Покрив със сирене тип Крема

  • 111 229
  • 423
# 165
Айля, защо като паралелепипед ? Нали нареждаш три редици бисквити- средната става основа на триъгълника, а страничните две са бедрата.

И аз направих покрива снощи и го сложих в хладилника, но още не съм го украсила отгоре. Правих го с обикновени бисквити на "Победа" и крема сирене "Рама". Взех две кутийки "Рама", но не ми остана за отгоре. Иначе крема много ми хареса и ми се иска отгоре пак такъв да сложа, но трябва да ходя до магазина, а в този сняг хич не ми се излиза, затова сега изчитам идеите за други варианти- ще видим , какво ще измисля. Иначе на мен формата на покрива ми се получи доста добре, добре се е стегнал. После ще снимам да се похваля.
Виж целия пост
# 166
Защото сложих не три ами шест бисквитки  Laughing нали съм си умница ама на не стана  Crazy doh
Виж целия пост
# 167
Защото сложих не три ами шест бисквитки  Laughing нали съм си умница ама на не стана  Crazy doh
А, ясно  Joy
Значи на ширина три, а на дължина пак можеш да си сложиш шест, ще стане по- дългичко. То вече си разбрала де, но аз пак да кажа.
Виж целия пост
# 168
  Аз използвах обикновени бисквити "Житен Дар" Sad
Виж целия пост
# 169
Аз сложих бисквити Закуска и останах много доволна Simple Smile
Виж целия пост
# 170
И аз го направих,сега стяга в хладилника,после ще пусна снимки   chef
Виж целия пост
# 171
Аз го правих с показаните по-горе бисквити на Победа и си бяха добре напоени, никакъв проблем нямах при оформянето. Само на моите къщни тези вкусове много не допадат, а аз полудях по крема, много вкусен, мммммм
Селма, на Житен дар ако са по-твърди бисквитките, може и от това да е  newsm78
Виж целия пост
# 172

Селма, на Житен дар ако са по-твърди бисквитките, може и от това да е  newsm78
  Друг път ще опитам със Закуска.
Виж целия пост
# 173
Аз ползвам "Пти бьор" на "Житен дар" - няма никакъв проблем с тях. Само леко ги топвам в мляко преди да ги наредя. Сигурно и със "Закуска" ще стане добре, но аз просто не ги обичам тях.
Виж целия пост
# 174
Ето го и моят покрив:
Виж целия пост
# 175
Ето го и моя покрив.Подобрих крема с 3-4 лъжици със заквасена сметана.



Виж целия пост
# 176
аз мисля да го направя по рецептата, но се чудя, дали ако залея вътре самия банан с карамеловата заливка ще стане добре? Не искам да слагам стафиди и орехи, а да комбинирам крема с банана, карамел и шоколадовата заливка отгоре.
Виж целия пост
# 177
Предполагам, че пак ще стане добре, макар,че според мен кремът сам по себе си е достатъчно богат като вкус и няма нужда от нищо, но все пак не се знае, докато не се пробва. Аз лично с нищо не съм променяла крема, дори направих повече и за отгоре, както се вижда на снимката и само поръсих орехи.
Виж целия пост
# 178
На вкус го докарах - беше страхотен десерт. На вид - малко прекалих с крема на не стана 3ъгълна призмата, ама и това се преживява, но защо вашите изглеждат снежно бели, а моят жълтееше - нали маслото е жълто, как така ви става бял крема - моля споделете Praynig
Виж целия пост
# 179
На вкус го докарах - беше страхотен десерт. На вид - малко прекалих с крема на не стана 3ъгълна призмата, ама и това се преживява, но защо вашите изглеждат снежно бели, а моят жълтееше - нали маслото е жълто, как така ви става бял крема - моля споделете Praynig
  при мен маслото беше бяло! Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия