Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Оптика Optic gallery - Струва ли си и колко точно струва

  • 599
  • 2
Здравейте Simple Smile
Предстои да си поръчвам очила за астигматизъм. Прочетох страхотни отзиви за оптика Optic gallery и съм сигурна, че са вярни относно отношението към клиента. Прочетох обаче и, че цените са малко по-високи. Искам да попитам колко ориентировъчно са по-високи? Питам, тъй като не искам да отида, хората да се занимават с мен сума ти време и накрая просто заради финансови възможности да не мога да поръчам..
Мога ли да закупя очила оттам за до 150лв?

П.с. Миналата година си взех очила(които обаче изгубих) от Alexander optics, останах доволна, вместих се мисля в 120лв с антирефлексно покритие, покритие за компютър и изтънени стъкла. Тъй като не съм имала други очила, с какво биха могли да превъзхождат очилата от например Optic gallery като качество, ако имате наблюдения?
Благодаря предварително Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Оптиките не правят стъкла, стъклата се доставят от дистрибуторите на фирмите производители на всяка оптика, малка или голяма, по дистрибуторски цени. От там нататък всяка оптика си преценява каква надценка да си сложи или по-точно каква отстъпка да даде от препоръчителната крайна цена. Но стъклата са същите, а не по-добри или по-лоши. Освен ако в някоя оптика купуват от уникален за тях производител.
Виж целия пост
# 2
Ще получиш прекрасно отношение и съвет от тях, както и подкрепа. Чудесни са! Няма да съжаляваш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия