Лидл 156 - Октомврийски заигравки

  • 112 152
  • 2 440
# 2 415
Червеното памело е ужасно, ужасно сухо.
Виж целия пост
# 2 416
За веригите съм писала много пъти, че се "готви" по специални рецепти, за да се изпили цената максимално... КД се предозира писах горе защо, по-голям рандеман, твърдост, трайност и по-бърза реализация. Сирене лидълско никакво не харесвам. Взимала съм различни да пробвам, еми не. Единствено синьото в кутия, ама то не е точно сирене...
Купуваме Съединение, скъпо е, но вкусът му си е какъвто си го знам от години.. Пробвам и разни фермерски чат-пат, ама пък са скъпички.
Червено помело ми донесоха от другаде - Сууупер сухо. Явно целият внос е сбъркан 🙄
Виж целия пост
# 2 417
Може ли състава на бисквитите с фъстъчен крем, че да си нагодя рецепта за правене?
За резенето - става чудно печено, с малко зехтин. Идеална гарнитура към риба. Пека го заедно с рибата. Яла съм и сурово на салата със сирене, краставици, домати.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 2 418
Определено и аз забелязвам последно време много кофти Зареждания на ПиЗ. Все съсухрени, меки, мухлясали
Виж целия пост
# 2 419
Morena, изпробва ли новия уок тиган, залепва ли, покритието стабилно ли е на надраскване?
Виж целия пост
# 2 420
Обонго, не съм питала теб!
а кой?

написаното е цитат. не е моя измислица.  Smiley

Именно, цитат,попитах друг човек, той ми е отговорил.
Виж целия пост
# 2 421
Днес в единия филиал бяха заредили всичко от брошурата за утре... Без памперси 4ка ( които всъщност ми трябваха). В другия филиал по същото време още не бяха извадили нищо. Заредих с пица Маргарита . Хлапетата я одобриха Wink ще слагам по някоя мръвка отговоре и ще е екстра
Виж целия пост
# 2 422
Леле, сега видях това за червеното помело. Astonished И аз взех. Утре го режа и ако хич не става за ядене, ще трябва да го готвя някак. Thinking Морена, къде си? Smiley
Виж целия пост
# 2 423
Едно момиче във фейса се оплака от този лидълски кашкавал, не само че изглежда странно, но и бил ужасен на вкус. Разликата между 2 вида кашкавал.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 2 424
Вкъщи се харесва този кашкавал. Никой не се е оплакваш от вкуса. Точно така не ни е ставал при препичане...Най-често обаче го ядем без да го препичаме, в сандвичи ни е ок, за заливка на мусака също.
Виж целия пост
# 2 425
А, и на мен така ми става като тия дето са почернели. И от правоъгълния калъп. Само от питата 2 кг ми се разтегляше ама май тоя път и питата е кофти
Виж целия пост
# 2 426
И аз се замъкнах одеве, ама не свърших кой знае какво. Кленова маска не беше останала, взех си балсам. И две кутии "Амфора" Satisfied

Учудих се, че още имаше от големите стекове Емека и нарамих един. Половината нови неща обаче не бях изкарани. Да ми оставите един тример за дрехи и десетина камембера Joy
Виж целия пост
# 2 427
Ами, може би не го препичаме много, знам ли...Но си ни е вкусен.
Виж целия пост
# 2 428
Morena, изпробва ли новия уок тиган, залепва ли, покритието стабилно ли е на надраскване?
Тц, още не му е дошъл реда, предполагам в близките дни... Ако успея утре да взема от  бекона съм запланувала китайско/азиатско, за каквото ползвам уока.

Соул, сух цитрус, нямам идея какво може да се направи.
Виж целия пост
# 2 429
Не знам, аз млечни не мога да ям, но реших да споделя, да не се наиграе някой Grinning  Каза, че бухнал, все едно бакпулвер имало в него. Може би пък тази партида да не е читава.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия