Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пъзели - 33

  • 23 704
  • 758
# 30
А така! На нас показа само 3!
И моите пъзели пристигнаха, трябваше спешно да тичам да тегля пари, добре че все пак се сетих, защото по Спиди става с карта, а куриерите на озон взимат само кеш, което за мен е върховна глупост.
Виж целия пост
# 31
Да, за него беше. Една жена обяви, че е изчерпан. За втори път нямаш кола ли?
Да, куриерите на озон само в брой.
Виж целия пост
# 32
Аз още не съм отворила нито кашона, който влача от Айтос с Блубърд пъзелите, нито днешния кашон, но ако няма коли ще се оплача! Един път така не ми бяха сложили десертче, а пишеше, че има. Не се оплаках тогава де Joy, но сега ще се заям, защото някой явно си я прибира.
Виж целия пост
# 33
Този пъзел, тръгнал от Мона Лиза, минал през ToniShu и стигнал до мен, си търси нов собственик

Който го иска да ми пише, за да го предам нататък Simple Smile
Виж целия пост
# 34
Здравейте, много отдавна не съм писала в темата, но цяло лято ви следя и се радвам на красотите. Ето това са новите придобивки, които се надявам скоро да наредя за пръв път поръчвам bluebird.
Виж целия пост
# 35
И моя коледен пристигна днес, заедно с кола.
Mimi_Demi, аз бих наредила полицейския. Допада ми. Но не бързам, ако някой го иска преди мен може да го вземе, и след това да дойде до мен. Аз имам пъзели в изобилие
Виж целия пост
# 36
Аз миналата година от едно озонско намаление взех този Galison, ноо малко ни поизнерви :😄
Виж целия пост
# 37
Мона Лиза, ето и аз бях убедена, че са три и отидох в поръчката да проверя да не са ми дали бонус 1пъзел 😁, ама не би - 4 съм поръчала и 4 получих.
Този с пожарникарите и аз бих го наредила, но не знам кога, та да не задържам движението, давам път на по-пъргавите.
За първи път не ми слагат почерпката и ще пиша във форума (май има на сайта такъв).
 Ани, много хубав избор.
Г-жа Шантав, труден ли е този пъзел? Иначе е много забавен и весел.
Виж целия пост
# 38
Госпожа Шантал, и този е много хубав, бялото сигурно е било трудно.

Аничка, значи една добра и една лоша новина - добрата е, че Блубърд са качествена марка пъзели, ще ти харесат. Лошата новина е, че този с играчките го редих пролетта и е ужасно труден. Реди се парче по парче, 10 парчета ти остават и пак не знаеш къде са точно. Joy Още го помня с детайли, смятай колко съм се взирала.

Да си изрекламирам полицейския пъзел, много е хубав, на мен ми беше труден, но не е.
Виж целия пост
# 39
Бялото, а и дърветата бяха трудни, частта около фонтана също. Самото изображение не е особено остро и това затруднява допълнително. Но пък съм го приготвила пак, като завали сняг другата седмица и го почвам 😁
Виж целия пост
# 40
Ама как сняг другата седмица!?!? Не искам Grinning
И моите пристигнаха, но не съм разопаковала кашона и аз - ако пак нямам кенче, и аз ще се оплача; ей така, да подкрепя Мона Лиза Grinning 
Виж целия пост
# 41
И аз не се стърпях и поръчах една тройчица на Блубърд. С тези крейзи дейс и Промоцията им 3 за 2 каква не вземе човек.JoySatisfied
Досега мисля, че не съм редила на марката, но преди това имам един мастър пийс
Виж целия пост
# 42
Писах им за второто поредно липсащо кенче и ми предложиха да ми пратят две в следващата поръчка. Отказах учтиво и обясних, че просто се получава нелепа ситуация, а кока-колата не ми е важна. Момчето каза, че ще предаде на мениджмънта на склада.
Виж целия пост
# 43
Аз поръчах от Озон два пъти - едната поръчка дойде в събота с кенче, другата днес - без. И аз искам да се оплача - заради принципа, не за нещо друго. Понякога пристига подаръче без да е описано в поръчката, някоя дреболийка, но тук пише - подарък Кока Кола - значи я изписват отнякъде. Та в този ред на мисли - къде да се оплача?
Едновременно сме писали, Тони, къде да пиша?
Виж целия пост
# 44
И аз писах имейл, но завърших с това, че не искам отговор /нямам време някой да ми се обяснява/, а да имат предвид, че се коментира в групи и теми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия