Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Протриване на инокс…

  • 237
  • 10
Здравейте при полиране на драскотина на микровълнова за вграждане от инокс, търках с микрофибърна и препарат на медикс за полиране на инокс и се протри инокса.. как мога да го поправя?
Виж целия пост
# 1
Как така се е протрил иноксът??? Някои неръждавейки са меки и се драскат, ама не можеш да го протриеш, това все пак не е станиол. Да не е било боя, имитираща инокс?
Виж целия пост
# 2
Виж целия пост
# 3
Има явно някакво покритие, което е нарушено. Не изглежда възможно да се скрие това.
Виж целия пост
# 4
Трудно се вижда на снимката, но аз на старата ми фурна имах някакво лаково покритие върху инокса и то след време почна да се бели. Иначе не беше боя, истински инокс, но лакиран. Май и при теб е така. Съмнявам се, че можеш да нанесеш същото качество лак. Може би евентуално леко с тампон, ама какъв да е лакът не знам. Трябва да рискуваш.
Виж целия пост
# 5
Директно утре им звъння на търговските представители на марката електроуреда няма и година…
Виж целия пост
# 6
Осветих снимката, като надраскано ми стои. Възможно ли е да е боя? Или лак да се е обелил? Все пак от снимката е трудно да се прецени.Звънете им, може да помогнат с нещо.
Виж целия пост
# 7
Може където боядисват коли да могат да помогнат. Там нали поправят и при малки  драскотини. Вероятно имат и бои в такъв цвят. Но какви са им цените, нямам идея.
А може и от магазин да се купи автолак със сребристосив цвят, като инокса и внимателно да се покрие само излющената част. Поне няма да е така натрапливо.
Виж целия пост
# 8
ЛЕпни отгоре едно магнитче и нЕма се вижда Bowtie Сега сериозно, според мен това не е точно инокс, а е сива боя имитираща инокс, ако е така бояджия на коли ще ви свърши работа. Ако пък е истински инокс, то значи е механично повреден (надран).
Виж целия пост
# 9
Казаха че е някакво покритие върху инокса  което не оставя следи от отпечатаци… Поръчах нова рамка…
Виж целия пост
# 10
Точно - лак, специален. И да не търкаш толкова в бъдеще Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия