Покрив със сирене тип Крема

  • 111 167
  • 423
# 405
Непременно ще го пробвам този покрив. Преди доста години съм правила нещо подобно, но с чаени бисквити.
Весело посрещане на Новата година!
Виж целия пост
# 406
РАЗКОшЕН СЛАДКИш , по- вкусен сладкиш не съм правила до сега . Мъжа ми , който не е много по сладкото - все в хладилника заврян. Е в началото не ми вдъхваше много доверие тази рецепта , с това крема сирене, бях на кантар - хем да го направя - хем не. Но се реших - и не съжалявам. Много вкусно нещо.
Виж целия пост
# 407
Това беше Новогодишният ни десерт! Винаги е голям хит и обирам с него овациите. Само не мога да разбера как ви остава от крема, за измазване отгоре?  Shocked Аз го мажа върху двата реда бисквити и за отгоре и капка не остава. Отгоре само Нутела. И то - намазано като на филия. Преди плесках по цял буркан и идваше тежичко!
Поздравления за авторката!   bouquet
Виж целия пост
# 408
... Само не мога да разбера как ви остава от крема, за измазване отгоре? ...
Ами по голяма доза крем и готово. Simple Smile
Виж целия пост
# 409
Аз за отгоре правя друг крем. Мажа с ванилово кремче на д-р Йотке, от тези, които се правят със студено мляко и като вкус се комбинира добре с крема от пълнежа  Peace
Виж целия пост
# 410
Здравейте дами, благодаря за милите думи! Hug Heart Eyes

Радвам се, че десерта ви харесва, у нас е все още сред най-лЮбимите и присъства на всяко събиране!

Ние го предочитаме намазан с Нутела. Peace
Виж целия пост
# 411
момичета , направих пак този сладкиш .... стана още по хубав от първия път , ще се пробвам да  се похваля и аз със снимчици ][url=http://prikachi.com/images.php?images/345/5750345N.jpg][/url]   
не мога да махна снимката която се повтаря  newsm78 карай , така ще е
Виж целия пост
# 412
Чак сега попаднах на това изкушение. Много ни хареса и определено ще се прави пак. Благодаря от сърце на авторката  Heart Eyes
Виж целия пост
# 413
Здравейте.Искам и аз да изкажа възхищението си от тази рецепта  Heart Eyes Не съм вярвала, че с крема сирене може да се получи такъв вкусен крем /използвах едно Лидълско/.
Ето го и моя първи опит с глазура от сметана и крокан.


кое е лидълското
Виж целия пост
# 414
...Не съм вярвала, че с крема сирене може да се получи такъв вкусен крем /използвах едно Лидълско/.
.
кое е лидълското

И аз със същото твърдение, използвах лидълско крема сирене, обикновеното, в сребриста опаковка, като старите пакетчета краве масло. То е един вид, друг не предлагат. Не пазя опаковката, но се получи много вкусен крем за Red Velvet-ките. Мислех, че имам сметана вкъщи, оказа се че няма, така че разбих крема сиренето с пудра захар, малко краве масло, на око, и ванилия.
Иначе за покривчето на Наталина съм ползвала крема сирене в подобни опаковки от Била, Кауфланд, без да се вглеждам много на кой производител е, но е ставал вкусен сладкиш. Peace
Виж целия пост
# 415
...Не съм вярвала, че с крема сирене може да се получи такъв вкусен крем /използвах едно Лидълско/.
.
кое е лидълското

И аз със същото твърдение, използвах лидълско крема сирене, обикновеното, в сребриста опаковка, като старите пакетчета краве масло. То е един вид, друг не предлагат. Не пазя опаковката, но се получи много вкусен крем за Red Velvet-ките. Мислех, че имам сметана вкъщи, оказа се че няма, така че разбих крема сиренето с пудра захар, малко краве масло, на око, и ванилия.
Иначе за покривчето на Наталина съм ползвала крема сирене в подобни опаковки от Била, Кауфланд, без да се вглеждам много на кой производител е, но е ставал вкусен сладкиш. Peace

намерих едно обезнаслено да видим
Виж целия пост
# 416
момичета мн течно стана Sad(( какво да го правя и пластовете мн силно залепнаха едно за друго
Виж целия пост
# 417
момичета мн течно стана Sad(( какво да го правя и пластовете мн силно залепнаха едно за друго

Как го направи? И не схванах как са залепнали пластовете мн силно едно за друго? newsm78 Embarassed
Виж целия пост
# 418
момичета мн течно стана Sad(( какво да го правя и пластовете мн силно залепнаха едно за друго

Как го направи? И не схванах как са залепнали пластовете мн силно едно за друго? newsm78 Embarassed
маслото беше малко твърдо и цялата смес я пасирах, после в микровтлновата, че мн бучли имаше .сложих сместа за малко във фризера, мн течна стана. като слагах първата 1/3 смес тя изтече. и не остана много между тях. сложих рулото във фризера за 30мин. след това преместих за 2ч в хладилника. отворих го и докато режеш то течеше. ...какво да сторя за да стегне и след всичко това дали ще стегне.
мерси
Виж целия пост
# 419
маслото беше малко твърдо и цялата смес я пасирах, после в микровтлновата, че мн бучли имаше .сложих сместа за малко във фризера, мн течна стана. като слагах първата 1/3 смес тя изтече. и не остана много между тях. сложих рулото във фризера за 30мин. след това преместих за 2ч в хладилника. отворих го и докато режеш то течеше. ...какво да сторя за да стегне и след всичко това дали ще стегне.
мерси

Това е защото се е разтопило маслото, после си го замразявала. Трябва да е размекнато, за да се разбие добре на крем. Не знам дали може да се оправи някак, щом не е стегнало след стоенето в хладилника. newsm78 И аз имам такъв случай, защото все бързам и съм нетърпелива, уж да размекна маслото в микровълновата, го разтопих, после замразявах, но не стана да се разбие. Пак отиде в една баница. Освен, ако става на вкус покривчето, така да го хапвате, пък на следващото правене да оставиш маслото да се размекне и тогава да разбиваш. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия