Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 124

  • 22 821
  • 763
# 150
Миналата година като ни затвориха и ни сложиха вечерен час, хората с кучета имаха право да излизат. Според мен е честно, ако не се срещат на групички.

За гъбата - често срещано вкъщи. Рила обаче само ги къса и ги зарязва. Обаче явно много й харесва. Дотолкова, че като свалих калъфа на матрака да го изпера и я оставих за 3 мин без надзор, а тя отишла и наяла мемори пяната отгоре. Това е най-голямата беля, която е правила до сега.
Виж целия пост
# 151
khaleesi_x, дано не излезеш положителна! Все пак мисля, че сутрин към 6-7ч и вечер след 22ч няма кой да ви провери.Пък кварталния как не проявява разбиране- може ли животинката да не излиза по цял ден😕 Все пак и ти няма да се буташ в народа. Ама само с две излизания ще издържи ли кучето?
Виж целия пост
# 152
Алис,  от орехите, на мен също ми се случва, когато прекаля.

Калеси, аз не бих си дала кучето на друг, ами ако нещо се случи, не дай боже ко праим тогава, абсурд. Рано сутринта и късно вечерта, когато няма хора.
Виж целия пост
# 153
khaleesi, и аз бих казала сама да си я извеждаш в ранни и късни часове; но с маска и ръкавици + дезинфекция след теб си, ако ползваш асансьори и общи врати. И дано го изкараш леко и без дългосрочни ефекти, хем и Кио да не страда. Внимателно и без паника, всичко ще е наред - гушки за вас Hug
Ние миналата седмица се бяхме самокарантинирали, защото бяхме контактни (гости вкъщи), но ни се размина и вече сме свободни хора.

Буба след панкреатита нищо мазно не вкусва - ни орех, ни друга ядка, ни мръвка - нищичко. Много рядко някоя трохичка кашкавал. Аз онова повече не искам да виждам да й се случва...
Виж целия пост
# 154
А защо им давате орехи?
Те никак не допринасят за режимът им.
Виж целия пост
# 155
Благодаря ви! Дано все пак съм отрицателна и да си я извеждам аз без проблеми. Имам спирт в една малка пръскалка, ще пръскам входната врата след мен и това е. Асансьор нямаме. Минавам по входа с маска.😁😁😁 За сега съм добре, имах главоболие и болки в тялото, втрисаше ме, имах и температура. Ще видим утре, надявам се да е всичко наред.
Виж целия пост
# 156
Проверките се правят от районните управления. Ако тестът е положителен, звънни там и попитай. На някои места дават "зелен коридор" за тези случаи, но при всички положение -  късно вечер и/или много рано сутрин.
Виж целия пост
# 157
Теоретично никой не проверява( особено в извънработно време), но като изкарала тежък Ковид, знам че има моменти, в които не можеш се вдигнеш от леглото...., та по-добре да се организира извеждането от помощници.
Тая вечер малкия батко изкара  Гинчето и в тъмното им скочили булдог с баба, дето не могла да го удържа....и в резултат имам пообелен тийн и изплашена кучинка. Като ги нападнали, синковеца вдигнал Джинито, обаче се замотал в каишката  и паднал, кучинката му се измъкнала от ръцете и беж да я няма, та после сума време е обикалял махалата да я търси. Намерил я е, донесе я трепереща. А, бабата само казала, че и на нея и се било случвало и " Няма нищо, моето МОМИЧЕ!". Та, от цялата работа, освен уплашен и ранен, баткото е и обиден( вярно тъмно е било, вярно косата му е малко дълга, ама е мустакат и брадат, вече и това му е дошло в повече).
Скрит текст:
Синът ми е аутист и всъщност той беше най- големият мераклия за куче. Много се грижи за нея и има невероятен напредък, откакто я взехме- и откъм социализация и откъм реакции в стресови ситуации. Тази вечер  е реагирал съвсем адекватно, което ме изненада повече от приятно и за пореден път се убедих, че това е било едно от най- добрите решения което сме взимали. Просто ме е яд, че не сме го направили по-рано.
Виж целия пост
# 158
Благодаря ви! Дано все пак съм отрицателна и да си я извеждам аз без проблеми.
От сърце ти пожелавам отрицателен тест или поне да го караш леко. Аз съм човек, който спазва правилата, но за кученцето си… 🤭
И когато Айк за първи път видя коледна елха - ехаа колко много топки 😂

Виж целия пост
# 159
Ако имаш сили - вечер късно, сутрин рано. Дано мине леко и бързо ,khaleesi_x!
Айк изпъква на фона на елхата много яко!
=-=-=-=, радвам се за напредъка на сина ти! Много е хубаво това , което споделяш!
Виж целия пост
# 160
=•=•=, миличкото ми Гинче. Много жално ми стана. Та тя е толкова малка, бебе е! Дано не й остане стрес от случилото се.
А за баткото едно огромно браво!
Виж целия пост
# 161
Хибискус, днес приключихме с АБ за Бека. Яде и спи по цял ден. Завиждам ѝ.

Стискам палци на всички, които се нуждаят! Heart

Виждам и стари муцуни в темата Heart Eyes

Данък платен


Аз в понеделник ще трябва да изпратя близък и днес ми е много тежко, цял ден в офиса плача. Добре, че имах много работа и успях да се разсея, защото иначе щях да полудея. Cry Извинявам се, че вкарвам тъжна тема, но понякога и това трябва да изживеем.
Виж целия пост
# 162

Айк изпъква на фона на елхата много яко!

Елхата ни е за втора година Ice Christmas tree ❤


Ужасно се радвам когато споделяте за отшумяващи проблеми на кучовците ви.
Виж целия пост
# 163
Уф, преди малко едно друго джакче ни връхлетя. В тарапаната ръката ми попадна в устата на Нейо и един зъб ме порна. Не е дълбоко , ама посиня и тече кръв. Моят беше на каишка, ама другото не. Сега се чувства виновен и ме гледа тъжно.
Виж целия пост
# 164
Понякога и така се получава за жалост! Промий раната, донси!
Преди години давам обезпаразитяващо на едно женско хъски, което гледахме за малко. Давам го по същия начин както на Макс - пъхам дълбоко в гърлото, за да затворя след това муцуната и да погаля гушата и да го глътне. Да, ама тя реши още с ръката ми в устата ѝ да си затвори човката и си ме гризна доста. Та не всички хъскита са миловидни като по телевизора за съжаление.
 Дано Гинчето преодолее бързо стреса!
Джуджанка, много тегаво ми стана и на мен днес . Разбрах за две познати, които не са между нас вече, а са моя възраст. Прегръдка имаш от мен!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия