Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Време е за ИКЕА! - Тема 35

  • 31 043
  • 755
Добре дошли в новата тема за Икеа! Приятно пазаруване!

Актуални каталози на ИКЕА

Адреси на магазините и центровете за поръчка:

ИКЕА София  
София, Околовръстен Път №216
Работно време на магазина:
Понеделник-събота 10:00 - 21:00 ч.
Неделя 10:00 - 20:00 ч.

ИКЕА Mall of Sofia
София, бул. "Ал. Стамболийски" 101-103

ИКЕА Варна
Варна, бул.Сливница 185, Delta Planet Mall
Работно време на магазина:
Понеделник-неделя 10:00 - 21:00 ч.

ИКЕА Център за поръчки Бургас
Mall Galleria, ул. Янко Комитов 6
Работно време на Център за поръчки - Бургас:
Понеделник-Неделя 10:00 - 22:00 ч.

ИКЕА Център за поръчки Пловдив
Plovdiv Plaza, ул. "Д-р Георги Странски" 3
Работно време на центъра за поръчки:
Понеделник-Неделя 10:00 - 21:00 ч.

Телефон за клиенти: 0800 45 800
E-mail: cs.sofia@ikea.bg

Интернет сайт на магазина - http://www.ikea.com/
Българският интернет сайт на магазина - http://www.ikea.bg/

Доставката на малки пратки е чрез спедиторската фирма Интерлогистика.
Големите пратки се доставят от Ренус логистика.


Услуги на Икеа

Програми за планиране на ИкеаЗа контакти със централата в Швеция (при продължителни проблеми от българска страна)
Email: ikeainfo@ikea.com (general)
Email: contact.franchisor@inter-ikea.com (franchise queries)

Facebook

Сайтове посветени на вътрешното обзавеждане - за вдъхновение и интересни идеи

http://livethemma.ikea.se/ http://www.alvhemmakleri.se/en/inspiration http://freshome.com/ http://www.ikeahackers.net/ http://www.apartmenttherapy.com/ http://www.theshare-space.com/

Предишни теми:

Икеа 1, Икеа 2, Икеа 3, ИКЕА! ИКЕА! - Тема 4, ИКЕА! ИКЕА! - Тема 5, ИКЕА! ИКЕА! - Тема 6, ИКЕА! ИКЕА! - Тема 7, ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8, ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9, ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10, Време е за Икеа! - Тема 11, Време е за Икеа! - Тема 12, Време е за Икеа! - Тема 13, Време е за Икеа! - Тема 14,Време е за Икеа! - Тема 15 , Време  е за Икеа! -  Тема 16 Време е за Икеа! - Тема 17 Време е за Икеа! - Тема 18 Време е за Икеа! - Тема 19  Време е за Икеа! - Тема 20 Време е за Икеа! - Тема 21  Време е за ИКЕА! - Тема 22 Време е за ИКЕА! - Тема 23 Време е за ИКЕА - Тема 24 Време е за ИКЕА - Тема 25 Тема 26 тема 27 тема 28 тема 29 тема 30 тема 31 тема 32 тема 33тема 34
Виж целия пост
# 1
Благодаря за Новата тема.
Може да се добави и малкия магазин в MallofSofia.
Виж целия пост
# 2
От година на година ИКЕА стават все по-зле. За българската иде реч, по-точно за странните и правила и политики.
Не може да поръчаш кухня за 12К, да си платиш за доставка, и после да ти кажат ами те релсите ги няма , ще ви се обадим да дойдете да си ги вземете.
Не е нормално да се чака час за проектиране, и за час за плащане.
Виж целия пост
# 3
Аз мисля да си поръчам стойката за дрехи. Някой има ли такава, удобна ли е? 128 см висока, метална. Към 50 лв е. Благодаря
Виж целия пост
# 4
Имам тази
https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/clothes-an … hi-byalo/50231630
Няма да ти казвам колко закачалки има на нея... Пише, че максималното натоварване е 35 кг, на мен ми се струва, че са двойно. Държи се, милата Grinning
Ти, предполагам, говориш за тази https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/clothes-an … -stomana/30219455

Mikkey, благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема. Икея са ми любим бранд, обаче това отношение което споделяте, че имат напоследък е направо ужасно.
Виж целия пост
# 6
При нас, в Англия нямаше проблеми с доставките, отиваш и всичко има. Сега имат доста затруднения с зареждането, заради ковида и брексита. Но пък няма никакви проблеми да върнеш нещо, да ги питаш, доставката точно навреме за  няколко дни.
Виж целия пост
# 7
При последната ми поръчка на рамки, всяка беше много старателно увита в предпазна хартия.
Истината е, че в такава голяма компания човекът си е фактор.
Има съвестни и посредствени хора, къдърни и не толкова, любезни и троснати. Така е навсякъде.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема. Икея са ми любим бранд, обаче това отношение което споделяте, че имат напоследък е направо ужасно.
Не мисля, че проблемите им са от сега...още преди три години като обзавеждахме вкъщи ми побеля косата с тях. Всичко е до управлението. Sad
Виж целия пост
# 9
В интерес на честното представяне на нещата, аз при моя проблем от хората на ИКЕА грубост не съм срещнала. Но и файда от всичките обаждания нямаше... Шест пъти ми звънят за едно и също, шест пъти ми казват "от фирмата доставчик ще се свържат с вас, за да ви докарат нов скрин и да вземат стария" и никой не се свързва с мен, нищо не докарват, нищо не взимат. Следващото обаждане пак същото. Щурат се като мухи без глави! И за какво ми се обаждат като те с доставчика си не могат да се разберат! Нали тези, за да ми доставят нещо, то трябва да бъде изписано по документи от магазина, сиреч от ИКЕА. А като нищо не ми доставят, едва ли са го взели и си го развозват е така, и нарочно не ми го доставят. Въобще, едните нямат връзка с другите! Една и съща ли ми се обаждаше, различне ли бяха не знам, ама тия хора по задачи не комуникират един с друг явно...
За доставчиците вече мнението ми е друго. Трябва да си тъп или нагъл като стоварваш 10 кашона, просто да ги оставиш насред улицата като площадката на входа е на 2 метра от улицата и няма да се изсипят да оставят кашоните 2 метра по-нататък. Но - не, изваждат от камиона и оставят на 15 см зад него, хлопват вратите и потеглят напред.
Виж целия пост
# 10
Момичета, някой ще ходи ли скоро в Икеа? Можете ли да погледенете този килим как е на живо https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/rugs/large-m … 3x195-sm/20500153 ?
Виж целия пост
# 11
Той е от новата серия. И възглавници има подобни. На мен ми хареса как изглежда, но не знам как бих го чистила. Мисля си, че тези реснички лесно ще се разнищят от прахосмукачката. Не се и пере.
Виж целия пост
# 12
И аз много го харесах. И мен ресните ме притесниха леко, та още му се чудя.
Виж целия пост
# 13
Азалия, не става дума изобщо за грубост, а просто за безхаберие и неглижиране на основни проблеми в логистиката. Както и факта, че разделиха физическите магазини от онлайн магазина. За мен като клиент е тъпо, че искам да купя нещо онлайн, ама видиш ли то го има налично само в София и не могат да ми го доставят защото били различни складове, дори фирми! Ами да, ама аз съм клиент. Искам да купя нещо от Икеа. Не ме интересува колко фирми и подизпълнители имат по веригата, нали?
Защото за да си реша проблема ми се налага да търся познати дето да ми купят въпросния продукт и да ми го пратят с Еконт. За какво ми е тогава този онлайн магазин техния?
Отделно, че доста от продуктите тук са по-скъпи, от колкото в други страни, че не предлагат всичко, което се предлага в Икеа. Тези неща не са ОК за мен.
Аз към транспортните им фирми нямам забележки примерно. Всичко е било наред досега...изключвам два счупени продукта поради липса на опаковане, защото там вината е на служителите на Икеа. Но пък след доста проведени разговори с хора на по-високо ниво, чупливите продукти вече се опаковат чудесно. Но ми е коствало време и нерви да се занимавам с неща, които не ми е работа.
Виж целия пост
# 14
Българската ИКЕА не е ли гръцки франчайз?
В Германия проблеми с доставки няма, но персоналът по магазините им са ужасни. Германци. 😆

След малко отиваме да купуваме открит гардероб и се изприщвам като знам колко части трябва да търсим по стелажи е в това голямо хале.
Някой случайно да знае дали тези плъзгащи се врати, които са на релси на тавана са всъщност от Икеа? Аз не ги намирам на сайта.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия