Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 5

  • 13 180
  • 362
# 105
Следващото прилагане на Wi Fi ще е в тоалетно казанче. Ако си забравил да пуснеш водата, да я пуснеш от работа.

Разбирам добре, че хората харесват тези допълнителни според мен глпости, ама на фурна вече ми идва прекалено.
Виж целия пост
# 106
Здравейте.
Харесала съм си фурна на Smeg модел SF106 и микровълнова на Smeg модел MP122. Някой има ли тези модели и доволни ли сте?
Благодаря.
Виж целия пост
# 107
Ползвам друг модел Smeg - SFP6401TVN1 - от година и 9 месеца и съм доста доволна. Вярно е това, че начинът за ползване на разните функции не е особено user friendly - нашата е само с два бутона и за да ползвам всичките й опции, ще ми трябва доста добра памет (например размразяване и автоматични програми не ползвам аз) Simple Smile Но за да ползвам това, което ми трябва - никакъв проблем. Търсих я специално да има печене отгоре и отдолу без реотан, както и отгоре с вентилтор и отдолу с вентилатор (освен отгоре и отдолу + вентилатор). Пиролизата е ефективна и досега не е повредила нито уреда, нито шкафа. Скоро засичах колко бързо загрява до 250 градуса - точно 5 минути са.  Стъклото чистя отвън супер лесно с препарата, с който си чистя и шкафовете в кухнята.
Виж целия пост
# 108
Здравейте.
Харесала съм си фурна на Smeg модел SF106 и микровълнова на Smeg модел MP122. Някой има ли тези модели и доволни ли сте?
Благодаря.

Микровълновата ми е СМЕГ, но друг модел - прекрасна е. Достатъчно мощна, много качествена изработка. Предишната ми също беше СМЕГ и (внимание!) електрониката се повреди от токов удар. Добре е, че имам застраховка на домашното имущество точно за такива случаи. Вината не е в микровълновата, токовият удар беше толкова сериозен, че телевизорът буквално гръмна. Пукот, искри, пушек - всички екстри. Сега съм сложила едно Соно за защита и дори веднъж се беше активирало. Така че една застраховка и едно Соно няма да са ви излишни.
Виж целия пост
# 109
Пък ако има вариант, да си сложат цялостна защита на жилището.

  Ако трябва да сме точни, токов удар няма. Удър става от пренапрежение. Най-често силните удари са защото трансформатора е дал на късо и вместо да подава фазово напрежение , се подава линейно. Докато сработи защитата, изпуква по нещо.
Предвит техниката в повечето електродружества, не е чудно и защо така става. Преди 2 седмици, лично видях средно голяма машина на ЕРП собственост на "Третия райх"
Колко пъти и е сменяно маслото и са правени изпитвания един господ знае.
Машината все още е в действие!
Виж целия пост
# 110
Като стана дума за Соно- това (защита от ниско и високо напрежение), а не което и да е:
КОМБИНИРАНА ГРЪМОЗАЩИТА С АВТОМАТИЧЕН ИЗКЛЮЧВАТЕЛ WP230 W
Предназначение:

"За защита от опасно ниско и опасно високо напрежение на климатици, хладилници, фризери, перални машини и друга бяла техника.

Описание:

Комбиниран  предпазител   от нестандартно (ниско или високо) напрежение с микрокомпютърен контрол. Автоматично възстановяване, защитен времеви интервал, светлинна и звукова сигнализация + пик предпазител за захранващата мрежа с повишен енергиен капацитет и филтър за смущения. Предпазва уредите от колебания в захранващата мрежа, вторично въздействие на мълнии, токови удари, електростатично електричество и др.
https://sono.bg/predpaziteli/kombinirana-gramozashtita-s-avtomat … yuchvatel-wp230-w"


У нас има 4 броя (телевизор, хладилник, пералня и абсорбатор) и се включват доста често.
Виж целия пост
# 111
Това чудо как се ползва? Включва се в контакт и в него електроуреда ли?
Виж целия пост
# 112
Това чудо как се ползва? Включва се в контакт и в него електроуреда ли?
Да.
Виж целия пост
# 113
Да, точно този модел сложих. Благодаря, Петя, за допълването. Одеве нямах възможност да дам линк.
Виж целия пост
# 114
Здравейте,

моля ви помагайте - трябва да купя нова фурна, но не знам кои марки в момента предлагат добро качество спрямо цена.
Какво ще ми кажете за Бош, Беко или Горение ? Харесала съм няколко модела ако може да ми кажете мнение или да ми препоръчате други модели ще съм много благодарна:
https://www.technopolis.bg/bg/Furni-za-vgrazhdane/Furna-za-vgraz … -43S350E/p/702978
https://www.technopolis.bg/bg/Furni-za-vgrazhdane/Furna-za-vgraz … BG5370S0/p/702998
https://www.technopolis.bg/bg/Furni-za-vgrazhdane/Furna-za-vgraz … 2302-XMS/p/700631
https://www.technopolis.bg/bg/Furni-za-vgrazhdane/Furna-za-vgraz … EOF3H70X/p/707633
Виж целия пост
# 115
Бош-серия 6. Не можеш да го сравняваш изобщо с другите две.
Виж целия пост
# 116
Здравейте
Моля за помощ. Взехме фурна ELECTROLUX EOC6P77WX. Фурната има опция за wi fi. Но.... нещо не правим както трябва явно. Направихме настройките на фурната, инсталирахме Electrolux Kitchen, разрешихме достъп и така стъпка по стъпка, до "намиране на уред". И след това едно и също - не намира уреда . Изписва "праверете дали фурна wi fi е включено" и това е. ММ се изнерви и стана....
Та ако някой има такава фурна или опит с wi fi. Моля за съдействие къде бъркаме.
Имахме същия проблем плюс, че рутера ни беше в другия край на апартамента и не стигаше интернета до фурната. Дойде приятел, компютърен специалист, който премести рутера и после му променя настройки, така че да се свърже с фурната. Може и към провайдера ви за интернет услуги да се обърнете, те да ви пратят техен специалист. Т. е. трябва да разбира от рутери и мрежи. Малко късно отговарям, но може да е полезно на някой друг, ако вече сте решили проблема.
Виж целия пост
# 117
Здравейте, харесала съм си фурните за вграждане на AEG. Интерсувам се от функцията SteamPro. Ако някой от вас я има, до каква степен я ползва? Може да не е точно за тази марка фурна. Полезна ли е? На реклама ми хареса, но реално върши ли работа?
Понеже сравнявах с Бош, там пък има някакъв автопилот. Това чудо пък върши ли работа? Аз имам микровълнова с програми, които изобщо не ползвам. Опасявам се, че ще ми е по-лесно да си готвя какво досега, на база на опита, вместо да разчитам на програма.
Виж целия пост
# 118
Функцията с пара е добра за разни печива, но пък това може да свърши и купичка с вода на дъното. Не е болка за умиране, ако я няма.
Автоматични програми не ползвам. Мога да готвя добре(това е относително Simple Smile  ) и не мога да си представя, че тя ще ми казва какво да правя. За всяко нещо си има техника на приготвяне и мъничко чалъм.
Виж целия пост
# 119
Функцията с пара е добра за разни печива, но пък това може да свърши и купичка с вода на дъното. Не е болка за умиране, ако я няма.
Автоматични програми не ползвам. Мога да готвя добре(това е относително Simple Smile  ) и не мога да си представя, че тя ще ми казва какво да правя. За всяко нещо си има техника на приготвяне и мъничко чалъм.
Да, мен точно това ме опасява за програмите. Че не всичко е универсално като приготвяне. Ако я има екстрата така и така не е болка за умиране. Въпросът е дали да я търси човек и да дава пари за това допълнително. Както например бих дала за пиролизата.
За купичката с вода не бях се сещала, а е елементарно решение. Dizzy Face Аз пека хляба в чугунен съд с капак, но правя други печива, за които ще е полезна тази пара.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия