Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Януарчета 🍁🌦️🌬️❄️☃️- тема 4

  • 4 966
  • 216
# 210
На нашите площадки храна не се носи. Рядко се е случвало, някой да носи солети, веднъж дори по големи момчета почерпиха моите с дъвка. Останах изненадана, Деси я дъвка, но Хрис я глътна. Иначе веднъж много се ядосах, на едно по голямо момченце (5-6г), ядеше солети и моите си поискаха, а той не им даде, а много го молеха и никой който беше с него не реагира. Стана ми много гадно, взех си децата и си тръгнахме.
Моите по принцип споделят и дават, но на площадката имаме правила, че всички играчки са общи и храна не се носи. Разбира се има изключения, все пак хора всякакви. Аз лично съм се карала с родители за това, децата им размахваха бисквити пред моите, нарочно да ги дразнят и не им даваха, а те бяха малки и дори незнаеха какво е това. Е голям скандал вдигнах....а те дори не бяха от квартала.
Виж целия пост
# 211
Точно сега храната по площадките ми е болна тема..Както си играят в пясъчника и някоя майка изкара торбата със зрънчовци и всички деца се втурват.Вчера ми се случи и сутринта и вечерта. Нямам проблем да ядат такива работи, и аз им купувам. Но изтръпвам като ги видя как ровят в пясъчника, където кой знае колко котки и кучета са акали и пишкали, и после си облизват всичката мръсотия от ръцете. Вече съм го играла това и съм сигурна, че повръщането им беше от един пясъчник. Знам, че не мога да ги опазя изцяло, но ми писна от болници, абокати, системи и т.н. Каквото зависи от мен гледам да направя. И вчера една майка ми вика "Ама остави ги децата, те така изграждат имунитет". Като я питах на нейното дете колко пъти са му дупчили ръцете, за да го включат на система, защото е обезводнено от повръщане, само ми мигаше на парцали и нищо не посмя да каже. За мен храната на детските площадки трябва да се забрани, както е забранено пушенето..
Виж целия пост
# 212
Как сте, как върви лятото,ходят ли децата на ясла?
Здрави ли са?
🌞🌞🌞❤️
Виж целия пост
# 213
Моите започват на 19.09. За сега са здрави. До скоро завъртяха някаква кашлица, пъво единия, после другия. Дадох на едното сироп за кашлица, мина. После другото, дадох и на него сироп, ама нещо не му повлия, ама постоянно на плаж, та завъртя и малко сополи, обаче пи 2 дена сироп от бъз и всичко приключи. Вече никой не кашля, нямат сополи. 3 дена бяхме на село при баба им, там нонстоп на басейна, но за сега са ок и двамата. Аз вече броя дните до яслата, че нещо се разлигавиха и май дисциплина трябва някой да налага.
Виж целия пост
# 214
Здравейте, моето дете не ходи на ясла, прието е и през септември трябва да тръгне. Някой знае ли има ли начин тръгването да се отложи с месец-два ? За София става въпрос. Миналата година май имаше някакъв начин заради Ковид, но в момента не знам как стоят нещата.
Виж целия пост
# 215
Преди да отидем на море тръшна ги вирус със повръщане. Не ходиха 10 дена , след морето отидоха 2 дена малкото вчера посреднощ вдигна температура и повърна еднократно. Сутринта казваше че я боли корем остана вкъщи със бабата. В края на месеца пак ще са около 10 дни вкъщи и от 01.09 вече ще е първа градинска група.
Виж целия пост
# 216
И моята така най-редовно си боледува всеки месец последните два месеца юни и юли даже започна с т.
Ходи от март на ясла.✅
Не спи много там,но колкото толкова вечерта си наваксва като я слагам по-рано.
Като е отсъствала после първите дни мрънка,че не иска на градина.

Къде ще празнувате третия рожден ден?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия