместо бяла 12 суп.лъжииц
https://www.cooks-and-bakes.com/vid-yastie/deserti/torti/frenska … asicheska-recepta
Виж целия пост
# 305
Медена торта (Торт *Пчелкин дом*)
Виж целия пост
# 306
Даре, в лидълската тема редовно момичетата споделят, че замразяват кашкавал и после е добре на вкус.

Френска селска торта съм правила по рецепта на "Вкуснотека", много сполучлива, препоръчвам.
Виж целия пост
# 307
Здравейте, може ли помощ с рецепта за пиле с кестени..или друго ястие с кестени?
Виж целия пост
# 308
Здравейте, може ли помощ с рецепта за пиле с кестени..или друго ястие с кестени?

Риба с кестени

Пълнена пуйка, гарнирана с кестени
Виж целия пост
# 309
labrex, справих се с тутманика. Пекох на 180гр 50 мин. Изпече се, пухкаво стана. Сложих 1с. л. Бакпулвер, обаче бие пак на нещо. Освен с по-малко да пробвам следващия път. Стана и малко. Ще направя двойна доза определено, да видим там как ще оправя печенето. Метнах го в квадратна тавичка педя на педя грубо. За там това количество беше добре. Но по-важното че се изпече и ни хареса. Точно такова търсех. Благодаря.
Виж целия пост
# 310
Намерих бурканче със сладко от дюли, дали мога да го вложа в нещо вкусно и какво да е то Simple Smile?
Виж целия пост
# 311
Бихте ли споделили сполучлива рецепта за Френска селска торта с печене на блатове, а не с готовите от руския магазин. Благодаря предварително!

По рецептата на слакарница Канея /дълго време я мъдрихме и издирвахме, докато от там не се включиха и бяха любезни да ни я предоставят. Понеже не се отваря сайта, хубаво, че shemet_neveroiaten я е сложила в поста си/; та по тая рецепта също се получава много вкусна и сполучлива торта. Може да се добавят стафиди между блатовете, нарязани сушени сливи, вкусно е и с тях, и без тях.
Мои стари снимки на тортичката по рецептата на Канея, които открих на прима виста:

Скрит текст:




Виж целия пост
# 312
Намерих бурканче със сладко от дюли, дали мога да го вложа в нещо вкусно и какво да е то Simple Smile?

Ако са настъргани, може да го вложиш в тази рецепта: Тарт с мармалад.
Виж целия пост
# 313
Купих си кашкавал, разфасовка 2,200 кг. Проблемът е, че не можем да го изядем толкова бързо и той започва да мухлясва отвън. Предният път се наложи три пъти да го изрязвам и хвърлям. Може ли да се замразява кашкавал или на нищо няма да прилича после?

Вече са ти отговорили. От много години правя така, режа го на 3-4 парчета , всяко в отделна торбичка и във фризера. Щом намалее този в хладилника, вадя от фризера. За мен разлика във вкуса няма.
 Когато споделих това, собственика на мандрата от когото го вземам,  каза че не било правилно Thinking Но аз вземам разфасовки по кг и 100, 200 г/колкото дойде/ и го изяждаме с ММ. Сутрин ей така само с Coffee го хапвам.
Виж целия пост
# 314
Като се замисля, купувала съм замразени панирани сиренца, а предлагат и кашкавалени хапки. Ще замразя половината, защото хем изрязвам и изхвърлям от него, хем децата като видят мухлясалото и отказват да ядат от него. Обяснявам им, че е нормално да се появи мухъл, просто се изрязва, но няма кой да те чуе.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия