Почти 7 седмица, ембриона го няма

  • 2 411
  • 4
Здравейте,
Може ли някой да каже има ли шанс да се развие бебето. В 5.седмица леко прокървях със кафяво течение и веднага отидох при моя гинеголог той ми каза че е доста ранно и ми преписа утрогестан и но шпа каза да отида след седмица, но понеже беше петък, каза ако не спре кървенето до понеделник, да отида в болница. То спря в неделя и всичко се по-оправи, аз само лежах... отидох в Св. СОФИЯ , по ранно на 5 ден и тя каза че не и харесва само плодов сак, вика ако няма нищо до една седмица най-вероятно е кухо яйце... изчетох доста неща из сайта и доста поревах. Първа ми е бременост и ме е страх от аборти .
Прикачвам снимка, моля ако е имала някоя майка с подобен проблем в моята седмица да пише 🙏😞
Виж целия пост
# 1
на ехографа пише 6 седмици 6 дни. ти правилно ли смяташ? кога ти беше последния МЦ? съветвам те да отидеш на преглед за второ мнение с много хубава апаратура. ако е вагинален ехографа, пик.мехур да е празен.
Виж целия пост
# 2
На 6.10. първия ден на последния М.Ц
Правих ме го всеки ден м/у 17 - 21.10.
Овулацията би трябвало да е била м/у 19 или 20.
Не знам как е при двата доктора различна седмица. Но може би сте права те ми казаха, преди прегледа да се изпикая ако ми се пикае, но аз не го направих но не ми се чак много и пикаеше.. можете ли да ми кажете при кого да отида. Моя гинеколог е Венко Павлов от 17. Поликлиника , успокоии ме по телефона да си пия лекарства и да отида в сряда на вторичен...
Виж целия пост
# 3
На 17.11 си била точно в 6 гс, плодния сак по размер отговаря на 6с+6д, което значи, че по размер върви напред. Трябваше да се види нещо вече… сега… не че няма надежда, обаче трябва да почакаш.
Въобще мога да ти развия теорията и за утрогестана, но ще се разстроиш и сега нямаш нужда от това. Ако може да не четеш в нета е най-добре.
Виж целия пост
# 4
Днеска ходих в св.Лазар в София има го и бебето и сърчицето чух ме. Просто мили жени тези 5 дена много мислех и плаках, обаче явно трябва да се иде на по - скъпа апаратура в рана бременност. Имай те вяра в Господ 🥰
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия