Покрив със сирене тип Крема

  • 111 265
  • 423
# 135
страхотно е  Hug
Виж целия пост
# 136
Аз смятам да направя Покрива за новогодишната трапеза. Даже се надявам за отгоре да намеря бял течен шоколад.
И искам да попитам: не ми се купува цял литър мляко за топене на бисквитите и се зачудих дали някой не е пробвал да ги натопи в сок от компот? Ако не, може да съм първата  Grinning
Виж целия пост
# 137
става, става със сок от компот или друго подобно! Peace

Ние понеже не сме по прясното мляко и после се хвърля цялото, а не се продава по-малко от литър, та аз съм правила.
Виж целия пост
# 138
след малко ще го правя - ще ги топя в редичко подсладено кафе - за шик на вкуса
Виж целия пост
# 139
след малко ще го правя - ще ги топя в редичко подсладено кафе - за шик на вкуса
  Чудесна идея! Simple Smile
Виж целия пост
# 140
Моята призма си стана паралелепипед   Mr. Green
Просто 3 реда за дължина на покрива ми се сториха малко и за да стане основата по-широка сложих по 2 бисквити т.е вместо 3*1 станаха 3*2 и така и за 'отстрани' на покрива
И като ги съединих не стана триъгълно а правоъгълно  Blush
Та така , но крема стана вкусен  Crazy направих го с крема на др Йоткер "оле" + 1пак.крема разбита с пудра захар  Flutter Сега ме е яд, че се загуби ефекта от "покрива" а стана правоъгълно, но за сметка на това е голямо  hahaha
Виж целия пост
# 141
И моя "покрив"стана паралелепипед... Mr. GreenОбаче е страшно вкусен!А аз не ям сладко(за разлика от всички вкъщи..).Снимах го,но не е за показване... Embarassed
Виж целия пост
# 142
много ме заинтригувахте и май и аз ще го спретна тези дни Peace
Виж целия пост
# 143
Благодаря за рецептата! Hug
Вчера го направих - изключително лесно и вкусно.
Отгоре го покрих с част от крема, смесен с малко какао - мисля си, че с течен шоколад щеше да е твърде сладко и по-тежко.
Виж целия пост
# 144
Непременно ще го направя, но за тази година закъснях (сега видях темата), така че живот и здраве през първите дни на новата година.
Виж целия пост
# 145
  Направих тортичката.Стана точно ,като покрив с кокосов сняг отгоре! Laughing
  Не знам как е на вкус....ще споделям по-късно.
  Само малко се притеснявам за бисквитите,дали ще омекнат достатъчно? Thinking Натопих ги в млякото,както е по рецептата...ще видим... Wink
Виж целия пост
# 146
    Съжалявам,но не мога да се похваля,че тортата се хареса.Не съм се отклонявала от рецептата.............Може би, просто не ми е по вкуса такова съчтание на продуктите,не знам......  33uu
    Идеята за покрива е много добра  thumbsup thumbsup thumbsup,трябва да опитам да го направя с различен крем и нещо с бисквитите трябва да се промени..... 
    Знаете ли......Всъщност,добавила съм стафиди в крема.Сега си мисля,че те са излишни.Без тях крема е много приятен  и изискан на вкус.
    В стафидките ми е грешката  doh
Виж целия пост
# 147
За много години!Нека 2008 бъде такава каквато си я пожелаете!
Селма, аз първия път го направих с Крема сирене и никой в къщи не го хареса.Оттам нататък само с Филаделфия го правя и стана един от любимите сладкиши в къщи.
Виж целия пост
# 148
  Sarina,направих го с безсолна извара.....Но изварата си е добре!Нещо ,обикновените бисквити са станали като гумени Confused
  Какви бисквити използваш?(извинявай,ако си писала някъде и те карам да се повтаряш....)
  За стафидите вече казах,че, според мен,са излишни.
Виж целия пост
# 149
Селма,бисквитите,които използвам са обикновени на бургаската фирма "Победа"- има ги белички и какаови.Топила съм ги и в прясно мляко, а като съм нямала -  и в компот.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия