Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Топли приказки за лека нощ

  • Публикувана: 20 окт. 2021, 16:00 ч.
  • 773
  • 0
Алберт Айнщайн е казал: „Ако искате децата ви да бъдат интелигентни, четете им приказки. Ако искате да бъдат по-интелигентни, четете им повече приказки.”

Със сигурност сте чували, че приказките са изключително важни за правилното развитие на децата.
Редица изследвания сочат, че когато четем на детето вълшебна приказка преди сън, неговото поведение става по-спокойно и балансирано. Чрез четенето на приказки може не само да предадем ценни послания като вяра в доброто и собствените възможности и сили, но и чувство за отговорност, любов и уважение към себе си и околните.Ние, в Олимпус, винаги искаме най-доброто за нашите деца и правим всичко възможно те да растат здрави и щастливи. Млякото, разбира се, играе голяма роля, но сънят е едно от най-ключовите неща, особено на тази възраст.  

Затова поставихме началото на серията „Топли приказки за лека нощ“ – любими народни приказки, преразказани в аудио формат. Освен че ще направят заспиването по-лесно (и очаквано от всички), приказките носят безброй явни и скрити ползи за малчуганите.


Слушането на вълшебни истории развива мисленето и въображението, обогатява речника на детето, повишава умението за концентрация и учи на важни ценности като добро и лошо.  

Независимо колко уморени са вечер мама и татко, всяко дете заслужава да получи своята приказка за лека нощ, заедно с чаша топло мляко.

😴 Очаквайте нова приказка всяка неделна вечер до 24 октомври ТУК.

😴 Слушайте "Топли приказки за лека нощ" и в Spotify и Vbox7

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия