Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нет1 София е закрит - на къде?

  • 10 418
  • 141
# 15
Да, тези с договор няма да ги пипнат до изтичането предполагам, ама другите... Аз предплатих до ноември на 30 август  и на следващия ден получих смс, че вече ще е виваком. изненадах се, защото в офиса не споенаха нищо, а питах точно за добавяне на Диемите... Предполагам в края на предплащането ще ме погнат. Няма да може да се предплаща, също и да плащаш преди да ти е излязла фактурата, а като излезе - плащай бързо...Ще видя какво ще предложата, ама в момента съм на 19,90, а в сайта на виваком гледам за същото искат 34лв. Всеки ден получавам смс да си видя клиентския номер - като чукна за инфо на сайта - за регистрация ми иска ЕГН...ми няма да стане
Виж целия пост
# 16
Някой може ли да ми каже като изтече договорът с Нет1 и минеш на безсрочен, ще те задължат ли да преподпишеш с Виваком (в случай, че искаш да си останеш към тях)?
Виж целия пост
# 17
говорих с ipnet нямали покритие. за района на мол Сердика. ще попитам и други и ще пиша. Нямам идея какво се случва с изтеклите договори. Единият ми е изтекъл - безсрочен, а другите два са предплатени пакети, които ще изтекат. Два пъти ходих да попитам в офис и казваха, че не могат още да дадат информация. Това беше преди седмица последно.

За съжаление интернетът се скапа драстично, както и телевизията - нямаме ай пи, цифрова само. Но начинът, по който се случва комуникацията не ми харесва. Надявам се да намеря друг доставчик. Дори а1 ми се струва по-надежден. Но предпочитам да не е от телекомите.
Виж целия пост
# 18
Ами българинът явно не го интересува как го прецакват телекомите. Аз бях няколко години с НЕТ1, интернет и кабелна телевизия, и съм много доволна от услугите им.
Купиха ги Виваком, както всички знаем, преди два-три месеца, отначало нямаше разлика в качеството, но преди седмица започна да ми се губи интернета, непрекъснато пропада сигнала. Само около рутера мога да го ловя, и то лошо, и прекъсва постоянно. В другите две стаи почти го няма. Звъних на виваком, казаха да си пусна кабел към лаптопа, обаче той няма извод за интернет кабел. Иначе те можели да дойдат, но да си платя.
Отидох във ВИваком, отказах се от договора, ще платя три месеца неустойка, и ще го спрат след месец. Бандитска история, аз с тях договор не съм подписвала, но те били наследили договорите на НЕТ1.
Лапат пари като за световно.
Отидох в Булсатком вчера и поисках да ме свържат към тях, не знам кога ще дойдат техници, щели да ми се обадят, но днес никой не се обади. Явно много не са се разбързали. А на мен интернета ми трябва.
Прочетох, че Булсатком пък бил купен от Сашо Русев, чрез фирмата Вива Корпорейт, който преди бил собственик на Виваком, и бил останал в управителния съвет на виваком. Не по врат а по шия, и в булсатком ще съм пак в лапите на вивакома.
Препоръчаха ми Онлайн директ, друг независим интернет доставчик, видях че била наскоро купена от А1.
Разрових се в интернет, за тези покупко-продажби на доставчици на интернет като в плод зеленчук, имало решение на Комитета за защита на конкуренцията, че нямало нищо лошо в това, че телекомите изядоха всички независими интернет доставчици, защото това не пречело да предоставят качествени услуги.

Нямам думи, как телекомите обират българския народ, унищожават конкуренцията, и му предоставят боклучиви услуги.
Има ли въобще къде да си търсим правата в тази държава?! Или единственият изход е на Терминал 2? Някой има ли мнение какво може да се направи?
Виж целия пост
# 19
Утре ще ходя до офис на Виваком да видя какво ще предложат, но съм скептична. Засега нямам промяна в качеството на телевизията и интернета, ама знам ли... Бях предплатила до края на този месец. Почти сигурно ще се обадя да пусна Ип нет, да видя как ще те. С Булсатком имам недобър опит от една 4G карта за телефон, ама пък за телевизия доста хора ги ползват...С Мтел преди време също имах проблеми с нета, като купиха мегалан и нета ми умря...
Виж целия пост
# 20
След в офис на Булсатком ми приеха поръчката и казаха че ще се обадят, чаках три дни и им се обадих аз. Провериха и казаха, че в моя квартал нямат покритие. Само ми загубиха ми времето.
Не знам вече какво да правя. Проверих ipnet, казаха че имат покритие в моя район, цените са приемливи. Утре ще се обадя. Някой дали има опит с тях?
Виж целия пост
# 21
За ай пи нет има добри отзиви в калдата. За съжаление нямат покритие в моя квартал. Още кретам с вива. Нетът се скапа ужасно, и телевизията и тя. тия по телефона са много зле. В офиса ме пращат за проблеми само към тия по телефона. Как така ти искат неустойка ако си от няколко години, т.е. с безсрочен договор вече?

аз съм с два предплатени и един безсрочен. За безсрочния казаха 1 месец такса и мога да се махна.

Работата е там, че май само вива и а1 остават. И да Булсатком вече са си купени.

Адски е тъпо това убиване на конкуренцията и си е директна принуда към населението.
Виж целия пост
# 22
Много е зле положението откакто сме към Виваком, постоянно спират нета и телевизията. Вчера нямаше в нашия квартал 6 часа и то през работно време. Даже рано дойде, че съпрорта беше казал, че до края на деня щели да го оправят Joy преди имахме супер квартален доставчик, но за съжаление нямат покритие в новия ни квартал Sad
Виж целия пост
# 23
От сутринта няма телевизия. Обаждам се за първи път на 123, след всевъзможни идиотщини по телефона, ми се казва: приемаме ви сигнала, в четвъртък ще проверят трасето, а в петък ще дойде екип на място.

Аз: а до тогава какво, няма да имаме телевизия? Той: това не е смъртоносно, аз не гледам телевизия, нали си имате интернет?

Аз: майка ми е пенсионер и гледа телевизия, това й е прозорец към света. Той: това са договорните отношения. Аз: с вас нямам такива, имах с нет1, които реагираха същия ден при повреди. Той: нет1 имаха 5000 абоната, ние имаме 500 000?! Аз, ами скоро с тези услуги няма да ги имате. Той: няма проблеми, ще имаме 1000 000, +/- 2/3 като вас растежа няма да спадне.

Такова нахалство и безочие към потребителя не съм чувала нито от интернет доставчик, нито от а1 или Теленор. Бясна съм.
Виж целия пост
# 24
О да, ние като имахме проблем ММ се обажда, но доколкото разбрах този от кол центъра и с него се е държал много нагло, явно такава им е политиката, изумена съм. И пак това с 1728291325-те им абоната. Ами като имат толкова много да си наемат повече аварийни екипи. Аз работя от вкъщи и не мога да ги чакам да ми оправят нета 3 дни!
Виж целия пост
# 25
Определено не им е такава политиката. Имат стриктни изисквания за разговорите, които се водят с клиенти. Имат си правила и норми. Аз бих пуснала жалба през сайта им. Така ще разгледат оплакването ви, разговора ще бъде прослушан и ще бъдат взети мерки.
Виж целия пост
# 26
Нямам идея какво се случва с изтеклите договори. Единият ми е изтекъл - безсрочен
 
Нищо не става - продължавам с изтекъл договор.
Договора с Нет 1 за тв, интернет и мобилен нет - 25 лв  при мене изтече през 2015 г, стана безсрочен при същите условия и цена. Да, нета е малко по-бавен, нямаме разни HBO, Диеми спорт и подобни. Преди да се продадат на Виваком не са ме търсили за преподписване, аз не се натискам. От края на септември редовно ми се обаждат вивакомци да ме канят за преподписване. Агитират ме - и телевизор щели да ми "дадат", и нов телефон...
Всеки път им казвам, че съм в чужбина и не знам кога ще си дойда. Последния път операторката беше много напориста - по интернет да подписваме, някой близък тук да получел телевизора и телефона. Обясних им, че съм в Турция, азиатската част, към Диарбекир. Естествено, че не е вярно - в София съм си. За сега спряха да ми звънят.
Ще си карам с този договор докато го спрат, после ще му мисля.
Виж целия пост
# 27
Хаха, това с Диарбекир ми хареса Grinning
Аз в интерес на истината исках да си сменя тв плана с вивакомски, че Нет1 нямаха HGTV, ама ми казаха, че за целта трябва да преподпиша с Виваком и да дойдат да ми сменят окабеляването. Та ще си карам без HGTV Grinning
Виж целия пост
# 28
От сутринта няма телевизия. Обаждам се за първи път на 123, след всевъзможни идиотщини по телефона, ми се казва: приемаме ви сигнала, в четвъртък ще проверят трасето, а в петък ще дойде екип на място.

Аз: а до тогава какво, няма да имаме телевизия? Той: това не е смъртоносно, аз не гледам телевизия, нали си имате интернет?

Аз: майка ми е пенсионер и гледа телевизия, това й е прозорец към света. Той: това са договорните отношения. Аз: с вас нямам такива, имах с нет1, които реагираха същия ден при повреди. Той: нет1 имаха 5000 абоната, ние имаме 500 000?! Аз, ами скоро с тези услуги няма да ги имате. Той: няма проблеми, ще имаме 1000 000, +/- 2/3 като вас растежа няма да спадне.

Такова нахалство и безочие към потребителя не съм чувала нито от интернет доставчик, нито от а1 или Теленор. Бясна съм.
Ами да, нагли са, аз им сърбам попарата от зората на мобилните телефони и съм се зарекла да не се вързвам с тях за друго, освен за телефон. Преди години имах интернет и телевизия от тях, мерси. Мародерстваха ме за рутера, който се беше загубил, защото имах наематели. Платих някакви абсурдни глоби. И куп други простотии са ми правили.
За лошия сигнал на интернета като им се обадих този път ми казаха, да си включа етернет кабел в рутера и да свържа лаптопа с него. Ама моя лаптоп няма извод етернет. Е, можело да дойдат, ама трябвало да си платя. Тогава отидох и прекратих договора, с неустойка 90 лева за три месеца, въпреки че договорът ми е за 23 лева месечно. Това било условие от договора с Нет 1. Ама с тях нямаше да си прекратя договора, разбира се.
Разбрах също, че акулите от Виваком са изяли и двата интернет доставчика на Велико Търново. И КЗК решила, че няма проблем, нямало да се отрази на конкуренцията и на качеството на услугите. Нямам думи, всички тези уж контролни органи са продажници и напълно излишни.
https://www.mediapool.bg/vivakom-poglashta-poreden-regionalen-tv … k-news329678.html

Най-сетне ми сложиха интернет, отидох в офиса на ipnet и сключих договор, ама нещо не разбрах, явно са няколко по-малки доставчика, които са се обединили, за да работят, защото явно нямат покритие навсякъде. Договорът ми е с Buildnet, а като се обадих по телефона, на който ми звъняха за свързването на интернета, там казват, че са Трафик. Няма значение, важното е да имам прилично качество интернет връзка и да я поддържат добре.
Интернетът засега е добър, телевизията още не са я включили, в понеделник, но все още имам от вивакомската, договорът ми изтича на 10 декември.
Виж целия пост
# 29
От сутринта няма телевизия. Обаждам се за първи път на 123, след всевъзможни идиотщини по телефона, ми се казва: приемаме ви сигнала, в четвъртък ще проверят трасето, а в петък ще дойде екип на място.

Аз: а до тогава какво, няма да имаме телевизия? Той: това не е смъртоносно, аз не гледам телевизия, нали си имате интернет?

Аз: майка ми е пенсионер и гледа телевизия, това й е прозорец към света. Той: това са договорните отношения. Аз: с вас нямам такива, имах с нет1, които реагираха същия ден при повреди. Той: нет1 имаха 5000 абоната, ние имаме 500 000?! Аз, ами скоро с тези услуги няма да ги имате. Той: няма проблеми, ще имаме 1000 000, +/- 2/3 като вас растежа няма да спадне.

Такова нахалство и безочие към потребителя не съм чувала нито от интернет доставчик, нито от а1 или Теленор. Бясна съм.

След като повредата беше благополучно отстранена на 1ви декември, с падането на днешния сняг - хоп отново същата повреда. Звъня им - много далечни били датите за посещения? Щели да го ескалират на някъде? За кога не се знае. Аз им казвам - ама тя е същата повреда, не е нова. Съжаляваме, ще опитаме по-скоро.

Head Band
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия